Honzaaa CZ Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 ano... pomoci otoho flashnuteho slimu vytvoris pandoru a MMS mam mozna blbou otazku ale to jde jen s fat baterii nebo i slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 mam mozna blbou otazku ale to jde jen s fat baterii nebo i slim jde to na obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Dotaz..je tady konkrétní návod jak vrátit MMS a PB z5 na normální??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 konkrétní ? spustit PSp do XMB, zapnou PB creator a dát make battery normal..kartu stačí naformátovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 přidán TA-088v3 Identifier (bohužel je k tomu potřeba Pandora, ale máte 100% jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Takže jestli to chápu dobře...dám do svýho FATka s CFW ten program, vyrobim PB+MMS...dám to do SLIMka s ofikem...tam podržím po vložení PB to tlačítko co sem si zvolil, pak jen dám zálohu NAND a takový ty věci, a nainstaluje se mi CFW? a pak můžu normálně už ze SLIMka spustit ten program, a předělat PB na normal batery (a karta asi stačí jen naformátovat ne?)...doufám že to chápu dobře:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Takže jestli to chápu dobře...dám do svýho FATka s CFW ten program, vyrobim PB+MMS...dám to do SLIMka s ofikem...tam podržím po vložení PB to tlačítko co sem si zvolil, pak jen dám zálohu NAND a takový ty věci, a nainstaluje se mi CFW? a pak můžu normálně už ze SLIMka spustit ten program, a předělat PB na normal batery (a karta asi stačí jen naformátovat ne?)...doufám že to chápu dobře:) jo.... presne jak to psals... Kdyz to tak udelas tak se ti to povede flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Pocky ona uz de flashnout i ta-088v3?? :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 jo.... presne jak to psals... Kdyz to tak udelas tak se ti to povede flashnout A kdybych náhodou měl Ta-088v3 tak se stane co?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Pocky ona uz de flashnout i ta-088v3?? :-o ne .. A kdybych náhodou měl Ta-088v3 tak se stane co?:bash: nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 nic :D nic jako nic, nebo nic jako brick:D a v který fázi mě to zarazí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 nic jako nic...prostě se neobjeví PB menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakysak Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Zdravím mám problém ,mám PSP FAT s CFW4.01m33 ,kamarád mi dal jeho PSP SLIM s 3.95... Potřeboval udělat CFW.. tak jsem se do toho pustil podle návodu který tu je [Pandora's Battery (univerzální unbricker&downgrader) => ověřeno!!!new TA-088v3 Ident]... vše sem udělal správně bod po bodu nikde nenastal problém, vyrobil sem MMS ,vyrobil sem pandoru... Vzal jsem slimko dal do nej MMS potom pandoru a držel jsem L button ... no nic se nedělo zelená kontrolka svítí psp nereaguje... řekl sem si asi tam bude TA-088v3 kamoš má smůlu, pak sem si chtěl vratit mou baterku do meho psp FAT no a najednou to samé kontrolka svítí psp nereaguje... V návodu je "vaši EEPROM můžete kdykoliv načíst zpět aby jste měli normal battery s vaším původním číslem ( set battery serial from file ), nebo možností "make battery normal" ale s jiným číslem než jste měli - je to celkem jedno" ... no a jak ji vratim zpět když už s mou baterkou nezapnu PSP......předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 zapni PSP jen na nabíječce bez baterky ..a pokud si správně vytvořil MMS s TM multibootem tak by ti to bez držení L mělo samo najet do XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Zdravím mám problém ,mám PSP FAT s CFW4.01m33 ,kamarád mi dal jeho PSP SLIM s 3.95...Potřeboval udělat CFW.. tak jsem se do toho pustil podle návodu který tu je [Pandora's Battery (univerzální unbricker&downgrader) => ověřeno!!!new TA-088v3 Ident]... vše sem udělal správně bod po bodu nikde nenastal problém, vyrobil sem MMS ,vyrobil sem pandoru... Vzal jsem slimko dal do nej MMS potom pandoru a držel jsem L button ... no nic se nedělo zelená kontrolka svítí psp nereaguje... řekl sem si asi tam bude TA-088v3 kamoš má smůlu, pak sem si chtěl vratit mou baterku do meho psp FAT no a najednou to samé kontrolka svítí psp nereaguje... V návodu je "vaši EEPROM můžete kdykoliv načíst zpět aby jste měli normal battery s vaším původním číslem ( set battery serial from file ), nebo možností "make battery normal" ale s jiným číslem než jste měli - je to celkem jedno" ... no a jak ji vratim zpět když už s mou baterkou nezapnu PSP......předem děkuji za odpověď tu baterku vratis tak jak psal TEKEN, to psp kamosovi neflashnuls protoze mas spatne vytvorenou MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakysak Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 zapni PSP jen na nabíječce bez baterky ..a pokud si správně vytvořil MMS s TM multibootem tak by ti to bez držení L mělo samo najet do XMB Ano najelo to do XMB ... to znamena ze je spravně vytvořená a že kamarád má špatnou desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Ano najelo to do XMB ... to znamena ze je spravně vytvořená a že kamarád má špatnou desku? blbe to pochopils... kdyz psp zapinas s pandorou a nic nedrzis tak ti psp musi naskocit do XMB... pokud nenaskoci tak mas spatne vytvorenou MMS... psp zapinas na nabijecce, protoze PSP nejde s pandorou zapnout pokud mas spatnou mms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakysak Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Tak panové děkuji moc za rady a za skvělý návod ,bez vás bych to nezvládl...použil jsem svojí 4GB kartu a stou už to šlo parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Spravil som akurát flash/downgrade(čo ja viem) na psp fat.Všetko je v poho,už som zmenil PB na normalnu bateriu,ale ešte treba zmeniť mmc na normalnu pamäťovku.Ako to urobím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 stačí obyčejný formát v PSP nebo PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Zformatuj ji v PSP a v PC .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Diky.A moooooooooooc diky za návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Můžu díky Pandora Batery flashnout OFW 4.01 ???(psp slim), kdyby zákl. deska byla ok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 pokud mas desku ktera to jeste neblokuje tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Je mozny, ze mi nejde Flashnout jine PSP kvuli tomu, ze mam 4.01 M33-2? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.