borec-stavitel Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Dobrý den, mám tu PSPčko 2003 a má desku TA-088 v2.2 ta asi flešnout nejde že? :cry: Já jen když tam dám MMS a pak pandoru a dělám vše podle návodu, tak se do toho menu prostě XMB nedostanu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 pres pandoru nejde jen TA-088v3, asi mas mms nejak blbe udelanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec-stavitel Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 aha, takže mms mám udělat znova ? já jen že když tam dám pandoru, tak mi hned svítí světle zeleně, tak nevím a zapnout nejde. Zkusím tedy mms znova když jí chci naformátovat pak už jen přes příkazový řádek (přes tento počítač mám už) tak to odsouhlasím že to chci a najednou mě to napíše: Pseudo format is not necessary. tak jsem to udělal celé znova a nějako sem se "zasekl" stále na tom samém místě :( tak jsem se posunul dále, ale když zapínám PSP a mám tam pandoru, MMS, tak držím tlačítko L, ale i přes to se nedostanu to doho XMB menu :( ale jenom se pouze zapne :( Buď se mi zapne nebo jenom svítí baterka zeleně a nic jiného se neděje,ale začne hned svítit po zandání do PSP:(Co s tým ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 1) za takovyhle otazky by sis mel upravit podpis :roll: (btw chicken je kuře, ale ChickHEN je neco jinyho :roll:) 2)drzel si na tom zacatku DCV8 po zmacknuti krizku to tlacitko, kterym chces spustit pandora menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 aha, takže mms mám udělat znova ? já jen že když tam dám pandoru, tak mi hned svítí světle zeleně, tak nevím a zapnout nejde. Zkusím tedy mms znovakdyž jí chci naformátovat pak už jen přes příkazový řádek (přes tento počítač mám už) tak to odsouhlasím že to chci a najednou mě to napíše: Pseudo format is not necessary. tak jsem to udělal celé znova a nějako sem se "zasekl" stále na tom samém místě :( tak jsem se posunul dále, ale když zapínám PSP a mám tam pandoru, MMS, tak držím tlačítko L, ale i přes to se nedostanu to doho XMB menu :( ale jenom se pouze zapne :( Buď se mi zapne nebo jenom svítí baterka zeleně a nic jiného se neděje,ale začne hned svítit po zandání do PSP:(Co s tým ? :( jestli ti to furt nejede, zkus naformatovat kartu pres Hellcat Creator, a pak udelej MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Pozn. Pokud chcete flashnout jiné PSP než na kterém byla MMS vytvořena koukněte jestli míte na kartě soubor /TM/DC8/act.dat. Zazálohujte si ho do PC. Pokud byste s tímto souborem na kartě flashli jiné PSP ztratilo by přístup na PSN. Tento soubor je pro každé PSP unikátní. tenhle krok nechapu. kdyz si chci na fatku s CFW udelat pandoru i mms a chci flashnout jiny fatko, tak pred flashem se musim na to flashovany fatko podivat pres pc a tam na rootu by mela bejt slozka TM a v nem ty soubory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jj, ale ja je tam nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 a kdyz teda delam pandroru pres tu aplikaci, potvrdim vytvoreni pandory, vypnu aplikaci, tak bude psp fungovat porad nebo ho mam mit na nabijecce celou dobu ? (pro jistotu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 nevíte někdo jak zjistit typ základovky bez krabice a bez nějakého programu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 tenhle krok nechapu. kdyz si chci na fatku s CFW udelat pandoru i mms a chci flashnout jiny fatko, tak pred flashem se musim na to flashovany fatko podivat pres pc a tam na rootu by mela bejt slozka TM a v nem ty soubory ? Co je na tom k nepochopení ? prostě když vytvoříš MMS, tak se na ní vytvoří tenhle soubor (ne vždy). Jedná se o certifikát k PSN a je pro každé PSP jedinečný, takže když s tím souborem na kartě flashneš jiný PSP, tak ztratí přístup k PSN ! a kdyz teda delam pandroru pres tu aplikaci, potvrdim vytvoreni pandory, vypnu aplikaci, tak bude psp fungovat porad nebo ho mam mit na nabijecce celou dobu ? (pro jistotu) Stačí mít na kartě Timemachine IPL... vše je v návodu napsáno.. nevíte někdo jak zjistit typ základovky bez krabice a bez nějakého programu ?? Podle kódu pod baterkou PSP.... flashnutelné Pandorou jsou do 7B tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Co je na tom k nepochopení ? prostě když vytvoříš MMS, tak se na ní vytvoří tenhle soubor (ne vždy). Jedná se o certifikát k PSN a je pro každé PSP jedinečný, takže když s tím souborem na kartě flashneš jiný PSP, tak ztratí přístup k PSN ! takze mam ten soubor vyndat z ty slozky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no, musis si ho zalohovat, takze jo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 tekku nemohl bys to upnout na edisk.cz ?? :) http://rapidshare.com/files/151449590/TA-088v3_Identifier.rar dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Takže polopaticky řečeno: Udělám Pandorku a MMS, strčim to do neflashlýho PSP, který chci flashnout. zapnu ho, podžim to tlačítko, dám instal CFW 5.00 M33 a hotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 pokud bude to psp flashnutelny a ty budes mit vse udelano spravne, tak jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 to jsem chtěl sakra vědět, to bys tam měl napsat k tomu flashnutí, co mám kdy dát tekkene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Prosim vas, kdyz si ted nainstaluju OFW 6,10 a vyšší kvuli jedné hre pujde mi psp zase flashnout? Myslím že ne, jenom si to chci potvrdit, nevim jestli to za to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 nestoji. pokud ted mas 5.03 tak urcite neupdatuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Prosim vas, kdyz si ted nainstaluju OFW 6,10 a vyšší kvuli jedné hre pujde mi psp zase flashnout? Myslím že ne, jenom si to chci potvrdit, nevim jestli to za to stoji. Záleží jen na tom, jakou základní desku v PSP máš... pokud máš flashnutelnou (viz tabulka), tak samozřejmě půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Záleží jen na tom, jakou základní desku v PSP máš... pokud máš flashnutelnou (viz tabulka), tak samozřejmě půjde Flashnuty ho ted mam, takze flashnutelny je. Jenom jsem se chtel zeptat jestli to pujde vratit. Už sem se smiril s tim ze to nepujde, takze mam ted neuveritelnou radost. Diky moc za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 vratit? jestli myslis flash tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jde nějak udělat Pandora batery aniž bych musel použít druhé již flashlé PSP? (nemám k dispozici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Přes HW mod.. viz návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power1468622225 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 MMS a CFW??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Toto neřeš, už jsem ti to psal. http://console-forum.net/showpost.php?p=762568&postcount=6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.