Marvv Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Zdravím všechny, anno 1800 a 1404 jsou hry ve kterých jsem nechal slušnou porci hodin (jde to snadno ). Občas mi na účtu zůstane nějaká ta šestka a celkem omylem jsme narazil na collectorky pro obě hry. Bohužel jejich vydání jsem o slušnou řádku let minul. Na eBay se nějaké kousky válí, v různém stavu za různé ceny. A protože tomu zatím rozumím buřt a nemám tolik nasledováno, snažím se přijít na to co je ještě přijatelný deal a co nemá smysl řešit. Dá se dohledat zpětně prodeje třeba právě na eBay (nebo i jinde) a jejich cenu? Aby si člověk udělal představu? Sbírání her se nijak aktivně nevěnuji (zatím...), takže hledám nějakou racionální oporu nepodlehnout FOMO a nekoupit první balast na který narazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Ahoj a vitej ve svete nadsencu, blaznu a mimonu Obecne se da rict, ze nejaky verejny ukazatel neexistuje. Pokid nekde na neco narazis, tak je to vetsinou od prekupniku nebo sberatelu, kteri rusi sve sbirky. A v tu chvili je to “ber nebo nech”. Vyplati se trosku poguglit a prohledat bazary, jestli nahodou nekde neco neni na prodej, hezke kousky se obcas daji najit i na bazosi. Ale pokud nic nedohledas, tak bud cekat az se nekde neco objevi nebo brat to, co je zrovna k dispozici. A pak ti holt nezbyde nic jineho nez obetovat nejakou tu kacenu nebo rovnou zlate prase Ebay je vcelku jistota, ale ceny jsou vysoke. Jodne stesti a vitej v klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvv Odesláno Únor 22, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Ahoj, diky za přivítání. No už teď zjišťuju že jít sem na fórum byla asi chyba. Trošku se mi začíná měnit pohled na nákup her... Jinak díky za info, tak nějak jsem to tušil, ale za zeptání tu nic nedám Zrovna na anno 1404 je ten eBay celkem vděčný, dokonce se tam válí ještě "sealed" collectorky, ale jak píšeš ty jsou mastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2023 Proc chyba? Snad jsme te tu neodradili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvv Odesláno Únor 23, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2023 No právě že naopak Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2023 No tak dej pak vedet jak jsi poridil A posli foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvv Odesláno Únor 24, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 U těch collectorek si dám asi na čas. Už není kam spěchat. Ale nevydržel jsem to a koupil něco k poslechu. https://blackscreenrecords.com/products/anno1800-the-four-seasons Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvv Odesláno Březen 28, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2023 Tak jsem v rámci své rešerše Anno her narazil na žid bay na aukci Anno 1602. Aukci na eBay jsem zatím nikdy neřešil tak uvidím, hodím si sledování a mrknu kam se to vyšplhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.