Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Velmi hlučná mechanika


predatorx

Recommended Posts

Dobrý den,před pár dny sem si pořídil PS5.. zatím sem hrál jenom digitální tituly při kterých běží PS5 naprosto tiše.. jenže... dneska sem se rozhodnul nainstalovat Last Of Us II s disku... takže sem vložil první disk.. mechanika začala dost hučet a začala instalace... tudíž sem to hučení připisoval tomu to faktu... jenže.. hukot pokračoval i po instalaci.. tudíž sem vytáhnul disk a zasunul herní disk... hukot se opět rozjel.. zapnul sem hru a ejhle... silný hukot stále trvá.. jenže co sem hledal na YT tak lidem ten silný hukot po pár sekundách mizi... mne bohužel stále zůstává... v čem by mohl být problem ? Děkuji za pomoc :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si myslím že by se to po pár desítkách vteřín mělo zklidnit.....je možné že si PS5 bude i během hry zase něco načítat z disku a bude zase hlučná...mi toto dělá jedna hra-disk- a tam mám podezření že disk asi nebude v pořádku .... jak zapnu hru-vložím disk- tak to  začne neskutečně vibrovat a ten zvuk je fakt hnusný....pak se to zklidní a je ticho....u jiných her /disků/to nedělá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, po instalaci se disk prestane tocit a hluk by mel ustat. Pak se max roztoci na overeni hry... Dulezite je pockat, az se hra kompletne nainstaluje - ne jen data potrebna ke hrani... Je mozne to overit bud v sekci download nebo na karte hry v informacich (kolik je instalace / zbyva)

Hluk se samozrejme muze zvysovat / snizovat podle mista, odkud se prave cte... (dle rychlosti)

 

At to zni jako blbost, tak mne treba u PS4 nektere disky opravdu "hucely" a vypada to, ze je to podle toho, jak disk najede... V mem pripade stacilo disk vyndat, pootocit kolem osy treba o 30 stupnu a zasunout zpet. A hluk prestal 🙂 Toto mi opravdu pomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu