Mardy Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 No a jeste pak na konci kde je popisovan flash je jeste to s tim souborem v TM\DC6\... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Prave jsem uspene nahral DCv7 na FW 3.72.Fakt super návod :thx: za nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Nova veze PSP Pandora Deluxe v1.3 http://dl.qj.net/PSP-Pandora-Deluxe-v1.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/23691/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Prosim o radu. udelal jsem pomoci PSP pandora deluxe mms (2gb karta), mam koupenou pandoru z dealextreme. Pote co sem udelal mms, vlozim pandoru drzim L ale nic to neudela, jen sviti zelene power ledka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 pokud mas spravne vytvorenou MMS tak to znamena ze uz mas novy model SLIMU ktery nejde flashnout... S jakou verzí softwaru jsi psp koupil? EDIT: doufam ze das do psp prvni kartu a pak pandoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 jj dam prvni kartu a pak pandoru soft je 3.72 a je pouzivana a to docela dlouho (Koupena na aukru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 a jaka je znacka karty... muze byt totiz FAKE a pak by ti to nemuselo jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 mno je to ta modra potvora co se dava k mobilu k750i atp. Mam jece jakousi cernou co mi dosla k psp ale je jen 256mb.. EDIT: Takze je to sandisk , zkusim tu cernou ta je lexar EDIT: DPC fakt ze jo bylo to kartou uz to flashuje. A jece dotazicek, takze tu 2gb kartu tam dat nemuzu? Po flashi na ni nemuzu dat hry a jet a ni na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 jestli je to sandisk tak mas spatne vytvorenou MMS... protoze sandisk je nofake... chyba je proste v tom vytvareni MMS... na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 no supr flashl sem to lexarem, supnu tam sandisk, zformatuju a svete div se iso hry nejdou.. chjoo (The game could not be started (80020321) hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 jestli ti nejedou iso tak zmackni select a ve ctvrtem radku nastav Sony NP9660 a pak to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 tak na to bych nedosel. super uz to vali dekuju moc posilam thx :-D Jece hry a uz me od toho nikdo nedostane, ted je otazka kdy pudu chrnet... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 tak to ti odpovim hned... myslim ze nepujdes protoze te to chytne pokud mas co parit... taky sem tak zacinal BTW... neni zac:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racooon Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Zdravim, potreboval bych poradit, mam 1GB MS pro duo a koupenou PB. Jestli jsem to dobre pochopil, tak 1) pomocí programu pandora deluxe 1.x udělam predelam ten muj MS, akorat mi podel navodu neni jasny, jaky ty varianty tam mam zaskrtnout, muzete mi poradit pls? (http://dl.qj.net/PSP-Pandora-Deluxe-...3691/catid/151) 2) poté pomocí PB nabootuju do toho servisního menu a co dal??? diky za info, prosim o popis, jak co nejjednodušeji prejit na CF, kdyz mam PB, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 1) das load 4.01 firmware a zaskrtnes Install, to same udelas i u 1.50 firmware (neni nutne, ale pro jistotu) - tim load vyberes oficialni eboot toho firmware - ty najdes napr. na psp.novinky.org, nebo na dl.qj.net. Vpravo zaksrtnes Despertar Cementrio v7. Uprostred vlevo od DC v7 vyber LTrigger. Pripoj PSP a vlevo dole dej Scan for removable.. a pod tim vyber jednotku s PSP, vpravo zaskrtni format + prepare memorystick a dej start. Hotovo. 2) do PSP vlozis kartu, pak baterii, jakmile vlozis baterii drzis Lko a dostanes se do despertar cementrio menu - tam vyberes NAND - Backup NAND, pak koleckem zpet a vyberes Install CFW 4.01 M33, nakonci stisknes O, vypne se PSP, vlozis normal baterii a PSP je flashnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_kokes Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Poradí mi tu někdo jak downgradnout PSP Slim s FW 4.05 na nižší nefunguje mi na něm MapThis ! Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 hele lidi jak poznam že mam pandoru já sem to udělal a nwm jestli ji mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Čavte.Nemám teraz čas to všetko čítať,tak sa opýtam: Sú 2 PSP slim/lite.Jedno je flashnuté a druhé nie.Je možné spraviť flash na to neflashnuté psp,aj ked mám po ruke len to flashnuté slimko? To flashnuté slimko:CFW 3.71 M33-4 , 4 GB Sony karta(no fake) Dakujeeeem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ano jde to :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ano... pomoci otoho flashnuteho slimu vytvoris pandoru a MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 hele mě nejde udělat pandora protože mam 085v2 dá se udělat i jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 hele mě nejde udělat pandora protože mam 085v2 dá se udělat i jinak? - Hardwarove - Koupit - nechat si ji udelat od nekoho jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 - Hardwarove- Koupit - nechat si ji udelat od nekoho jineho - jak hardwarove? - kupovat nechcu - to taky zkoušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=16768 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=16768 jo tak to se mi moc nechce kdyby se tu našel někdo kdo by mi to byl ochotnej udělat byl bych jedině rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.