cucesino Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Chcem si objednat ps+. Nasiel som stranku kde je lacnejsia ale to to pre cz. Mozem to hrat na svk a plnohodnotne vyuzivat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 20, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Ps+ je myslím teď v akci za polovinu přímo v eshopu v konzoli mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cucesino Odesláno Prosinec 21, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 před 16 hodinami, basildon napsal: Ps+ je myslím teď v akci za polovinu přímo v eshopu v konzoli Nevies nahodou cenu? Este som ho ani nevybalil z krabice az po vianociach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 21, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 Cenu nevím, nemám PSko, jen jsem o tom četl někde na netu. Aby ti akce do Vánoc neskončila Edit: akce na PS+ končí 23.12. Jinak cenu PS+ a jeho variant si snad umíš zjistit pomocí Googlu ne Ale já jsem hodný a udělám to za tebe https://www.playstation.com/cs-cz/ps-plus/?smcid=pdc%3Acs-cz%3Alegal-plus1250dece%3Aprimary nav%3Amsg-services%3Aps-plus#subscriptions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cucesino Odesláno Prosinec 21, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 před 1 hodinou, basildon napsal: Cenu nevím, nemám PSko, jen jsem o tom četl někde na netu. Aby ti akce do Vánoc neskončila Edit: akce na PS+ končí 23.12. Jinak cenu PS+ a jeho variant si snad umíš zjistit pomocí Googlu ne Ale já jsem hodný a udělám to za tebe https://www.playstation.com/cs-cz/ps-plus/?smcid=pdc%3Acs-cz%3Alegal-plus1250dece%3Aprimary nav%3Amsg-services%3Aps-plus#subscriptions No tak to moc akcia nieje. Na nete som ju nasiel za 56€. A na ps stranke som cenu veru nevidel len mi ukazalo 50% zlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 21, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 Essential vyjde nyní na rok za 780Kč dle jejich stránek sleva 50% Extra 30% 1.820Kč Premium 25% 2.340Kč Možná akce neplatí pro Slovensko a slovenské účty Je divné že ty cenu nevidíš když klikneš na můj odkaz na jejich web co jsem tu postoval, asi se blbě díváš ale mi to ukazuje cenu u všech tří typů PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cucesino Odesláno Prosinec 22, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2022 před 18 hodinami, basildon napsal: Essential vyjde nyní na rok za 780Kč dle jejich stránek sleva 50% Extra 30% 1.820Kč Premium 25% 2.340Kč Možná akce neplatí pro Slovensko a slovenské účty Je divné že ty cenu nevidíš když klikneš na můj odkaz na jejich web co jsem tu postoval, asi se blbě díváš ale mi to ukazuje cenu u všech tří typů PS+pise mi na slovenskej stranke ze sa musim prihlasit pre ponuku cena tam nie. Zaujimave ze ked kliknem na ten tvoj odkaz tak je To vyzera dobra cena 780kc.mozem to objednat aj s cze stranky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2022 mas ucet? cz nebo svk? tak zalezi zda to budes vyuzivat i na nakup her, nakup je slozitejsi samozrejme mimo region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cucesino Odesláno Prosinec 22, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2022 V 21. 12. 2022 at 17:17, basildon napsal: Essential vyjde nyní na rok za 780Kč dle jejich stránek sleva 50% Extra 30% 1.820Kč Premium 25% 2.340Kč Možná akce neplatí pro Slovensko a slovenské účty Je divné že ty cenu nevidíš když klikneš na můj odkaz na jejich web co jsem tu postoval, asi se blbě díváš ale mi to ukazuje cenu u všech tří typů PS+ Tak uz to vidim ked som sa registroval.vdaka.mozem to teda objednat dopredu? Ked ps5 este v krabici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2022 kdyz vidis ceny tak kupuj. klidne nemusis psko vybalit vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.