exist Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 eeprom zde: http://www.edisk.cz/stahni/52588/eeprom.bin_457B.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Timto bych chtel moc pomoci uzivateli kgsws a rici vsem ze nehrozi opravdu zadne riziko, baterka se da obnovit a jak vidite karta - v pripade chyby - ponekud krkolomnejsim zpusobem take!! takze super a diky kgsws za skvelej napad a pomoc! Opravdu by si mu chtěl tak moc pomoci ?? tak mu pomož ! :D:D:D asi tam mělo být něco jiného tipnul bych si že poděkovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Opravdu by si mu chtěl tak moc pomoci ?? tak mu pomož ! :D:D:Dasi tam mělo být něco jiného tipnul bych si že poděkovat :D uff samozrejme je to chyba, jdu to zeditnout :) (diky) ve velke radosti jsem asi moc nepremyslel nad smyslem slov a psal jsem neco jineho nez jsem chtel.. pomohl mi on a ja mu chtel podekovat ano :) a nejak se mi to pomotalo jak jsem psal.. to vis.. uz jsem myslel ze to byla HW chyba, tak co :) nenapadlo me, ze kdyz si s tim neporadi ani fdisk, tak pres dd to pujde ze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 jinak sem cetl, ze na 4GB delat down nejde, ale zda se mi to blbost, protoze ja mam 4GB Ultra II a bratranec 4GB modrej SanDisk, tak newim, delali sme to s temahle kartama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peceji Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 mám problém když jsem dělal tuhle pandoru tak u kroku 14 jak je to s tim příkazovim řádkem C:\msinst.exe X X:\msipl.bin tak jsem tam zadal svoje umístění a když jsem dal ENTER tak mi příkazák jen probliknul a když jsem pak dal tu baterku do PSP tak aniž bych to zapnul tak mi začlo svítit POWER a displej byl černej prosím poradte mi co s tim. jsem už z toho zoufalej prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 eeprom zde: http://www.edisk.cz/stahni/52588/eeprom.bin_457B.html K čemu je to dobrý? :P (vysvětlím to) Záloha eeprom se dělá kvuli sériovýmu číslu baterky, když použijete cizí eeprom, budete mít jiný sériový číslo, ale proč to dělat tak složitě, když program pro měnění baterky dokáže vrátit baterku ze sériovým číslem 0x12345678 ? A to aniž by se použil nějakej soubor mimo, no nevím jestly to je tím že moc lidí neumí anglicky (je to napsaný v menu toho programu), nebo prostě to nepochopí, a nebo uplně kašlou na čtení nějakých informací z displaye ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peceji Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 mám problém když jsem dělal tuhle pandoru tak u kroku 14 jak je to s tim příkazovim řádkem C:\msinst.exe X X:\msipl.bin tak jsem tam zadal svoje umístění a když jsem dal ENTER tak mi příkazák jen probliknul a když jsem pak dal tu baterku do PSP tak aniž bych to zapnul tak mi začlo svítit POWER a displej byl černej prosím poradte mi co s tim. jsem už z toho zoufalej prosím neví někdo náhodou jak oživit tu mojí baterku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 na icq sem ti psal že ji musíš obnovit přes PSP s custom firmware ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peceji Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 na icq sem ti psal že ji musíš obnovit přes PSP s custom firmware ;) a pode to protže to PSP s tohle baterkou nejde ani spustit. akorát když z něj vyndám materu a zapojim do sítě tak ho nastaruju tak uvidim zkusim to. A je to normální že ten jigkick když se vloží do PSP tak se to psps samo spustí a display je černej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Tak hlavně to neni jigkick, je to pandora's battery, jo a normální to je protože se to pokouší spustit systém z karty, a když tam nic nenajde, tak se sekne ... (zní to logicky ne?) Obnovit baterku neni problém, musí se PSP zapnout bez ní, a pak se tam dat, půjde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.niki Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Najde se nekdo v Brne kdo ma PSP s potrebnym FW a byl by ochotny mi vytvorit tu baterii a kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 zdarec chlapi tak sme to zkousel a u 10 bodu mi to hodilo The game could not be started (8002014C) pomuze mi sti nekdo ? co to je za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 v recovery nastav Kernel na 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 jde o to ze tento firmware zadne recovery menu nema je to proste oficialni formware 3.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 taky se ta pandora nevytváří na PSp s ofiko FW ale na psp s CF ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 tak to je nejaky divny ne? kdyz tam jue napsany ze je to univrsalni ze tet muzes udelat pomoci pandory downgread jakehokoliv firmwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 tak to je nejaky divny ne? kdyz tam jue napsany ze je to univrsalni ze tet muzes udelat pomoci pandory downgread jakehokoliv firmwaru muzes udelat z jakyho chces, ale tu baterku si bud musis sehnat nebo udelat a to se dela na PSP s custom fw ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 zdares chlapy tak sem to udelal jak je tam naúpsany vytvoril sme vse - puscil sem si od kamose psp s cf ale tet mam jinej problem jde o to ze kdyz sem hodil tu predelanou baterku do toho miho psp tak je tam naspany ze by se mi melo ukazat menu ale ono hnd jak sem ji tam dal tak se rozsvitila kontrolka jako pri zapnuti psp ale nic mi nenabehlo mam proste jen cernou obrazovku please help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 zdares chlapy tak sem to udelal jak je tam naúpsany vytvoril sme vse - puscil sem si od kamose psp s cfale tet mam jinej problem jde o to ze kdyz sem hodil tu predelanou baterku do toho miho psp tak je tam naspany ze by se mi melo ukazat menu ale ono hnd jak sem ji tam dal tak se rozsvitila kontrolka jako pri zapnuti psp ale nic mi nenabehlo mam proste jen cernou obrazovku please help odpoj PSP z nabijecky,jestli ji tam mas, vypni uplne PSP, a pak tam dej tu predelanou baterku (jigKick) a zapni PSP ....nic jinyho me nenapada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 nejdřív vlož upravenou kartu a pak až baterku !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 presne tak sem to udelal a porad nic jen cerna obrazovka a sviti ta zelena kontrolka jako kdyz je psp zaple co stim??????????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 zkousel sem tam dat i normalni baterku a to psp se normalne rozjelo proste z normalni jede ale z tou upravenou nechce naskocit display poratte please je treba mozny ze to na tomhle firmwaru nejak nepojede? anebo ja uz fakt nevim sem zoufali pomozte nabizim vsechny sve body za vyreseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 zkousel sem tam dat i normalni baterku a to psp se normalne rozjelo proste z normalni jede ale z tou upravenou nechce naskocit displayporatte please je treba mozny ze to na tomhle firmwaru nejak nepojede? anebo ja uz fakt nevim sem zoufali pomozte nabizim vsechny sve body za vyreseni musis to delat presne podle navodu to obnoveni baterie, ja sme to dnes dela taky a jednou ne podle navodu a neslo to a pak sem presne postupoval a hotovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 mozna je to pro to ze u 6 kroku me to misto tohodle >>>You are about to format the drive O. >>>All data will be lost. Do you want to continue? [Y] Stiskněte Y >>> y a dejte Enter >>> Drive succesfully formatted, and partition moved. napsalo tohle pseudo format is not necessary nevi nekdo co stim udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 jasně že je to tím :roll:...jak si moh vůbec pokračovat když si tam neměl to co je v návodu :roll: dej psp na nabíječku zapni ho, vlož upravenou baterku a přes battery creator obnov baterku pak naformátuj kartu v PSP/PC a začni znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.