Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

Se základní deskou TA-805 v2 nemůžu žádné PSP flashnout ?

Teda, že nemůžu vytvořit pandoru.

Ne, ale v CR tato deska jeste moc rozsirena neni.. (heh, tak uz pry je rozsirena :) )

Resp. nemuzes na te desce vytvorit pandoru, ale muzes si ji vytvorit HW, nebo nekomu rici.. nebo si ji koupit.. ale sam si ji na teto desce nevytvoris..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hele, mem tedka udelat kamosovi PSP aby flashoval, udelal jsem vsechno jako u me, akorat tedka je asi problem s pandorou, pri zapinani drzim L - ktere jsem si urcil, ale normalne najede XMB.. skusil jsem i format karty ale porad nic, tedka jsem zase udelal ze svoji baterky normal a skusil zase pandoru a u me to taky uz nejde ... hh nevite? neni nejakej refresh baterky?

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, neboli jinak, zdravim.

Nedávno jsem se pokoušel o flash červeného PSP Slim (prodávalo se s tim Spidermanem, však víte.. :D), ale i když jsem udělal vše, co jsem dělal u předchozího flashe, který dopadl pozitivně, tak po vložení pandoras baterky a karty do PSP se mi PSP nerozchodilo.. ani po 5 min. intenzivního zapínání.. nevíte co s tím, nebo tato verze PSP nejde flashnout.. :D (Flash jsem dělal pomocí "Pandora Installer for 3.xx -R3b-" od HELLCATa.)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Zdary, mam dotaz..NAND zálohu mam schovat jen po dobu než udělam flash, nebo uložit někam natrvalo? Díky

pokud budes flashovat SLIM tak bych to zalohoval nekam na HDD compu natrvalo,u FATu muzes pouzit i nekoho jinyho NAND zalohu,ale pro jistotu si zalohuj vlastni a na furt ;)

Nedari se mi, dle navodu vytvorit PB. Vse vypada, ze je v poradku, hlaska o vytvoreni PB probehne, ale po vlozeni do pristroje s oficialnim FW (3.80) se nic nestane. Poradite nekdo? diky!

Hmh,tak cim by to mohlo bejt-baterka je vybita:lol: nejhovadstejsi ale prsto mozny fakt :D nebo tam nevkladas magic stick a nebo jig kick baterku-proste tam davas jen jedno(:lol: to sou ale fair duvody:lol:) a nebo tam davas baterku a az pak vlozis memory stick...ses si jistej ze vsechno delas naprosto spravne-delas to pres hellcat a Dcv5 (podle me nejlepsi kombinace :cheesygrin:) ,pak co se stane kdyz to vlozis do PSP? Absolutne nic? No tak si treba udelal jenom magic stick ale zapomnel si na baterku...proste to bude nejaka prkotina :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Hmh,tak cim by to mohlo bejt-baterka je vybita:lol: nejhovadstejsi ale prsto mozny fakt :D nebo tam nevkladas magic stick a nebo jig kick baterku-proste tam davas jen jedno(:lol: to sou ale fair duvody:lol:) a nebo tam davas baterku a az pak vlozis memory stick...ses si jistej ze vsechno delas naprosto spravne-delas to pres hellcat a Dcv5 (podle me nejlepsi kombinace :cheesygrin:) ,pak co se stane kdyz to vlozis do PSP? Absolutne nic? No tak si treba udelal jenom magic stick ale zapomnel si na baterku...proste to bude nejaka prkotina :cheesygrin:

Díky za tipy, jdu to zkusit znova

Odkaz ke komentáři

Tak jak se zdá má baterie (PSP S-110) není kompatibilní bez hardware zasahu. Máte někdo více informací?

Odkaz ke komentáři

zkousel sem jednu 64 od sony,ta nesla,pak 64 od sandisku tak taky nesla a pka teda 4gb fake a ten taky nesel.....ale ty 64 by mely bejt pravy.....tak nevim.....zkusim to jeste s 4gigovkou od sandisku nofakovou.....

64MB karty nejdou...

.. byla to PRO DUO? Nebo jen DUO?..

.. kazdopadne fake nejdou v 90% a 64MB nejdou, pouzij vetsi..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu