j008 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ja se v tom nak moc nevyznam, ale kdyz uz z normalni baterky udelas pandora baterku tak tam delas HW zasah ne? tak sem si myslel ze to bude mit nižsi vykon...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Dneska dela HW zasah do baterky pouze ten kdo nema po ruce PSP s CFW nebo kdyz nema v okoli flashera nebo kdyz si to proste chce udelat sam a riskovat. Jinak kazdy dela baterku SW zasahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ja se v tom nak moc nevyznam, ale kdyz uz z normalni baterky udelas pandora baterku tak tam delas HW zasah ne? tak sem si myslel ze to bude mit nižsi vykon...:D Tak když se v tom moc nevyznáš tak radši nevymýšlej nesmysle,a nešiř je dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Hele nevíte někdo kde je ten topic o HW předělání baterky->PB ? Nemůžu to nikde najít a potřebuju pandorku. thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 odkaz je v návodu skoro nahoře ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 mám to... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ještě dotaz. Když tu pandoru udělám HW tak mi bude PSP taky bootovat do XMB přes ten multiloader? nebo to nepujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 pokud udelas HW pandoru tak tak musis mit nainstalovany multiboot aby se ti psp s pandorou zaplo do XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 čus - jsem na kroku - provést NAND zálohu - to jsem udělal a PSP mi napsalo - The following bad blocks were found a dvě čísla - sto a nějaký drobný a pak tisíc a nějaký drobný - co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 to sou bad blocky to newa...normalne jet dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 to sou bad blocky to newa...normalne jet dal.... ok, jedu dál - díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Bad block je u každého PSP různý, některé je nemá vůbec, některé ano. zatím to mám tak 50/50, nicméně důležité je jen aby napsalo DONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 a ještě prosím o malou radu - můžu pandořinu baterku používat normálně jako normáílní baterku ? a ještě jedna věc - když si zazálohuju do PC memorystick a pak ji formátnu a budu jí běžně používat - stačí pak až budu chtít svý psp flashovat jenom na kartu nahrát ty zazálohovaný soubory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 na prvni otazku ano kdyz ji premenis z5 na normalni...nebo pres timemachine na druhou...ja teda delam tak ze udelam magic ms flashnu psp ktere potrebuju a naformatuju kartu a kdyz chci zase flashovat tak to zase cele vytvorim znovu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 když si zazálohuju do PC memorystick a pak ji formátnu a budu jí běžně používat - stačí pak až budu chtít svý psp flashovat jenom na kartu nahrát ty zazálohovaný soubory ?no pokud mas ctecku nebo druhy psp tak je to v pohode .. jinak co budes delat v pripade bricku? ja mam ctecku, takze je to v pohode .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racooon Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Zdravim, chtel jsem se zeptat, jestli normalne muzu pouzit ten prvni navod 1. Despertar Cementerio v7 + Multiboot pomocí TimeMachine + PB pomocí Hellcat kdyz mam PSP fat s orig. firmwarem 4.05 a budu tam teda nakonec mit 4.01M33 ???? A jeste jeden dotaz ( i kdyz se to tu uz probiralo), muzu pak vratit baterku i MS pro duo do puvodnniho stavu?? Diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jestli mas PSP phat s OFW tak si musis sehnat druhe psp co ma CFW [+ s oldschool deskou] aby jsi na nem spustil ten Hellcatackej HB a na ten pod-dotaz : kdyz na karte budes mit porad aktivni TimeMachine tak ani nemusis nic davat do puvodniho stavu..no ani bych to nedoporucoval protoze kdyz mas uz predelanou PB+MMS tak neni zadny duvod to vracet zpet....mysli na mozny budouci Brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 hele lide potřebuju pomoc, ty 2 programi PSPident a Infopartable jde jen na CFW??? Pac me to nejde ... :( a jestli je nejakej jinej program podabnej jako tajtem 2 pro OFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 j008 - všechny HB aplikace jdou jen na CFW, nic podobného na ofic. FW není btw přidán návod na PSP Pandora Deluxe - MMS bez CFW v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Zdar, posledne co sem tu byl tak sem si nahodil Dcv5+TM a ted nejsem jist zda staci prejit rovnou na Dcv7 a ignorovat ten krok kde se ma zalohovat jeden soubor z TM/Dcv6/(onen soubor), nebo dat jeste Dcv6. Tak hold poradte at muzu flashovat na nejvyssi moznou uroven :) Diki vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 proste pro jistotu udelej format karty [preci te to nezabije kdyz si vse udelas pekne odznova] a spust TM a pak nasledne DCv7. A budes si moct byt jisty ze je vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 ok, tak to skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Lidi nevím jak je to možný ale u toho programu psp pandora deluxe,sem si musel všechny cf načíst z vlastních souboru a mám tam jen timemachine pls pomoc EDIT:Sry už to mám ale s tima cf jsem to fakt musel delat manualne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Musim rict ze sem si prosel docela nervovym procesem nez sem to konecne dodelal :D Nejdriv sem naformatoval jak je v navodu, tehdy mi to slo. Pak sem si rek ze kdyz tam nemam zadnej z tech souboru co tam jinak sou, tak sem si naformatoval kartu v PSP, akorat sem zapomel prehodit kartu spatky a nak uz to moc neslo. Sem si vzpomel ze to vyresim napojenim na adapter, to pak zase saskovani aby mi psp nabehlo, pak zase aby mi slo PB menu :D. Nakonec sem to zvlad a jako test flashl sve psp(kde sem zapomel dat dump, to sem byl tak rad ze mi to konecne jede :D ) a ted uz je vse v pohode. Dik za navod, ale urcite tam treba pozmenit ty pozustatky z navodu minulych(treba tam pises at zapneme Dcv7 a za chvilku pises o Dcv6 a mas ho i na screenu,atd.) :) Ale dik za navod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 DCv6 a DCv7 jsou na screenech uplne totozne..... akorat jsou pridane veci v sekci ``NAND OPERATION`` u DCv7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.