Dylyna Odesláno Prosinec 6, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2022 Ahoj, prosím o radu. Můj PS5 mám zapojený přes projektor, ale ten nemá výstup na sluchátka. Tak jsem zvuk zapojil přes USB vzadu PS pětky a zredukoval na cinch a do staršího domácího kina. Jede to, ale není to úplně OK. Může mi někdo poradit, jak dostat lepší zvuk, hdmi rozdvojku, nebo jak jinak to zapojit? Nechci kupovat přechodky abych je pak neměl jen v šuplíku. Díky David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 11, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2022 Sluchátka do ovladače nebo pres reciever a pak dal do repra nebo pres sluchatka co maj dongle do usbco obsahuje jack. kazdopadne to bude neco stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nixxis Odesláno Prosinec 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2022 Já jsem si koupil ještě k PS4 sluchátka Astro A20 a jsem s nimi spokojený do dnes u PS5. Akorát PS5 už nemá optické připojení pro audio, takže jsem koupil oficiální splitter,ktery přidá pro Hdmi i výstup pro optical audio. Funguje bez problémů. Ale určitě seženeš něco podobného i jinde - já bral toto, abych nemusel řešit problémy s kompatibilitou (Hdmi 2.1, prostorový zvuk,...) https://www.astrogaming.com/en-eu/products/accessories/cable-adapters/hdmi-adapter-for-playstation-5.943-000450.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.