Zidiel Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 ok ctecku karet tu mam ale netusim jak to tam zastrcit..me se to tam vzdycky sprajcne :D EDIT: a jak pak spustim ten DCV7 kdyz budu mit cernou obrazovku a nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Lze vitvorit MMS a pandoru na PSP s CFW 5.00 M33-3???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 ano jde... blby dota... MMS vytvoris i bez psp a pandora de vytvorit pouze na psp ktere nema zablokovane tvoreni pandory. Na CFW nezalezi. Nebo si pandoru muzes udelat hardwarove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Jak muzu vytvorit mms na pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Podivej se do sekce tutorialy na topic ¨MMS nez CFW¨ od mootoo -a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 1) zformatoval jsem pametovku pres "Tento pocitac" 2) Nahral jsem soubory : mspformat.exe a msinst.exe na c:/ 3) Zformatoval jsem znovu kartu pres cmd ale neslo mi pouzit to s msint.bin ale co sem cetl nemelo by to pry vadit 4) nahral jsem soubory z http://www.edisk.cz/stahni/41344/Despertar_del_Cementerio_v7.rar_27.68MB.html na ms 5) spustil jsem timemachine a potvrdil X 6) Spustil jsem Despertar del cementerio 7 a nastavil jsem si ho na L 7) udelal jsem z baterky pandoru pres ten program nemuzu si vzpomenout na nazev marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Neni tam nahodou ta blba deska (ve slimkach se nevyznam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*HRS*Curtis Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 mam ''zatim'' dva problemy.....kdyz chci formatovat tu kartu, tak to udelam tak ze pripojim usb no dam Vymenitelny disk N: no dam na formatovat (to jeste de) 1.pak prave chci ten mpsformat (nebo jak se to pise) no a to cmd kdyz tam napisu to co tam pise tak mi to napise neco jako ze tehle adrese neni nic co by se dalo spustit... no takze to neudelam 2. odpojim usb od psp no du do game spustim TimeMachine dam to prvni a pise mi to ze mam malo nejakejch bloku.. prej jich je 16 a chce to minimalne 32 ... proste nechapu... jo a mam Sony Pro Duo High Speed 2 Gb(nebo jak se to pise A NWM JESTLI TO JE FAKE NEBO NE) PLS HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Při použití se mi na kartě nevytvořil soubormsipl.bin Mám začít znovu odzačátku, nebo znovu spustit msformat nebo co? PLS RYCHLE ODPOVĚDĚT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 to msipl už do návodu nepatří .. při obnově obrázků sem tam omylem dal i ten starší ..takže formát už máš a můžeš postupovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Takže to MSIPL můžu uplně přeskočit? EDIT: Pokračoval sem podle návodu, Time machine se udělal, ale nechce mi naběhnout despertar (jenom černá obrazovka). Co teď? EDIT2: Sem bllbej měl sem zaplej kernel 1.50 Už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 jestli máš PSP Fat tak nezapomeň přepnout na kernel 3.XX, 4.XX, 5.XX - podle CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Tak teď se mi to nechce nabootovat do PBMENU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 a už sis vytvořil Pandoru (baterku) ? zvolil sis při instalaci tlačítko pro boot PB menu ? drž ho při zapínání .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Právě držim, ale vždycky mi naběhne menu normální.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*HRS*Curtis Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 no dik uz mi to jde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manik.luke Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 caw all.. mam problem nechce mi nabootovat Pb na psp slim.. ale na psp FAT jede i na jinych psp slim.. jen konkretně na tom co mam doma to nic neudělá, když připojim psp na adapter a zapnu ho tak naběhne norm. XMB jenže jak vytahnu adapter tak se psp vypne. Když baterku předělám spět na normální tak to psp zapnu.. Muže to být zablokovaný nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Je tam nova deska V3 , ta nejde flashnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 asi ta-088v3 (nejde flashnout) mas na krabici pismeno G a mel si fw 4.01 nebo vyšší? edit: romeno byl rychlejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manik.luke Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 no ja sem moc casto nechodim tet sem si to precetl ze to nejde.. FW tam je 4.20 PSP neni moje, ja jen fleshuji... Ja mam zatim jeste furt Fatko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 4.2? Hochu, neni to nahodou PSP 3000? Rekl bych, ze ano, to se dodava s fw 4.20, ktery se neda na zadne jine PSP hodit.. Pokud jsi takhle mimo a flashujes.. Flasher by mel mit prehled a neco pro to delat - nejen debilne brat baterii do ruky, zasunout MMS a zmacknout X.. :roll: Musis se orientovat, mit nejnovejsi DC a neco o PSP scene vedet.. Navic cumim, ze si beres PSP na flashovani domu.. to je teda uroven flasheru v Cechach.. a ja se porad divim, co mi to ty lidi vypravej, ze na mapce jsou idioti.. S timhle pristupem dost realne premyslim, ze te smaznu z mapky - presne takovehle tam nepotrebujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manik.luke Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 4.2? Hochu, neni to nahodou PSP 3000? Rekl bych, ze ano, to se dodava s fw 4.20, ktery se neda na zadne jine PSP hodit..Pokud jsi takhle mimo a flashujes.. Flasher by mel mit prehled a neco pro to delat - nejen debilne brat baterii do ruky, zasunout MMS a zmacknout X.. :roll: Musis se orientovat, mit nejnovejsi DC a neco o PSP scene vedet.. Navic cumim, ze si beres PSP na flashovani domu.. to je teda uroven flasheru v Cechach.. a ja se porad divim, co mi to ty lidi vypravej, ze na mapce jsou idioti.. S timhle pristupem dost realne premyslim, ze te smaznu z mapky - presne takovehle tam nepotrebujeme. Tak mě ulitla nula.. mam tam 4.20. PSP si domu neberu. Nwm kde si to četl.. Mam DC. verze 7.77 tak nevím co do mě valíš. Je to psp kámoše tak ho mám doma.. protože mi to nešlo fleshnout, jsem mu řekl že se skusim ještě mrknout na forum, ano a tady jsem zjistil že to nejde. Takže si počka.. edit// není tu důvod mě mazat z mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Tak mě ulitla nula.. mam tam 4.20. PSP si domu neberu. Nwm kde si to četl.. Mam DC. verze 7.77 tak nevím co do mě valíš. Je to psp kámoše tak ho mám doma.. protože mi to nešlo fleshnout, jsem mu řekl že se skusim ještě mrknout na forum, ano a tady jsem zjistil že to nejde. Takže si počka..edit// není tu důvod mě mazat z mapy. Kde jsem to cetl? Treba zde? jen konkretně na tom co mam doma to nic neudělá, :dozey: Tady nejde o zadnou nulu, tady jde o to, ze ani nevis, ze drzis v ruce PSP 3k a ne PSP Slim.. Tudiz, ze nemas zadnou sanci to flashnout.. DC zadnou verzi 7.77 nema, ma leda verzi 7.. ^^ to jsou duvody, proc do tebe valim, protoze jsi UPLNE mimo.. Jestli sis vsiml, zatim jsem te nikde nevymazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Mno DC sem stáhnul tady co je a v menu se ukazuje že to je v7.77 takže to je možná jenom tak pojmenovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 To je tak v menu spise z recese.. Sam dark_alex to samozrejme take povazuje za DCv7 .. proste za Despertar del Cementerio version 7.. viz http://alek.dark-alex.org/pspwiki/index.php/Despertar_Cementerio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.