Moucha1468621212 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Cau, delal jsem to pres powerpoint navod a zasekl jsem se na bodu 21 kdy mam obnovit Pandorizovanou baterii. Mam macknout ctverecek a melo by se obnovit, ukaze se dumpng... potom done a psp se samo vypne. A nestalo se nic, baterie se neobnovi. Mel jsem to podle nabodu v nabijecce i kartu sem tam mel. Nevite co by sem mohl udelat spatne, resp. kde by mohla byt chyba? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 to si byl pořád v PB menu a zálohoval si NAND ..však to tam máš napsaný ;)...vytáhni baterku z PSP a pak ho připioj na nabíječku, zapni ....vlož baterku a zapni nějakej program na pandorizování baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 No PSP s origos firewarem jsem zcustomoval v poradku. Ted jen obnovit. Podle navodu jsem to delal, i kdyz nerikam ze jsem neco mohl podelat. Je nejaka sance na oddelani ty baterky nebo i vic? Nebo si s tim muzu hrat a zkouset :) BTW: Arctic Monkey ... dobrej vkus Tekkene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Moucha samozřejmě že je šance jak ji zprovoznit :)...postup jsem ti napsal...musí to jít...ti pořád bootuješ do toho PB menu..prostě vytáhni baterku, PSP na nabíječku a zapni psp BEZ baterky ;).... njn Arctic jsou best :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Pls pomoctemi jak mam nainstalovat treba to 1.50 s 3.40 HW Moduly na SLIM jenom sem se dostal k tomu ze spustim tim L dcv5 a jinak nic EDIT: Problem vyresen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Čus když vytvářím MMS tak se mi to sekne na Extracting 1.50 kernel subtet... a nejde nic dělat jenom restartovat PSP... Kartu mám 64Mb od SanDisku (No Fake) a vytvářím přes dcv4. Co s tím pls poraďte?dcv3 mi normálně šlo:D EDIT:64 mb karty nejdou?V tom tutoriálu na dcv4 je napsaný že to podporuje i 64mb karty;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Čus když vytvářím MMS tak se mi to sekne na Extracting 1.50 kernel subtet... a nejde nic dělat jenom restartovat PSP...Kartu mám 64Mb od SanDisku (No Fake) a vytvářím přes dcv4. Co s tím pls poraďte?dcv3 mi normálně šlo:D EDIT:64 mb karty nejdou?V tom tutoriálu na dcv4 je napsaný že to podporuje i 64mb karty;) mel se mtejny problem... ty karty to sice podporuje,a le karta je na to co to do toho zapisuje pri spusteni DCV mala... proto se ti to sekne... jedine co muzes udelat tak poridit si vetsi kartu... 64MB je proste na flash mala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Já jsem v koncích, po všech možných návodech, vrazim MMS a PB (Fat) do slimu a menu nenajede, Slimi jsou fungl nový. Baterka se rozsvítí, karta si ani neblikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 máš blbě vytvořenou mms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 nedokazu se dostat pres ten prikazovej radek...napise mi to nejakou hovadinu,ze to neni cesta nebo nazev spustitelneho programu nebo souboru i kdyz jsem udelal presne co je v navodu i podle tech obrazku,takze to bude asi v PC tak jsem to zkousel na uplne novym PC u rodicu a tam to udela uplne to samy..Poradte co s tim prosim..Neda se tenhle bod s prikazovym radkem preskocit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 namáte tam vistu?na tý to nejde,tohle mi psalo na notebooku a potom mi to záhadně zmrvilo kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 máš blbě vytvořenou mms Ale jak je to možný, držim se návodu, fotmátuju přes mspformat, zapíšu vždy ipl.bin , včechny hlášky jsou OK ale když tam tu kartu vrazim ani si neblikne. Dříve jsem už pár slimu flashnul, ale těd jsem úplně vyhořel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Ale jak je to možný, držim se návodu, fotmátuju přes mspformat, zapíšu vždy ipl.bin , včechny hlášky jsou OK ale když tam tu kartu vrazim ani si neblikne. Dříve jsem už pár slimu flashnul, ale těd jsem úplně vyhořel. Zkus jinou kartu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 odzkoušeno na 2 GB, 4 GB, má to stejnej průběh, vyzkoušel jsem snad všechny různé návody, které jsou k dispozici, žádnej nezabral. Tady s tou kartou i Fat baterkou jsem flashnul již dva slimy, najednou se mi sem dostali fungláče a nejde ani jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 zkus to udělat bez toho pžíkazovýho řádku jen pomocí timemachine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 no pravdou je, že tomuhle způsobu moc nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahr13 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Já jsem asi před 3měsícema flashnul svoje PSP s orig.fw 3.80 v pohodě a teď jsem zkoušel známému nový PSP s orig.fw 3.95 a taky mi to nejde,to samý jako píše holik666.Že by Sony nějak zareagovala a už to normálně nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 no pravdou je, že tomuhle způsobu moc nerozumim. vždyť je mnohem jednoduší než ten původní...spustíš timemachine...dáš první volbu...spustíš Dcv5...hotovo...;) Já jsem asi před 3měsícema flashnul svoje PSP s orig.fw 3.80 v pohodě a teď jsem zkoušel známému nový PSP s orig.fw 3.95 a taky mi to nejde,to samý jako píše holik666.Že by Sony nějak zareagovala a už to normálně nešlo? to by Sony musela vydat novou desku do PSP..a to se zatím nestalo....takže problém bude v MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahr13 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 vždyť je mnohem jednoduší než ten původní...spustíš timemachine...dáš první volbu...spustíš Dcv5...hotovo...;)to by Sony musela vydat novou desku do PSP..a to se zatím nestalo....takže problém bude v MMS No jo,jenže já prostě zkoušel všechny způsoby,MMS to není,protože ta ani neblikne,prostě PSP nepřistoupí k čtení z karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Přesně tak, tohle je stejnej problém, kterej řešim. Flashnul jsem už hodně slimů se stejnou kartou i baterkou a teď dva fungláče a karta si ani neblikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Zdarek,chci se zeptat, chci pouzit Dcv5.kdyz pojedu podle navodu tak se me vytvori MMS a PB??jak vratim PB?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Pandora se netvoří DCv5 ale jinými programy, například Hellcatem. A pandoru dáš zpět tak, že PSP připojíš na nabíječku bez baterky, zapneš, vložíš pandoru, spustíš pandorizér a pak dáš jen odpandorizovat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Nejak to tu nepobiram :D bracha ma novy psp a chce ho flasnout. K tomu staci moje psp s cfw. A staci kdyz udelam prvni bod navodu? Kdyz to podle toho udelam, posere se neco na mym nebo jeho? diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Nejak to tu nepobiram :D bracha ma novy psp a chce ho flasnout. K tomu staci moje psp s cfw. A staci kdyz udelam prvni bod navodu? Kdyz to podle toho udelam, posere se neco na mym nebo jeho? diky :D kdyz to udelas podle toho navodu neni duvod proc by se to melo posrat:psp: namáte tam vistu?na tý to nejde,tohle mi psalo na notebooku a potom mi to záhadně zmrvilo kartu... coze? na vistach t nejede? ja si delal MMS a PB na vistach to mi ted chcete rict ze to nepofacha?:cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Nejak to tu nepobiram :D bracha ma novy psp a chce ho flasnout. K tomu staci moje psp s cfw. A staci kdyz udelam prvni bod navodu? Kdyz to podle toho udelam, posere se neco na mym nebo jeho? diky :D čti pořádně všechno tam je napsaný :D.... coze? na vistach t nejede? ja si delal MMS a PB na vistach to mi ted chcete rict ze to nepofacha?:cry: :cry: nejde mspformat a msinst...ale pokud používáš Dcv5 tak není potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.