ostravak Odesláno Prosinec 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2022 Ahoj přátelé, chtěl bych požádat o radu . Právě mi Ježíšek nadělil ssd Samsung 980 PRO, ale bohužel bez chlazení . Dá se někde sehnat heatsink kit pro tuto SSD ? Nebo má někdo tip na kompatibilní heatsink ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2022 Třeba tento, podle diskuze by měl pasovat do PS5. https://www.alza.cz/axagon-clr-m2-alu-d5447160.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 24, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2022 Jo ten je OK, akorat to musis udelat jak je to na obrazku. ja dal teplovodive pady i zespoda a byl moc tlustej. jinak po roce slo ssd do PC. nejak dalsi misto v PS5 nepotrebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ostravak Odesláno Prosinec 25, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2022 Mockrát děkuji za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Červen 1 Nahlásit Share Odesláno Červen 1 Nainstaloval jsem si do PS5 M.2 SSD, konkrétně Samsung 990 Pro, a jsem docela zklamaný. Přesunul jsem na něj hry uložené na interním disku, ale ty mi začaly při hraní padat. Po přesunu zpátky na interní disk padání přestalo. Nesetkal jste se s tím někdo? Je to na reklamaci SSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1 máš chladič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Červen 1 Nahlásit Share Odesláno Červen 1 jasně, koupil jsem Samsung 990 PRO 2TB Heatsink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1 zkus to preformatovat a zandat to tam znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Červen 2 Nahlásit Share Odesláno Červen 2 Nepomohlo. Takže jsem udělal následující 2 věci, a jedna z nich, případně obě, zdá se zabraly. - přendal jsem SSD do PC, kde jsem provedl update firmware (přímo v konzoli to zdá se nejde, snad zatím) - hru jsem na SSD z interního disku nekopíroval, ale smazal jsem ji, a znovu ji nainstaloval už na SSD Zatím jedu bez pádu. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.