Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mám 2 GB FAKE a je to podporovanej formát..

EDIT:

Nyay, musel jsem udělat nadvakrát ten formát, potom to šlo. teď mám ale jinej probélm, neotevře mi to Dcv6 :// nějaká odpověď?

EDIT v2:

Erm.. co to znamená "Dcv je nutno spouštět pod 2.XX a vyšším - 3.XX, 4.XX" ? 2.XX/3.XX/4.XX? custom firmwary? mám 4.01M33-2 mám vyplý custom theme a stejně se mi dc nerozjede...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neotevre se ti v jakem smyslu? Kdyz uz tam davas pandoru? Nebo ta aplikace pri vytvareni? Jestli ta aplikace - co ti to hlasi, kdyz to chces spustit?

Ten kernel znamena, ze to nemas spoustet pod 1.50 kernelem, tzn. pokud mas nainstalovany kernel addon (tyka se te jen pokud mas fat), tak dcv6 musis spoustet z GAME4XX, ci z GAME ale mit v recovery nastavene 4.XX kernel pro GAME slozku..

Odkaz ke komentáři

Ach jo kdybys to tekkene porad nekopcil z psp.novinek a vyzkousel to tak prides na to ze u DC7 neni potreba vypinat custom theme, muzes mit treba i cxmb - a upravil bys navod... btw. ty screeny ti udelam... zachvili je sem hodim

edit// sry nevedel sem ze to tu bylo driv moje chyba :[

edit2// btw. prave o ty casti mluvim u DC7 uz nemusi byt... jde to i s ptf tematem a i s cxmb ted jsem to skousel ... screeny posilam na pm...

edit3// screeny poslany

Odkaz ke komentáři

_beriii_ :lol:

1 ) Dcv7 tady bylo dřív než na psp.novinky

2 ) nic z psp.novinky zde okopírovaný není, část o vypnutí tématu je v návodu už od verze 3

3 ) jedná se nejspíš jen o PTF témata (nezkoušel jsem s CXMB ..)

edit: citace readme z Dcv7:

- If you have a PTF custom theme set, quit it before running the program.

;) ...

Odkaz ke komentáři

Ta nand zaloha uz neni nutna, ne? kdyz to dcv7 umi opravit ..

jinak ale jistota je jistota :) takze ja ji budu delat i kdyz by to melo jit bez ni

Neni, ale ja ji budu delat stale, vyhnes se tak zbytecnym komplikacim.. Navic tou obnovou idstorage se neobnovi klice pro MagicGate..

Odkaz ke komentáři

hele nand zaloha je pro naprostou spokojenost obou stran...vyhnes se tim spoustou problemu[jinak fakt lidi kteri chtej nejak usetrit cas pri flashy tim ze neudelaji nand zalohu bych nechtel potkat]....jinak jak rekl Any_ klice pro MG stejnak nezachranis pres DCv7, tazke lidi fakt dumpujte jak se da

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu