neolit Odesláno Leden 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2023 Zdar. Chci se zeptat. Stalo se nekomu taky, ze obcas pri hrani problikne tak na sekundu az dve cerna obrazovka pri hrani na PS5? Co to muze byt? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Leden 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2023 HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2023 Mne obcas "problikne" zvuk, cca na 1s. Delala mi to PS4, dela mi to PS5... kabelem to neni - delala mi to Samsung i LG TV... s ruznyma kabelama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasRed Odesláno Červen 25, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2023 For me, the sound occasionally "flashes" for about a second. It's not a cable; it happened to me with various cords on my Samsung and LG TVs when I used my PS4 and PS5, respectively. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Thomas je husta AI, veme predchozi prispevek a prelozi ho do anglictiny a postne.cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.