Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

a ještě prosím o malou radu - můžu pandořinu baterku používat normálně jako normáílní baterku ?

a ještě jedna věc - když si zazálohuju do PC memorystick a pak ji formátnu a budu jí běžně používat - stačí pak až budu chtít svý psp flashovat jenom na kartu nahrát ty zazálohovaný soubory ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když si zazálohuju do PC memorystick a pak ji formátnu a budu jí běžně používat - stačí pak až budu chtít svý psp flashovat jenom na kartu nahrát ty zazálohovaný soubory ?
no pokud mas ctecku nebo druhy psp tak je to v pohode .. jinak co budes delat v pripade bricku? ja mam ctecku, takze je to v pohode ..
Odkaz ke komentáři

Zdravim,

chtel jsem se zeptat, jestli normalne muzu pouzit ten prvni navod

1. Despertar Cementerio v7 + Multiboot pomocí TimeMachine + PB pomocí Hellcat

kdyz mam PSP fat s orig. firmwarem 4.05 a budu tam teda nakonec mit 4.01M33 ????

A jeste jeden dotaz ( i kdyz se to tu uz probiralo), muzu pak vratit baterku i MS pro duo do puvodnniho stavu??

Diky moc :)

Odkaz ke komentáři

jestli mas PSP phat s OFW tak si musis sehnat druhe psp co ma CFW [+ s oldschool deskou] aby jsi na nem spustil ten Hellcatackej HB

a na ten pod-dotaz : kdyz na karte budes mit porad aktivni TimeMachine tak ani nemusis nic davat do puvodniho stavu..no ani bych to nedoporucoval protoze kdyz mas uz predelanou PB+MMS tak neni zadny duvod to vracet zpet....mysli na mozny budouci Brick

Odkaz ke komentáři

Zdar, posledne co sem tu byl tak sem si nahodil Dcv5+TM a ted nejsem jist zda staci prejit rovnou na Dcv7 a ignorovat ten krok kde se ma zalohovat jeden soubor z TM/Dcv6/(onen soubor), nebo dat jeste Dcv6. Tak hold poradte at muzu flashovat na nejvyssi moznou uroven :) Diki vsem.

Odkaz ke komentáři

Musim rict ze sem si prosel docela nervovym procesem nez sem to konecne dodelal :D Nejdriv sem naformatoval jak je v navodu, tehdy mi to slo. Pak sem si rek ze kdyz tam nemam zadnej z tech souboru co tam jinak sou, tak sem si naformatoval kartu v PSP, akorat sem zapomel prehodit kartu spatky a nak uz to moc neslo. Sem si vzpomel ze to vyresim napojenim na adapter, to pak zase saskovani aby mi psp nabehlo, pak zase aby mi slo PB menu :D. Nakonec sem to zvlad a jako test flashl sve psp(kde sem zapomel dat dump, to sem byl tak rad ze mi to konecne jede :D ) a ted uz je vse v pohode. Dik za navod, ale urcite tam treba pozmenit ty pozustatky z navodu minulych(treba tam pises at zapneme Dcv7 a za chvilku pises o Dcv6 a mas ho i na screenu,atd.) :) Ale dik za navod :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu