Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mno je to ta modra potvora co se dava k mobilu k750i atp. Mam jece jakousi cernou co mi dosla k psp ale je jen 256mb..

EDIT: Takze je to sandisk , zkusim tu cernou ta je lexar

EDIT: DPC fakt ze jo bylo to kartou uz to flashuje. A jece dotazicek, takze tu 2gb kartu tam dat nemuzu? Po flashi na ni nemuzu dat hry a jet a ni na psp?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, potreboval bych poradit, mam 1GB MS pro duo a koupenou PB. Jestli jsem to dobre pochopil, tak

1) pomocí programu

pandora deluxe 1.x udělam predelam ten muj MS, akorat mi podel navodu neni jasny, jaky ty varianty tam mam zaskrtnout, muzete mi poradit pls?

(http://dl.qj.net/PSP-Pandora-Deluxe-...3691/catid/151)

2) poté pomocí PB nabootuju do toho servisního menu a co dal???

diky za info, prosim o popis, jak co nejjednodušeji prejit na CF, kdyz mam PB, diky

Odkaz ke komentáři

1)

das load 4.01 firmware a zaskrtnes Install, to same udelas i u 1.50 firmware (neni nutne, ale pro jistotu) - tim load vyberes oficialni eboot toho firmware - ty najdes napr. na psp.novinky.org, nebo na dl.qj.net. Vpravo zaksrtnes Despertar Cementrio v7. Uprostred vlevo od DC v7 vyber LTrigger. Pripoj PSP a vlevo dole dej Scan for removable.. a pod tim vyber jednotku s PSP, vpravo zaskrtni format + prepare memorystick a dej start. Hotovo.

2) do PSP vlozis kartu, pak baterii, jakmile vlozis baterii drzis Lko a dostanes se do despertar cementrio menu - tam vyberes NAND - Backup NAND, pak koleckem zpet a vyberes Install CFW 4.01 M33, nakonci stisknes O, vypne se PSP, vlozis normal baterii a PSP je flashnute.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Čavte.Nemám teraz čas to všetko čítať,tak sa opýtam:

Sú 2 PSP slim/lite.Jedno je flashnuté a druhé nie.Je možné spraviť flash na to neflashnuté psp,aj ked mám po ruke len to flashnuté slimko?

To flashnuté slimko:CFW 3.71 M33-4 , 4 GB Sony karta(no fake)

Dakujeeeem.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu