manik.luke Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 To je tak v menu spise z recese..Sam dark_alex to samozrejme take povazuje za DCv7 .. proste za Despertar del Cementerio version 7.. viz http://alek.dark-alex.org/pspwiki/index.php/Despertar_Cementerio bude to tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 lidi potřeboval bych pomoc, snažil jsem se downgradenout psp fat, udělal jsem vžechno podle tady toho návodu http://playstation-portable.blog.cz/0712/2-71-downgrader a v posledním kroku se psp mělo resetnout tak se vyplo a hotovo! když to zapnu tak je kjen černá obrazovka. pls poradte mi někdo zkušenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 lidi potřeboval bych pomoc, snažil jsem se downgradenout psp fat, udělal jsem vžechno podle tady toho návodu http://playstation-portable.blog.cz/0712/2-71-downgrader a v posledním kroku se psp mělo resetnout tak se vyplo a hotovo! když to zapnu tak je kjen černá obrazovka. pls poradte mi někdo zkušenej Zkusel jsi vyndad baterku : nekdy to pomuze . mel jsi pretim ten fw 2.71 ? nebo nezrusil jsi to omylem ? Pokud jsi predtim nememl 2.71 je docela mozny ze jsi to psp bricknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 baterku jsem zkoušel a je to stejný a předchozí fw byl 2.71, měla se mě tam oběvit modrá obrazovka ale ono se to vypnulo a konec je možný to opravit?? viš to psp není uplně moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 lidi potřeboval bych pomoc, snažil jsem se downgradenout psp fat, udělal jsem vžechno podle tady toho návodu http://playstation-portable.blog.cz/0712/2-71-downgrader a v posledním kroku se psp mělo resetnout tak se vyplo a hotovo! když to zapnu tak je kjen černá obrazovka. pls poradte mi někdo zkušenej 2.71 Downgrader1. Musite mit PSP nabite na vice jak 75% a zkontrolujte ze nemate TA-82 (Pokud mate v UMD mechanice vpravo nahore cisla=TA-82) (sice tam ma bejt IC-0003, ale to je jedno :D. Pokud TA-082 nemas, neni tam zadnej text) Nejspis jsi TA-082 mel, takze nemohlo nastat nic jinyho nez brick. Nezbyde ti nic jinyho nez vyhledat pandoru :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ne ne ne všechno jsem si před tím zkontroloval desku s žádným číslem nemám a píchnul jsem to na nabíječku těsně po zpuštění tý aplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ne ne ne všechno jsem si před tím zkontroloval desku s žádným číslem nemám a píchnul jsem to na nabíječku těsně po zpuštění tý aplikace Nemas nahodou to PSP z Japonska? Tusim ze u japonskejch verzi bylo treba po downgradu zapnout displej (tlacitko vedle noty). Muzes to zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 jo zkusím to ale nevěřím tomu a ještě překontroluju tu desku a dam vědět jo a kdyby to bylo bricknutý mohl bych to nějak dát dohromady sám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Pokud nemas pandoru a MMS takasi ne :) kdyztak mi napis na icq :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 aaha tak pandora baterku si můžu udělat že přefiknu nějakej spoj na obyč. baterce ne? a jak vytvořím magic memory stick?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 jak vytvorit mms Je to v tonhle topicu hned na zacatku a do pandury s hw modem bych se moc nepoustel pokud opravdu nevis co delat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 proč je to složitý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 tak jsem to sčeknul a fakt tam mám číslo IC1003, takže poradí mě někdo jak to mám (nejlíp sám) unbricknout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Zalezi na tom jestli si rozumis s pajeckou kdyztak mi nepis na icq at tady nespamujem jsem porad invisible nejsem offline :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara.7 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Když mám na krabici to písmeno G (z boku pod nápisy psp-2003, 220-240V na bílé cedulce)...je nějaká šance že se v budoucnu podaří downgradovat i PSP s touhle základní deskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 V budoucnu určitě jo. v přítmnosti ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 tak sem to secko rozjel ale psp nenajizdi do PB menu, takze to je ta nova deska ze? (slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 pravděpodobně..jak poznat novou desku máš napsáno na začátku návodu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 přidáno Despertar del Cementerio v8 změny: - instalace 5.00 M33-4 !!desky TA-088v3 a vyšší stále nejdou flashnout !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 prosim pomoc neni nejaky soft abych moh pouzivat pandoras battery dcv8 jako normal baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Kdyz to udelas dle navodu, tak se ti multi ipl loader nainstaluje a budes to moci pouzivat jako normalni baterku. Do pandory se te to prepne jen kdyz budes drzet napr. R :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 a kdyz si z normalni memory stick udelam magic memory stick tak uz na ni nebudu moc davat isa a ostatni hrx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Budes tam moct davat, co budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 no tak ted sem to dodelal a nastvil sem si L a kdyz ho mackam tak ne a ne zapnout pb menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 tak to mas nejspis TA088-V3 na ktere se ti menu neukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.