Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takže jestli to chápu dobře...dám do svýho FATka s CFW ten program, vyrobim PB+MMS...dám to do SLIMka s ofikem...tam podržím po vložení PB to tlačítko co sem si zvolil, pak jen dám zálohu NAND a takový ty věci, a nainstaluje se mi CFW? a pak můžu normálně už ze SLIMka spustit ten program, a předělat PB na normal batery (a karta asi stačí jen naformátovat ne?)...doufám že to chápu dobře:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jestli to chápu dobře...dám do svýho FATka s CFW ten program, vyrobim PB+MMS...dám to do SLIMka s ofikem...tam podržím po vložení PB to tlačítko co sem si zvolil, pak jen dám zálohu NAND a takový ty věci, a nainstaluje se mi CFW? a pak můžu normálně už ze SLIMka spustit ten program, a předělat PB na normal batery (a karta asi stačí jen naformátovat ne?)...doufám že to chápu dobře:)

jo.... presne jak to psals... Kdyz to tak udelas tak se ti to povede flashnout

Odkaz ke komentáři

Zdravím mám problém ,mám PSP FAT s CFW4.01m33 ,kamarád mi dal jeho PSP SLIM s 3.95...

Potřeboval udělat CFW.. tak jsem se do toho pustil podle návodu který tu je [Pandora's Battery (univerzální unbricker&downgrader) => ověřeno!!!new TA-088v3 Ident]...

vše sem udělal správně bod po bodu nikde nenastal problém, vyrobil sem MMS ,vyrobil sem pandoru... Vzal jsem slimko dal do nej MMS potom pandoru a držel jsem L button ... no nic se nedělo zelená kontrolka svítí psp nereaguje... řekl sem si asi tam bude TA-088v3 kamoš má smůlu, pak sem si chtěl vratit mou baterku do meho psp FAT no a najednou to samé kontrolka svítí psp nereaguje... V návodu je "vaši EEPROM můžete kdykoliv načíst zpět aby jste měli normal battery s vaším původním číslem ( set battery serial from file ), nebo možností "make battery normal" ale s jiným číslem než jste měli - je to celkem jedno" ... no a jak ji vratim zpět když už s mou baterkou nezapnu PSP......předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

Zdravím mám problém ,mám PSP FAT s CFW4.01m33 ,kamarád mi dal jeho PSP SLIM s 3.95...

Potřeboval udělat CFW.. tak jsem se do toho pustil podle návodu který tu je [Pandora's Battery (univerzální unbricker&downgrader) => ověřeno!!!new TA-088v3 Ident]...

vše sem udělal správně bod po bodu nikde nenastal problém, vyrobil sem MMS ,vyrobil sem pandoru... Vzal jsem slimko dal do nej MMS potom pandoru a držel jsem L button ... no nic se nedělo zelená kontrolka svítí psp nereaguje... řekl sem si asi tam bude TA-088v3 kamoš má smůlu, pak sem si chtěl vratit mou baterku do meho psp FAT no a najednou to samé kontrolka svítí psp nereaguje... V návodu je "vaši EEPROM můžete kdykoliv načíst zpět aby jste měli normal battery s vaším původním číslem ( set battery serial from file ), nebo možností "make battery normal" ale s jiným číslem než jste měli - je to celkem jedno" ... no a jak ji vratim zpět když už s mou baterkou nezapnu PSP......předem děkuji za odpověď

tu baterku vratis tak jak psal TEKEN, to psp kamosovi neflashnuls protoze mas spatne vytvorenou MMS

Odkaz ke komentáři

Ano najelo to do XMB ... to znamena ze je spravně vytvořená a že kamarád má špatnou desku?

blbe to pochopils... kdyz psp zapinas s pandorou a nic nedrzis tak ti psp musi naskocit do XMB... pokud nenaskoci tak mas spatne vytvorenou MMS... psp zapinas na nabijecce, protoze PSP nejde s pandorou zapnout pokud mas spatnou mms

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu