Raven008 Odesláno Prosinec 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 Zdravím. Nemá někdo zkušenosti s přechodem ze sluchátek Pulse 3D na SteelSeries Arctis Nova 7? Nikde jsem se nedočetl, jak velký je rozdíl v prostorovém zvuku. Jestli se ten přechod vyplatí, když ty sluchátka stojí 4000,- Nova 7 podporuje také Tempest 3D. Výhodou Pulse 3D je, že jsou to oficiální sluchátka k PS5. Ale jde mi hlavně o pocit co nejlepšího prostorového detailního zvuku. Tak jestli je takový posun z Pulse 3D na Nova 7. Prolezl jsem celý internet a nikde se nemůžu dočíst, zda se přejít vyplatí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 Ahoj. Hodnocení sluchátek je velice subjektivní. Ideálně zkusit a kdyžtak vrátit. Když ti jde jenom o 3D audio, efekt bude podobný. Arctis nova 7 hrajou celkově lépe, ale jak píšeš jsou za 2.5x takovou cenu. Ted mas tedy ty pulse? arctis nova 7 maji na rozdil od predchozi generace arctis 7 mensi nausniky, tedy spis jsou na uchu nez kolem ucha. Tohle mi nevyhovovalo a vratil jsem, pulse to ma myslim stejne. Spousta funkci a nastaveni zvuku se dela pres appku v PC a ne vsecko nastaveni lze ulozit do sluchatek a pouzit i na ps5 u Arctis nova 7. Pulse je za 1700 dobre sluchatko s integraci do systemu ps5(ukazatel baterie). Odradilo me nepohodli pri noseni, vydrza baterie a kvalita zvuku ve stovnani se steelseries. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven008 Odesláno Prosinec 8, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 Ano ted mám Pulse 3D. Tak právě resim, jestli ten přechod na Arctis nova 7 za to stojí. Prý jsou v nich slyšet oproti Pulse 3D i jemné zvuky, jako třeba ve hře déšť okolo, co u Pulse až tak slyšet neni. Chtěl bych ze zvuku dostat co to půjde. Jen právě jestli je ten rozdíl až tak výrazný, aby se vyplatilo za ty peníze z Pulse na Nova 7 přejít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 fakt jedine zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven008 Odesláno Prosinec 8, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 Asi ano. Vzhledem k tomu, že ani jedny nejsou nad druhými nikde zásadně vyzdvihovány, tak nezbyde než porovnat. Nova 7 má prý oproti Pulse 3D menší basy, ale zase prý čistší zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 basy jsou dohnat predelanim EQ ale musis na PC. coz se mi nepovedlo vubec spojit sluchatka s PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven008 Odesláno Prosinec 8, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2022 Ono tedy jde nahrat nějaké nastavení ekvalizéru přímo firmwaru sluchátek a toto nastavení v nich pak zůstane i po připojení k PS5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 10, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2022 yes. jukni YT, nasel jsem neco pro predchozi model, ale melo by to fungovat stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven008 Odesláno Prosinec 13, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2022 Super. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.