Anonymous_ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Se základní deskou TA-805 v2 nemůžu žádné PSP flashnout ?Teda, že nemůžu vytvořit pandoru. Ne, ale v CR tato deska jeste moc rozsirena neni.. (heh, tak uz pry je rozsirena :) ) Resp. nemuzes na te desce vytvorit pandoru, ale muzes si ji vytvorit HW, nebo nekomu rici.. nebo si ji koupit.. ale sam si ji na teto desce nevytvoris.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Teď jak by sis koupil nový PSP Slim tak už tam bude, kupoval jsem před 2ma tejdnama a už už :D Dost blbý :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Ahoj mam takovy problem flashuju PSP slim pres pandoru a zustane mi to stat na Formatting flash 1..a dal to nejede co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Hele, mem tedka udelat kamosovi PSP aby flashoval, udelal jsem vsechno jako u me, akorat tedka je asi problem s pandorou, pri zapinani drzim L - ktere jsem si urcil, ale normalne najede XMB.. skusil jsem i format karty ale porad nic, tedka jsem zase udelal ze svoji baterky normal a skusil zase pandoru a u me to taky uz nejde ... hh nevite? neni nejakej refresh baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Tak zkus starsi verzi despertar del cementerio , treba v3 :D , tam aspon nemusis delat takovy caviky s L ci co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Moji baterku uz jsem zase zprovoznil, Neznate nejakej zpusob jak na tu pandoru? plz? nejakej refresh baterky, jako kdybych mel novou z shopu? Problemem mi tedka zustava uz jen ta karta, plz jestli nekdo pomuze dat pts.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Tak zkus starsi verzi despertar del cementerio , treba v3 :D , tam aspon nemusis delat takovy caviky s L ci co :D to nemusis ani tady, pokud postupujes dle hlavy (ponechas si/pouzijes stare IPL) a nedelas IPL boot sektor s TM dle Tekkena ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Dobrý den, neboli jinak, zdravim. Nedávno jsem se pokoušel o flash červeného PSP Slim (prodávalo se s tim Spidermanem, však víte.. :D), ale i když jsem udělal vše, co jsem dělal u předchozího flashe, který dopadl pozitivně, tak po vložení pandoras baterky a karty do PSP se mi PSP nerozchodilo.. ani po 5 min. intenzivního zapínání.. nevíte co s tím, nebo tato verze PSP nejde flashnout.. :D (Flash jsem dělal pomocí "Pandora Installer for 3.xx -R3b-" od HELLCATa.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 mam dotaz kdyz je total brick tak to na psp nejede ani pandora?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 no kdyz das pandoru tak ti sice najede manu ale nejdo to s ni jenom tak spravit odkad si ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 ptam se protoze jsem mel problem ze nesla naformatovat flash 1..nasel jsem si tvuj TOPIC MAZLI a snazil jsem se to udelat podle tveho odkazu jenze to neslo..tak jsem to delal jinak a myslim si ze fullBRICK se da opravit v pohode8)..a kdo tvrdi ze ne tak nevi nic8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 jj moje rec a nakonec se podarilo nebo ne protoze staci si zalohovat vlastni idstorage a pak dat cizi nand dat z5 svoje idtorage a falshnou a woala psp jako new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Diky tekku nakone hotovo za 5 minut, ale lekl sem se kdyz mi nenabehlo XMB...Naststi pomohl ten format flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubejs Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Zdary, mam dotaz..NAND zálohu mam schovat jen po dobu než udělam flash, nebo uložit někam natrvalo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon72 Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Nedari se mi, dle navodu vytvorit PB. Vse vypada, ze je v poradku, hlaska o vytvoreni PB probehne, ale po vlozeni do pristroje s oficialnim FW (3.80) se nic nestane. Poradite nekdo? diky! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Zdary, mam dotaz..NAND zálohu mam schovat jen po dobu než udělam flash, nebo uložit někam natrvalo? Díky pokud budes flashovat SLIM tak bych to zalohoval nekam na HDD compu natrvalo,u FATu muzes pouzit i nekoho jinyho NAND zalohu,ale pro jistotu si zalohuj vlastni a na furt ;) Nedari se mi, dle navodu vytvorit PB. Vse vypada, ze je v poradku, hlaska o vytvoreni PB probehne, ale po vlozeni do pristroje s oficialnim FW (3.80) se nic nestane. Poradite nekdo? diky! Hmh,tak cim by to mohlo bejt-baterka je vybita:lol: nejhovadstejsi ale prsto mozny fakt :D nebo tam nevkladas magic stick a nebo jig kick baterku-proste tam davas jen jedno(:lol: to sou ale fair duvody:lol:) a nebo tam davas baterku a az pak vlozis memory stick...ses si jistej ze vsechno delas naprosto spravne-delas to pres hellcat a Dcv5 (podle me nejlepsi kombinace :cheesygrin:) ,pak co se stane kdyz to vlozis do PSP? Absolutne nic? No tak si treba udelal jenom magic stick ale zapomnel si na baterku...proste to bude nejaka prkotina :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon72 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Hmh,tak cim by to mohlo bejt-baterka je vybita:lol: nejhovadstejsi ale prsto mozny fakt :D nebo tam nevkladas magic stick a nebo jig kick baterku-proste tam davas jen jedno(:lol: to sou ale fair duvody:lol:) a nebo tam davas baterku a az pak vlozis memory stick...ses si jistej ze vsechno delas naprosto spravne-delas to pres hellcat a Dcv5 (podle me nejlepsi kombinace :cheesygrin:) ,pak co se stane kdyz to vlozis do PSP? Absolutne nic? No tak si treba udelal jenom magic stick ale zapomnel si na baterku...proste to bude nejaka prkotina :cheesygrin: Díky za tipy, jdu to zkusit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon72 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Hmh,tak cim by to mohlo bejt-baterka je vybita:lol: nejhovadstejsi ale prsto mozny fakt :D nebo tam nevkladas magic stick a nebo jig kick baterku-proste tam davas jen jedno(:lol: to sou ale fair duvody:lol:) a nebo tam davas baterku a az pak vlozis memory stick...ses si jistej ze vsechno delas naprosto spravne-delas to pres hellcat a Dcv5 (podle me nejlepsi kombinace :cheesygrin:) ,pak co se stane kdyz to vlozis do PSP? Absolutne nic? No tak si treba udelal jenom magic stick ale zapomnel si na baterku...proste to bude nejaka prkotina :cheesygrin: Tak jak se zdá má baterie (PSP S-110) není kompatibilní bez hardware zasahu. Máte někdo více informací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 mam problem :( kdyz chci v time maschinu dat tu prvni moznost,tak se mi napise prilis malo sekrotu...... co s tim ??:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 mam problem :( kdyz chci v time maschinu dat tu prvni moznost,tak se mi napise prilis malo sekrotu...... co s tim ??:( Nejde to na FAKE karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 zkousel sem jednu 64 od sony,ta nesla,pak 64 od sandisku tak taky nesla a pka teda 4gb fake a ten taky nesel.....ale ty 64 by mely bejt pravy.....tak nevim.....zkusim to jeste s 4gigovkou od sandisku nofakovou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 zkousel sem jednu 64 od sony,ta nesla,pak 64 od sandisku tak taky nesla a pka teda 4gb fake a ten taky nesel.....ale ty 64 by mely bejt pravy.....tak nevim.....zkusim to jeste s 4gigovkou od sandisku nofakovou..... 64MB karty nejdou... .. byla to PRO DUO? Nebo jen DUO?.. .. kazdopadne fake nejdou v 90% a 64MB nejdou, pouzij vetsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonator Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 diky za navod, do 20 min jsem mel hotovo. snad jen, ze pro dc5 neni potreba specialni format karty (to uz je zmineno) a trochu jsem se lekl pri zaloze nand ktera trvala fakt dlouho a nakonec vypla psp, ale jinak super popsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boc1i Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Cau, porad mi to hazi pri spousteni Pandora's Battery Firm. Installer nakou chybu 8002014C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Cau, porad mi to hazi pri spousteni Pandora's Battery Firm. Installer nakou chybu 8002014C .. a mas custom firmware? Co mas za firmware? Na originalnim od Sony to nespustis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.