holydead Odesláno Listopad 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Zdravím. Byl bych moc rád za jakoukoliv pomoc. Někdo mi ukradnul EA účet a změnil mi tam email i heslo. Teď mi každá EA hra když se snaží přihlásit k online funkcim řekne: dlouho jsme vás nevideli, změňte si heslo.. odkaz pro restart byl odeslán na wyo......@dropmail. netuším co to je za email a nemám žádnou šanci se dostat na EA účet a odlinkovat konzoli... Měl by prosím někdo nějakou radu? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2022 napsat z puvodniho emailu a pozadat o reset hesla? ti tam muselo prijit upozorneni ne?nebo ti ukradli i ten? jinak internet rika: jinak nez prihlasenim na ea ucet a odlinkovanim tam se to udelat nedaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holydead Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 V 1. 12. 2022 at 18:19, mirai_trunks napsal: napsat z puvodniho emailu a pozadat o reset hesla? ti tam muselo prijit upozorneni ne?nebo ti ukradli i ten? jinak internet rika: jinak nez prihlasenim na ea ucet a odlinkovanim tam se to udelat nedaa Na ten účet se dostanu po změně hesla.. ale konzole pořad píše že posílá password reset. Vypadá to že je nějakým způsobem propojena s úplně cizim účtem. Ale stalo se to až po té kradezi. Předtím jsem multak normálně hrával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holydead Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Účet je zpátky. Konečně jsem na EA podpoře narazil na někoho kdo opravdu pomohl a ne jen že přeposílal jejich články s blbostma co nepomáhají mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2022 Zapni si dvoufázové zabezpečení, ať o účet nepřijdeš znova. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.