kurtak1 Odesláno Říjen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2022 Ahoj, neporadí někdo jak rozjet hry z wii na wiiU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Říjen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2022 Vložíš disk z Wii do WiiU, přepne se ti menu a hraješ...What else? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kurtak1 Odesláno Říjen 18, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2022 ahoj, měl jsem na mysli hraní her z usb disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Říjen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2022 Zkus: TeconMoon's WiiVC Injector , semele to gamesku tak, aby ji WiiU umělo, aspoň mě to dost pomohlo, ale to hledání icon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novys106 Odesláno Říjen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2022 a mas tam atmosferu ? já mam na to soft v pc kde si vybereš hru at už je na wii, sd3 wii u . dáš jen stáhnout a pak kompírovat na kartu ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kurtak1
Ahoj, neporadí někdo jak rozjet hry z wii na wiiU?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.