dexter Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak pánové kdo to zkusí první?? http://www.theplaystationclub.com/2011/01/ps3-3-55-cfw-with-peekpoke-released/ Nainstalovat a pak na to ještě nainstalovat geohotův cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magister-cz Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak jsem uspesne nainstalil CFW od GEOHOTa a na to hned nainstalil FTP server. Funguje a bezi. Jsem i on-line a PSN a vse ostatni funguje v pohode. Pokousel jsem se nainstalovat i hry z prvniho postu, ale ty mne vsechny vyhodi chybu a nic se neinstalne. Ale jsou to prvni krucky, prave aplikace jako je napriklad prave FTP, (tedy az (jestli nekdy) bude umet napriklad spoustet na pozadi, nastavit heslo a podbne) je to co bych prave od hacku cekal. Tedy nyni zadne pripojovani USB HDD k PC a pak opet k PS3, pekne vse nakopirovat primo na nej z PC bez odpojovani od PS3. A dalsi takovehle aplikace, Skype, podpora NTFS (tim padem soubory vetsi jak 4GB na USB HDD) a posleze nejake kodeky k prehravani MKV, souborovy manzer typu TotalCommandera nebo pruzkumnika a podobne. Hry podle mne jsou az to posledni, ne-li nedulezite, jejich cena v bazarech neni zase tak velka aby si i student nedovolil jednou za cas nejakou koupit. Mam prave strach ze neustale poptavky po tom kdy pujdou konecne hry a podobne celou tuto snahu zhati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zkusí to někdo jako první?? http://www.theplaystationclub.com/2011/01/ps3-3-55-cfw-with-peekpoke-released/ udělat update a pak přes tenhle fw updatnout na Geohot cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Proč tu dáváš něco, co tu už dávno je? Zatím je to úplně k ničemu, hlavně pokud vyjde ten script do multiMANu.. Navíc hrabání se v lv2 je akorát tak o brick. magister-cz_ Bohužel ty hry zřejmě nejsou podepsaný pro 3.55, ale všechny ostatní aplikace fungují. Jinak multiMAN obsahuje i filemanager i FTP, který je stabilnější než FTP blackb0x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Jo už to vidim,přehlídl jsem to. Sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 no tak koukam ,ze to asi dneska jeste vyjde ten script pro Multiman, znamy stranky www.ps3hax.net a www.ps3news.com jsou v odpolednich hodinach komplet pretizeny a je velky problem se na ne dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 já měl problém s loadingem už předtím ale ted se tam nedostanu vubec (ps3hax.net) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Jj jak rikate .. nacitani a tim to konci :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Host is having server issues, PS3Hax should be online soon. (PS3hax.net) pro ty co nevědí co je s PS3 hax že jim nejde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 zdarec, tak neco v noci vyslo na svet bozi. Jelikoz umim jen rusky ( dite Husakovy eery ), tak snad nam to nekdo prelozi. http://psgroove.com/content.php?636-PS3-3.55-CFW-With-Peek-Poke-One-Step-Closer-to-Backup-Managers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 ganyb To už tu je po několikátý :) Tohle do PS3 nedávejte, ani Geohot nedoporučoval hrabat se v lv2. Je tam vysoký riziko bricku nebo trvalýho poškození PS3! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak jsem si včera půjčil konzoli po YLODu od kámoše na zkoušení CFW :) Pár věcí ještě musím pochopit, ale to se podá. Mednafen emulátor jsem rozjel bez problému, jen občas zamrzne celá konzole. U jednoho file manageru byl k .pkg přiložen i eboot, ale nepochopil jsem, k čemu tam je, ani kam to zkopírovat, manager funguje i bez toho. Nevíš to třeba ty tekku? Trošku jsem čekal, že dneska už by Dean mohl vydat backup manager s tím scriptem, ale zatím se tak nestalo a teď myslím amíci spinkají :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 tady jsou patche na hry na cfw 3.55 ,tedy jestli se nebude zlobit tekken, že jsem to sem dal... http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=43862 edit: link funguje ale ted momentálně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak jsem si včera půjčil konzoli po YLODu od kámoše na zkoušení CFW :) Pár věcí ještě musím pochopit, ale to se podá. Mednafen emulátor jsem rozjel bez problému, jen občas zamrzne celá konzole. U jednoho file manageru byl k .pkg přiložen i eboot, ale nepochopil jsem, k čemu tam je, ani kam to zkopírovat, manager funguje i bez toho. Nevíš to třeba ty tekku? Trošku jsem čekal, že dneska už by Dean mohl vydat backup manager s tím scriptem, ale zatím se tak nestalo a teď myslím amíci spinkají :) Eboot tě jako běžnýho uživatele nemusí vůbec zajímat, stačí ti PKG, kterej nainstaluješ a můžeš pak tu aplikaci používat. Je janý, že se občas může stát to, že ti konzole zamrzne. Přeci jen se jedná o HB SW. Jinak Dean psal, že mu včera vypadlo internetový připojení, takže na ničem nedělal nejspíš, uvidíme jak na tom bude dnes ;) tady jsou nějaké hry na cfw 3.41 ,tedy jestli se nebude zlobit tekken, že jsem to sem dal...http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=43862 No link stejně nejde, pokud se jedná o HB hry, tak ty na 3.55 stejně nepůjdou... pokud se jedná o ISO hry, tak pro to tu je speciální DL sekce. --------------- Jinak kdyby si někdo chtěl udělat vlastní PSN avatr, stačí přepsat soubor "dev_hdd0/home/000000XX/friendim/avatar/me.png" přes FTP :) Edit Ta změna vataru nefunguje, vždycky se přepíše na původní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 No ale co sem cetl tak uz spoustu her na 3.55 JB rozhodili stejnym zpusobem jako Castlevania...Tedy ze tam upravej naky soubory a hra je jako by byla psn stazena...Rozchodili tam docela dost her....Bohuzel nemam Castlevanii abych to zkusil no teda mam jen original:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Update ohledně práce na multiMANu: http://psx-scene.com/forums/667365-post1277.html http://psx-scene.com/forums/667511-post1291.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Návod zpřehledněn (snad) + přidán návod na kopírování přes FTP a první zálohy, které lze spustit na PS3 CFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Takže na ty "První zálohy her s upraveným EBOOT.PBP" musim mít zálohu staženou odjinud + PKG z odkazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Přesně tak, musíš mít zálohu hry a PKG istalačku z odkazu. Těch her je ale fakt minimum a multiMAN s podporou záloh na 3.55 CFW je na dobrý cestě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 a online teda jdou co? :D lol tak to je ale vyhra mit stahly hry na netu :love: dneska zkusim neco stahnout z toho co tam je napsany ale asi Black Ops kdyztak napiste co jste už vyzkoušely.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Nevim jesli jde online hrani, ty ebooty jsou z her tak jak jsou a ne z jejich UPDATU ktery jsou potreba pro online... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zitra by uz melo neco vyjit akorat se kluci dohadujou,jestli tam Geohot nedal nejakou antiochranu Vl2 ,ale pry to tam ponechalo samotne sony. Kazdopadne se snad zalohy v pohode rozjedou .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 jen doplním Quicksilvera, sony tam dalo ochranu na lvl2 do fw 3.55 a hackri se domnívali, že to je od goehota....prej to neva, zálohy pojedou přes lvl1(nejsem programátor takže fakt netuším o čem se ti kluci dohadujou ;oD) nicméně, je to vše na dobré cestě a pejskaři s fw 3.55 si budou moct zahrát zálohy do konce týdne 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 dnes budu zkouset ten upravenej eboot ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Taky domu davam cas do konce tydne ,kdyz uz se v tom hrabou.To by v tom byl cert ,kdyby to neslo a kdo vi kdo to tam dal :D Treba vazne premysli Geohot o spolupraci se Sony a hazi hackrum klacky pod nohy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts