da8ball Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Dneska sem delal dg z 3,50 typkovi z fora... ROMANVECERA...tak doufam ze mi posle kladnej hlas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Ahoj,chci se zeptat mám 3.52 a k tomu desku TA-082.Vadí to ,nobo to při Dg. za pomoci Pandory nevadí ???Dík všem za případé info ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Ne, nevadi to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_ROSY_ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 zdrawím,potřeboval bych help,nejde mi ten příkazový řádek,vše udělám jak píšeš,ale nechce mi to přečíst,píše to pokaždé,když dám Y a enter toto: Open error <read> Díky moc,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 ROSY?Ty mas Visty zejo....:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_ROSY_ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 jj mám,ale mělo by to jít :D zkusím ještě jiný formát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_ROSY_ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 tak jak to mám udělat????? nemám to lumines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 no s vistama ti to nepujde nemas treba notebook s XP?ja mel taky visty a neslo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 zdravim kdyz ja zapnu homebrew pandora´s batery creator tak mi to hodi chybu The game could no t be started (8002014C) nevite co s tym je? a kdy mam zmacknout trujuhelnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 MSPD pouze 64 MB - 2 GB ( 32 MB ani 4 GB karta nejde - zřejmě kvůli velikosti sektorů ( chyba heck free reserved sector : to small reserved sectors ..odzkoušenou mám já osobně jen 2 GB kartu....) mel by jsi to opravit ze 4GB karta funguje...delal jsem to s ni 4* EDIT will: si prase dělat to s kartou.....fuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 zdravimkdyz ja zapnu homebrew pandora´s batery creator tak mi to hodi chybu The game could no t be started (8002014C) nevite co s tym je? a kdy mam zmacknout trujuhelnik? v recovery si nastav v Configuration z Kernel 3.30 na 1.50 a melo by to jit (Recovery- kdyz spoustis psp tak drz R) trojuhelnik zmacni jakmile se ti spusti ta obrazovka s vysvetlivkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 v recovery si nastav v Configuration z Kernel 3.30 na 1.50 a melo by to jit (Recovery- kdyz spoustis psp tak drz R)trojuhelnik zmacni jakmile se ti spusti ta obrazovka s vysvetlivkama diky moc :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 kdyz ja vlozim baterku "JIGSTICK" tak se mi normalne spusti psp mam s tym neco blbe?? vse jsem vytvoril uplne v pohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 reuploadnete mi nekdo pls pandoras battery? Edisk nefaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Tak jsem to taky absolvoval, je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_ROSY_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 cau,jsem kámoš od kramly,s kterým dáváme do kupy pandoras batery... všechno jsme udělali jak máme,jen když vložíme baterku a pamětovku do psp,tak nenaběhne žádné menu.. co s tím? není chyba v baterce? mám ji trošku jinou než kramla,asi neznačkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 PROSIM mohl by mi nekdo uploadnout popripade poslat na e-mail/icq pandoras battery z tohohle tutorialu link nefaka bortel_jan@centrum.cz icq:313327481 DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 kdyz ja vlozim baterku "JIGSTICK" tak se mi normalne spusti psp mam s tym neco blbe?? vse jsem vytvoril uplne v pohode.... psp fat by se ti melo normalne spustit i s pandorou...ale na slimu ne.na slimu se ti ukaze pouze cerna obrazovka, staci pockat 3 vteriny a zmacknout X a mas FW 3.60M33(ale porad bude cerna obrazovka) cau,jsem kámoš od kramly,s kterým dáváme do kupy pandoras batery... všechno jsme udělali jak máme,jen když vložíme baterku a pamětovku do psp,tak nenaběhne žádné menu.. co s tím? není chyba v baterce? mám ji trošku jinou než kramla,asi neznačkovou pokud mas baterku neoriginalni(takovou tu ktera vic vydrzi(asi)) tak s ni ti to teda nepujde, musis to udelat s originalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 kdyz ja vlozim baterku "JIGSTICK" tak se mi normalne spusti psp mam s tym neco blbe?? vse jsem vytvoril uplne v pohode.... presne jak rika han, pokud to delas na Slim, pockej az se rozsviti dioda wifi a pak parkrat zablika dioda MS.. pak zmackni X, pak se PSP vypne, tot vse.. .. pokud to delas na fat, baterii vlozis a PSP se "normalne zapne" tzn. naskoci do XMB, tak je spatne vytvorena baterie, pokud se zapne (zeleni sviti ledka) a je cernek screen, tak jsi spatne vytvoril magic memory stick ;) celkem easy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 reup z prvni strany(pridat na 1. stranu): http://rapidshare.com/files/58409054/pandoras-battery-new.rar http://www.sendspace.com/file/erqje7 http://www.filefactory.com/file/f4fe60/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PowerAli Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 mam proble, downgradoval jsem vytvořil jsem z baterky do staryho psp pandorinu baterku a dal do mojeho slim 3.60 no a nic jen se rozsvitilo podsviceni no a v tom starym to šlapalo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 mam proble, downgradoval jsem vytvořil jsem z baterky do staryho psp pandorinu baterku a dal do mojeho slim 3.60 no a nic jen se rozsvitilo podsviceni no a v tom starym to šlapalo co s tím? to je dobre...vloz pandoru do slima a ona se rozsviti ta kontrolka+podsviceni a vyckej 3 vteriny a zmackni X a mel by jsi tam mit 3.60M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_ROSY_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 psp fat by se ti melo normalne spustit i s pandorou...ale na slimu ne.na slimu se ti ukaze pouze cerna obrazovka, staci pockat 3 vteriny a zmacknout X a mas FW 3.60M33(ale porad bude cerna obrazovka)pokud mas baterku neoriginalni(takovou tu ktera vic vydrzi(asi)) tak s ni ti to teda nepujde, musis to udelat s originalni. Mám fat verzi.. A ta aterka vydrží shruba stejně.. Jenže Kramla mi nechce půjčit baterku a já už nikoho s PSP neznám.. Nebo potřebuju sehnat Lumines, abych mohl uděla DG jiným způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PowerAli Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 to je dobre...vloz pandoru do slima a ona se rozsviti ta kontrolka+podsviceni a vyckej 3 vteriny a zmackni X a mel by jsi tam mit 3.60M33 no jo ale me ani nereagovala kontrolka co ukazuje že to čte z MS karty a u toho staryho psp jo co s tím? je to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 psp fat by se ti melo normalne spustit i s pandorou...ale na slimu ne.na slimu se ti ukaze pouze cerna obrazovka, staci pockat 3 vteriny a zmacknout X a mas FW 3.60M33(ale porad bude cerna obrazovka)pokud mas baterku neoriginalni(takovou tu ktera vic vydrzi(asi)) tak s ni ti to teda nepujde, musis to udelat s originalni. jj postup je v pohode jen abych ted sehlal baterku (bo jsme meli neoreginal a na nem nejde vytvorit pandoras) bo tam svoju davat nebudu bo si nejsu jisty s obnoveni baterky.... jsem si nejsem jist:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.