Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

1) zformatoval jsem pametovku pres "Tento pocitac"

2) Nahral jsem soubory : mspformat.exe a msinst.exe na c:/

3) Zformatoval jsem znovu kartu pres cmd ale neslo mi pouzit to s msint.bin ale co sem cetl nemelo by to pry vadit

4) nahral jsem soubory z

http://www.edisk.cz/stahni/41344/Despertar_del_Cementerio_v7.rar_27.68MB.html

na ms

5) spustil jsem timemachine a potvrdil X

6) Spustil jsem Despertar del cementerio 7 a nastavil jsem si ho na L

7) udelal jsem z baterky pandoru pres ten program nemuzu si vzpomenout na nazev

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam ''zatim'' dva problemy.....kdyz chci formatovat tu kartu, tak to udelam tak ze pripojim usb no dam Vymenitelny disk N: no dam na formatovat (to jeste de)

1.pak prave chci ten mpsformat (nebo jak se to pise) no a to cmd kdyz tam napisu to co tam pise tak mi to napise neco jako ze tehle adrese neni nic co by se dalo spustit... no takze to neudelam

2. odpojim usb od psp no du do game spustim TimeMachine dam to prvni a pise mi to ze mam malo nejakejch bloku.. prej jich je 16 a chce to minimalne 32 ... proste nechapu... jo a mam Sony Pro Duo High Speed 2 Gb(nebo jak se to pise A NWM JESTLI TO JE FAKE NEBO NE)

PLS HELP

Odkaz ke komentáři

Takže to MSIPL můžu uplně přeskočit?

EDIT: Pokračoval sem podle návodu, Time machine se udělal, ale nechce mi naběhnout despertar (jenom černá obrazovka). Co teď?

EDIT2: Sem bllbej měl sem zaplej kernel 1.50 Už to jede

Odkaz ke komentáři

caw all.. mam problem nechce mi nabootovat Pb na psp slim.. ale na psp FAT jede i na jinych psp slim.. jen konkretně na tom co mam doma to nic neudělá, když připojim psp na adapter a zapnu ho tak naběhne norm. XMB jenže jak vytahnu adapter tak se psp vypne. Když baterku předělám spět na normální tak to psp zapnu.. Muže to být zablokovaný nějak?

Odkaz ke komentáři

4.2? Hochu, neni to nahodou PSP 3000? Rekl bych, ze ano, to se dodava s fw 4.20, ktery se neda na zadne jine PSP hodit..

Pokud jsi takhle mimo a flashujes.. Flasher by mel mit prehled a neco pro to delat - nejen debilne brat baterii do ruky, zasunout MMS a zmacknout X.. :roll:

Musis se orientovat, mit nejnovejsi DC a neco o PSP scene vedet..

Navic cumim, ze si beres PSP na flashovani domu.. to je teda uroven flasheru v Cechach.. a ja se porad divim, co mi to ty lidi vypravej, ze na mapce jsou idioti..

S timhle pristupem dost realne premyslim, ze te smaznu z mapky - presne takovehle tam nepotrebujeme.

Odkaz ke komentáři

4.2? Hochu, neni to nahodou PSP 3000? Rekl bych, ze ano, to se dodava s fw 4.20, ktery se neda na zadne jine PSP hodit..

Pokud jsi takhle mimo a flashujes.. Flasher by mel mit prehled a neco pro to delat - nejen debilne brat baterii do ruky, zasunout MMS a zmacknout X.. :roll:

Musis se orientovat, mit nejnovejsi DC a neco o PSP scene vedet..

Navic cumim, ze si beres PSP na flashovani domu.. to je teda uroven flasheru v Cechach.. a ja se porad divim, co mi to ty lidi vypravej, ze na mapce jsou idioti..

S timhle pristupem dost realne premyslim, ze te smaznu z mapky - presne takovehle tam nepotrebujeme.

Tak mě ulitla nula.. mam tam 4.20. PSP si domu neberu. Nwm kde si to četl.. Mam DC. verze 7.77 tak nevím co do mě valíš. Je to psp kámoše tak ho mám doma.. protože mi to nešlo fleshnout, jsem mu řekl že se skusim ještě mrknout na forum, ano a tady jsem zjistil že to nejde. Takže si počka..

edit// není tu důvod mě mazat z mapy.

Odkaz ke komentáři

Tak mě ulitla nula.. mam tam 4.20. PSP si domu neberu. Nwm kde si to četl.. Mam DC. verze 7.77 tak nevím co do mě valíš. Je to psp kámoše tak ho mám doma.. protože mi to nešlo fleshnout, jsem mu řekl že se skusim ještě mrknout na forum, ano a tady jsem zjistil že to nejde. Takže si počka..

edit// není tu důvod mě mazat z mapy.

Kde jsem to cetl? Treba zde?

jen konkretně na tom co mam doma to nic neudělá,

:dozey:

Tady nejde o zadnou nulu, tady jde o to, ze ani nevis, ze drzis v ruce PSP 3k a ne PSP Slim.. Tudiz, ze nemas zadnou sanci to flashnout.. DC zadnou verzi 7.77 nema, ma leda verzi 7..

^^ to jsou duvody, proc do tebe valim, protoze jsi UPLNE mimo..

Jestli sis vsiml, zatim jsem te nikde nevymazal...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu