APz Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Otázka, když u time machine kliknu na to první, napíše to ""Too few free sectors (16). 32 at least requied." Co mám udělat pro to, abych měl 32? oO; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Potřebuješ větší kartu. Já to zkoušel na 64ce a házelo to to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Mám 2 GB FAKE a je to podporovanej formát.. EDIT: Nyay, musel jsem udělat nadvakrát ten formát, potom to šlo. teď mám ale jinej probélm, neotevře mi to Dcv6 :// nějaká odpověď? EDIT v2: Erm.. co to znamená "Dcv je nutno spouštět pod 2.XX a vyšším - 3.XX, 4.XX" ? 2.XX/3.XX/4.XX? custom firmwary? mám 4.01M33-2 mám vyplý custom theme a stejně se mi dc nerozjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Neotevre se ti v jakem smyslu? Kdyz uz tam davas pandoru? Nebo ta aplikace pri vytvareni? Jestli ta aplikace - co ti to hlasi, kdyz to chces spustit? Ten kernel znamena, ze to nemas spoustet pod 1.50 kernelem, tzn. pokud mas nainstalovany kernel addon (tyka se te jen pokud mas fat), tak dcv6 musis spoustet z GAME4XX, ci z GAME ale mit v recovery nastavene 4.XX kernel pro GAME slozku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Potřebuju poradit je pravda že ted nekterá PSPéčka mají nějakou ochranu na CPu a nejde na ně CFW??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 ano je to pravda..vše je napsáno hned na začátku návodu ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Promiň nevšiml sem si :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 před chvíli vyšlo Dcv7...za chvíli tu bude :) jinak..pořád nejde na TA-088 v3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 před chvíli vyšlo Dcv7...za chvíli tu bude :)jinak..pořád nejde na TA-088 v3 ... Tak proč to?? Není to zbytečná práce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 umožňuje opravit i poškozené idstorage (fullbrick) takže je to i fullunbricker :) jinak už jsem to uploadnul a přidal novinky...ještě bych poprosil někoho o screeny aktuální verze abych mohl přidat do návodu (na pm ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Takze kdyz to tedka zvladne vytvorit nove funkcni idstorage to je snad pro me jeste vetsi bomba nez kdyby tato verze dokazala se spustit na ta-88 v3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Ach jo kdybys to tekkene porad nekopcil z psp.novinek a vyzkousel to tak prides na to ze u DC7 neni potreba vypinat custom theme, muzes mit treba i cxmb - a upravil bys navod... btw. ty screeny ti udelam... zachvili je sem hodim edit// sry nevedel sem ze to tu bylo driv moje chyba :[ edit2// btw. prave o ty casti mluvim u DC7 uz nemusi byt... jde to i s ptf tematem a i s cxmb ted jsem to skousel ... screeny posilam na pm... edit3// screeny poslany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 _beriii_ :lol: 1 ) Dcv7 tady bylo dřív než na psp.novinky 2 ) nic z psp.novinky zde okopírovaný není, část o vypnutí tématu je v návodu už od verze 3 3 ) jedná se nejspíš jen o PTF témata (nezkoušel jsem s CXMB ..) edit: citace readme z Dcv7: - If you have a PTF custom theme set, quit it before running the program. ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Opravdu bych uvital radsi neco co prolomi tu blbou ochranu na TA-088v3, pacpatrim k tem co si koupili PSPčko ted a nejde flahnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ta nand zaloha uz neni nutna, ne? kdyz to dcv7 umi opravit .. jinak ale jistota je jistota :) takze ja ji budu delat i kdyz by to melo jit bez ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ta nand zaloha uz neni nutna, ne? kdyz to dcv7 umi opravit ..jinak ale jistota je jistota :) takze ja ji budu delat i kdyz by to melo jit bez ni Neni, ale ja ji budu delat stale, vyhnes se tak zbytecnym komplikacim.. Navic tou obnovou idstorage se neobnovi klice pro MagicGate.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 hele nand zaloha je pro naprostou spokojenost obou stran...vyhnes se tim spoustou problemu[jinak fakt lidi kteri chtej nejak usetrit cas pri flashy tim ze neudelaji nand zalohu bych nechtel potkat]....jinak jak rekl Any_ klice pro MG stejnak nezachranis pres DCv7, tazke lidi fakt dumpujte jak se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 ja sem nerek ze to tak budu delat, ja sem se pouze ptal, jestli to teoreticky bude mozny :) a naopak sem i psal, ze tu zalohu budu delat urcite i nadale :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 čus, potřebuju poradit - chci psp poslat na reklamaci - mám fw 3.90M33-3 udělám panoras baterii, a memoristick - nahraju oficial fw 4.01 - a teď co dál, můžu pandořinu baterku nějak předělat na normální, když mám. fw 4.01 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 nijak :D ...dej si zase CFW, udělej z ní normal a stáhni aktualizaci nejnovějšího FW a normálně updatuj z CFW na OFW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 můžu nakreklamaci poslat jenom psp - bez baterky ? to by asi bylo nejlepši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 nemuzes, musis mit kompletni baleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 mam dotaz mam baterku u psp slim 1200 mAh pude to taky? A můžu pak z pandory hrat? jako do ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Pude to, ale myslím že ta baterka už nebude mít takový výkon jako dřív...(vím to tak na 65% :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 zajimalo by me podle ceho usuzujes ze bude mit nizsi vykon, kdyz jedine co se v ni meni je seriove cislo??? Nestras mikulasem v lete:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.