Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 špatnej topic promintě překlik :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tak nevim, jsem v tomto uplnej začátečník, mám FW 3.55 zkusil jsem to podle videonávodu na 1. straně ale nemám tam žádnou zobrazenou složku pod ikonou ovladače na obrazovce.Když vložim flešku s PUP, zobrazí se mi jen pod audio-video soubory. Nemá někdo detailní postup od instalace hack soft. po spuštění hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tak nevim, jsem v tomto uplnej začátečník, mám FW 3.55 zkusil jsem to podle videonávodu na 1. straně ale nemám tam žádnou zobrazenou složku pod ikonou ovladače na obrazovce.Když vložim flešku s PUP, zobrazí se mi jen pod audio-video soubory. Nemá někdo detailní postup od instalace hack soft. po spuštění hry? Musíš si si stáhnout soubor "3.55 Geohot CFW "JB"". Dát ho na root flashky (pokud možno prázdné), v XMB jít do settings-system update-update via storage media,vše odsouhlasíš a nainstaluje se ti patch. Konzole několikrát zapípa a vypne se. po zapnutí tam máš možnost instalovat pkg. To je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Musíš si si stáhnout soubor "3.55 Geohot CFW "JB"". Dát ho na root flashky (pokud možno prázdné), v XMB jít do settings-system update-update via storage media,vše odsouhlasíš a nainstaluje se ti patch. Konzole několikrát zapípa a vypne se. po zapnutí tam máš možnost instalovat pkg. To je vše Píše se tu hodněkrát "na root", jak tomu mám rozumět, to není klasický přsun/kopírování z PC na flešku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Je :) Na flashce si udělej složku PS3 a do ní UPDATE ... A do toho UPDATE dej ten jb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 redrokes root je kořen flashky tzn flashka://.... (tečky jsou root) v praxi je to např D://..... prostě nedáváš do žádné složky nicméně na root se davají PKG instalace nikoliv CFW instalace ta je ve slozce jak pise blooman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Sorry, ja to popletl :oops: Už jsem zblblej z těch pkg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Musíš si si stáhnout soubor "3.55 Geohot CFW "JB"". Dát ho na root flashky (pokud možno prázdné), v XMB jít do settings-system update-update via storage media,vše odsouhlasíš a nainstaluje se ti patch. Konzole několikrát zapípa a vypne se. po zapnutí tam máš možnost instalovat pkg. To je vše První část se povedla. Teď se snažím o PKG. Na 1.stránce je pod Homebrew - Geohot test PKG, to je ono? Stejně mě to vypíše 402 File not found! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 redroker potrebujes PKG jen FTPbox a pak PKG soubory her viz www.psney.4fan.cz mas tam vse! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 redroker potrebujes PKG jen FTPbox a pak PKG soubory her viz www.psney.4fan.cz mas tam vse! Asi nechápu, teď si externího disku můžu spustit staženou hru, přes CFW? Ono mi to opravdu není jasné...potřebuješ PKG jen FTPbox.... pro mě je to opravdu španělská vesnice. Je velkej rozdíl mezi tímhle, nebo cracknutím hry na PC! Na uvedené stránce psney.cz je nanejvýš postup instalace CFW kterou už mám, ale dál? Kde mám stáhnout PKG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Je teď možný si do PSka něják hodit premiový témata? Že by ho někdo vytáh z nějáký složky a ostatní by si ho akorát zkopírovali? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ^^ jeste ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Je velká šance dostat ban když hraju Stáhle hra online? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ....chápu, blbounovi se raději vyhnout obloukem. Někomu stačí málo, někdo potřebuje víc nakopnout! Kdyby tu byl někde podrobný návod typu: tohle stáhnout, nainstalovat tady, pak toto a dát sem atp., bylo by po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Blooman je to tu tisickrat nejsou jeste bany redroker chceme ti pomoct ale je to tezky :angle: tak napisu ti krok za krokem stahnes: ftpbox http://www.edisk.cz/stahni/81799/blackb0xFTP1.2_3.55.rar_1.16MB.html das na root flashky to znamena ciste na flashku ne do zadny slozky! a v PS3 pomoci funkce install package files nainstalujes a dal postupujes pomoci navodu na predni strane nebo podle videa na mém "webu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 OK, zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Blooman je to tu tisickrat nejsou jeste bany redroker chceme ti pomoct ale je to tezky :angle: tak napisu ti krok za krokem stahnes: ftpbox http://www.edisk.cz/stahni/81799/blackb0xFTP1.2_3.55.rar_1.16MB.html das na root flashky to znamena ciste na flashku ne do zadny slozky! a v PS3 pomoci funkce install package files nainstalujes a dal postupujes pomoci navodu na predni strane nebo podle videa na mém "webu" V PS3 mám FTP Black Box, pak se mi zobrazí černá obr. s červeným textem (IP), abych mohl hrát stažené hry, musím se propracovat Total Commanderem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ano a navod jak si nastavit total comander je na prvni strance a pak uz jen instalujes dané PKG třeba SKATE 3 a kopiruješ hru stejnou jako si instaloval PKG tzn SKATE 3 ;) thats all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmajkl Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Takže abych to schrnul a lidi co to čtou po prvé ... Geohot a další hackeři prolomily ochranu na 3.55 a dají se na nich hrát hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ne oni prolomily Firmware GEOHOT vsude pise ze na tom nechce pirateni tzn ze to udelaly OSTATNI ale kdyz si to lidi prectou aspon cely prvni clanek tak to pochopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 delal uz nekdo opravnou update CFW 3.55 Geohot? ..... tady tohle, k cemu to je dobry ?? Custom Firmware v3.55 JailBreak r1 GeoHot...Fixes the 8002FB27 error. Ma to opet 5MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 zajimava aplikace http://www.ps3hax.net/showthread.php?p=152876#axzz1B8lyQgq4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Kompletní návod Tot.Commanderem končí. Mám síť nastavenou dle screenů (TC), mám připojený ext. disk s hrami, ale v menu PS3 se mi nic nezobrazí.V seznamu TC mám dev_usb. Co tedy dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 ale s CFW hry na EXT hdd nespustis musis je kopirovat na konzoli pres FTP pripojeni ach jo opakuju se ale mas to vysvetleny v tom videu jak to tam nakopirovat a co potrebujes atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 V jakém videu, v tom druhém? To mi přijde, že je to o něčem jiném. Tam vidím třeba složku Open Manager, to já tam nemám. Pod ikonou ovladače mám Install Package Files (prázdná) a FTP (Unknown), toť vše. Ten externí disk mám připojit k PC a sítí zkopírovat na PS3, nebo přímo k PS3......co bych já dal za kompletní domrtě návod......prostě pro blbce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts