Parek Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 no jo jenomze to sem presne udelal ale porad mi to pise neco jinyho nez by melo v tom je problem proste je problem v tom ze mi toenpise to co si napsal do navodu ty ale pisem i to u toho 6 kroku ze pseudo format neni nutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.hatle Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 ... vite nekdo co je za znaky viz obrazek zelene otazniky? []: /\: Lepe receno co se musi zmacknout na PSP konzoli, aby se spustila pozadovana funkce? []:Convert battery in normal one /\:Backup battery eeprom to ms0:/eeprom.bin http://ukazto.com/?img=pandora-ggx1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 /\ trojuhelnik [] ctverec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.hatle Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 tekken90: dik - predstavivost nezafungovala - zvitezil u me strohy matematicky duch. /\ [] Jen dotaz - v tvem navodu na vytvoreni Pandora's battery v uvodu tohoto vlakna - jak je dulezite mit nebo nemit pripojeni napajeni pres nabijeci konektor pri vytvareni Pandora's battery? Rekl bych, ze asi podstatne, ale nikde jsem to tam nenasel? Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 při vytváření žádnej :D...při obnovení baterky zpět tak trochu ;).....protože stačí použít chytrej prográmek a můžeš používát jigkick jako obyč baterku ;) http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/14527/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travis Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Mám stejnej problém jako PAREK. Pandora a stick vytvořena dle Tekkenova návodu a po vložení do nového slima s fw 3.6 černá obrazovka. Ten postup jsem zopakoval 3x bez chyby a furt stejné. Cvičně jsem si to udělal i podle postupu na psp.novinky.org a to samé. můj cf je 3.40OE. Ještě si zkusím cvičně upgradnout na nějaký M33 fw a zkusím to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 nevim jesli to sem uz nekdo psal ale PB funguje i na 3.71 viz. http://pspx.ru/forum/showthread.php?t=52631 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travis Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Tak nakonec jsem neupgradoval ale jel jsem podle tekkenova návodu na fw 3.60M33 a ten fungoval. Takže už OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 cau kluci uz sem 3 downgradoval pres pandoru takze se v poho kdo by chtel muzu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 nevim jesli to sem uz nekdo psal ale PB funguje i na 3.71 viz. http://pspx.ru/forum/showthread.php?t=52631 před chvílí sem dělal taky DG z 3.71...funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 trochu sem změnil (a snad ulechčil ) postup ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 nejde me stahnout soubor z edisku stahnul sem 0b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 tady je reupload (asi) .. :arrow:http://www.flyupload.com/?fid=1773551 ...ale je divny ze to ma jen 400kb po rozbaleni kdyz ten tekkenuv rar ma 13,75 mb..:D je to stahnuty z psp.novinky.org a reuploadnuty..nevim.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 myslte ze to ma nejaky vliv ze mam Vistu ( myslim tim jak se to nastavuje v PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 ten "magicky archiv" nejde sosnout, udelejte reup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 15, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Hod to na rapid tekkene , udelej vic mirroru Edit na tech free servrech to dycky dlouho nevydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergus Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Mam takovej problem kdyz dam v prikazovy radce mspformat F tak se me to normalne zepta jestli chci formatovat a kdyz dam y a potvrdim napise mi to open error (read). CO s tim?? (dyztak sorry jestli to tu nekde je ale pres vyhledavani sem to nenasel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 me to presne to dela taky Edit:tak uz jsem to rozchodil,ale tedmi to v ty aplikaci Firm.installer nechce nacistupdate...pise to Cannot open update file Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 pls.....help us.....uz fakt newim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 f poho navod ale asi bych si do toho nesel sam jedime s nekym kdo uz to udel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 f poho navod ale asi bych si do toho nesel sam jedime s nekym kdo uz to udel.... kdyby jsi poterboval hlp, tak klidne napis ;) uz mam za s sebou peknou praxi ;) (okolo 15ti downu..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 proc je to uplne jednoduchy podle tutu navic dneska i kdyz to poseres tak to furt jde spravit, takze neni ceho se obavat to spis jeste kdy nebyla zadna Pandora tak byli ty DG celkem o nervy obcas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ...mspformat F tak se me to normalne zepta jestli chci formatovat a kdyz dam y a potvrdim napise mi to open error (read)... no tohle mi to dělalo na vistě..ale na xpčkách v poho..nevim čim to je... ---------------- no zatim nejsem teda takovej machr..už mam 3 za sebou...:) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 no tohle mi to dělalo na vistě..ale na xpčkách v poho..nevim čim to je...---------------- no zatim nejsem teda takovej machr..už mam 3 za sebou...:) :lol: jj mě taky:(pak jsem to udelal na segrinym notasoj a fpoho,ale ted to pise jinou chybu no,tak jsem se na to vy**al Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Není tu někdo, kdo by prováděl DG na Jižní Moravě? Jsem ochoten i zaplatit - kdyžtak icq 210 108 244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.