ganyb Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Stáhneš EBOOT.BIN ten nakopíruješ přes USB flesku do PS3 udělá se ti ikona hry pak přes FTP překopíruješ jen vše co je ve složce USDIR do té samé složky co ti jí EBOOT.BIN vytvořila hru kterou si stáhnul má i svoje ID číslo jako například BLES00875 tu složku si najdeš v PS3 přes FTP a otevřeš jí a pak otevřeš USDIR a tam překopíruješ data z USDIR z plné hry co si stáhnul..ale nekopíruj z plné verze ten EBOOT.BIN ten už tm máš udělanej hned od záčátku když si instaoval tu ikonu co se ti udělala... tak jsem to udelal presne podle tohoto a ono to funguje ! Spustil jsem novyho Assassina :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Vyšla nová verze multiMAN, jedná se o testovací verzi s funkcí kopírování tzv "shadow file"... http://www.edisk.cz/stahni/80843/multiMAN_TEST_3.55.rar_1.32MB.html Info http://psx-scene.com/forums/668801-post1495.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Takže první hra co jde super chtělo by to někam napsat aby byl přehled co jde a co ne jinak kde jsi sehnal ty linky ? PS : Stahuju BLUR tak pak pisnu zda šlape...Jinak ten 3D Dot Game Heroes stále to samé nejde :( Hra Blur 100% funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Já chci eboot na GT5 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Je v tomhle MultiMANu už ten script? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 a jak je to s palenkama? ne ze bych mel zajem kupovat drahe disky, ale jen me to zajima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Takze zdali sem to dobre pochopil tadle verze Multimanu jen zjednodusuje postup s pkg.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 pokud to chapu dobre tak multiman by to mel udelat misto toho ze to budes delat manualne pres .pkg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Tak jsem taky neodolal a stáhl a nainstaloval jsem si hru Heavy Rain, kterou jsem si chtěl koupit, ale byl to docela problém sehnat. Potvrzuji funkčnost. Funguje bez problémů. Jen jsem ještě musel do složky se hrou nakopírovat složku s trofejema. Bez té se hra nechtěla zpustit, psalo to právě nějakej problém s trofejema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Budu za blbce,ale musim se zeptat.. Stahl jsem na zkousku nejmenčí hru Dead Rising 2....z PKG souboru se mi vytvoril v PS3 BLES000948 nebo tak nejak...kdyz do nej vlezu tak vidim vse co mam a i soubor EBOOT. Jenze jsem asi jatro a hra ma slozku UPDATE - je jasny ze neni potreba a pak slozku PS3_GAME a v ni slozku USRDIR..Zkousel jsem celou PS3_GAMES slozku narvat do slozky hry...a i jen dohrat USRDIR slozku z disku do USRDIR slozky v PS3 a pri spusteni hry mi to pise corrupted data a ze je mam smaznout...nevim co delam spatne :-( Diky za radu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 A je to tady lidi : Geohot a fail0verflow jdou k soudu zaluje je : SCEA nejen ze po nich chce,aby veskere veci souvyslejici s Hack PS3 bylo odstraneno ,ale take budou ponich pozadovat veskerou nahradu skody. Tak to je bomba jsem docela zjedavej jak tohle vsechno dopadne .... mel rovnou ty klice dat ven stejne pujde kluk jeden usatej za katr.Ja bych jim to udelal stejne na nej vyplacnou ... nejake to mega sem a nikdy to nezaplati. Dobre vedel do ceho jde.Sony varovala jake kroky podnikne.Celou dobu jsem si jinak myslel,ze to povede prave k tomu.Meli vsechno delat hezky tajne ,az by mel vsechno kompletni tak to vydat najednou a odskouzene. Zkratka se tvarit,ze to neni nikdo prace.Soupnout to nekam na net a pak si to stahlo 1000x lidi.Tak aspon,jestli mu to za to vsechno stalo a stejne tedka uz se na PS3 nic nezastavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Aha, tak je jasny, co Sony celou tu dobu delala... Ona tise nemlcela - pouze v koutku se pisovala zaloby.. Jak ubohe... Geohotovi a teamu fail0verflow samozrejme fandim. Verim, ze uz jenom metody, kteryma na ne prisli, prekracuji zakon a etiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ja myslim,z e ty kluci nejsou blby, precejen to delaji uz nejaky leta a jsou dost chytry na to, aby vedeli, co jeste v ramci prava muzou a co uz ne. Spis to vidim jako prudu ze strany Sony - holt kdo by se chtel nechat vlacet po soudech..? A s tim asi hlavne pocitaj a taky trosku psychologicky tlacej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ja myslim,z e ty kluci nejsou blby, precejen to delaji uz nejaky leta a jsou dost chytry na to, aby vedeli, co jeste v ramci prava muzou a co uz ne. Spis to vidim jako prudu ze strany Sony - holt kdo by se chtel nechat vlacet po soudech..? A s tim asi hlavne pocitaj a taky trosku psychologicky tlacej. opravuji se, dostal jen soudni zakaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 tak nevim tady slovaci pisou zase neco jineho Sony sa pokúša zastaviť Geohota, fail0verflow a ďalśích - nepodalo na nich žalobu, ale pokúša sa súdne zastaviť šírenie kódu a všetkých nástrojov, ktoré umožňujú preniknúť do PS3 systému (podobný postup zvolilo aj pri ps3 jailbreaku) Súd má rozhodnúť dnes, hackovanie ps3 už však nezastaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Odpoledne se chystám na další testy, u GTA jsem nejspíš měl stejně pkg pro US verzi, ale stejně je divné, že se nenainstalovala. Žádné novinky ohledne multiMana nejsou, nejhorší na tom je, že teď je na internetu padesát verzí od každé hry, jednou pro JB, jednou pro CFW i s pkg, jednou pro CFW bez pkg a to vše dvakrát, US a EU verze. Jestli v tomhle nikdo neudělá co nejdřív pořádek, tak to stejně bude k ničemu. A ke všemu jsem neobjevil jediné pkg ke hrám co mám doma na poličce a to jich tam dvacet možná leží, takže to nemůžu ani otestovat. Takže půjčenou konzoli asi na týden zazimuju a budu hrát na své hezky z originálů :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 http://psgroove.com/showthread.php?665-Games-Patched-to-Work-on-3.55-CFW ..už se tam tvoří seznam her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Tak to vypadá na dobrý seznam .pkg, teď by to chtělo ještě vyzkoušené odkazy na plné hry :) To NFS vyzkouším hned jak dojdu domů, někdo tu psal o Blur, odkaz by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 A jak je to s trofejema? normalne se aktualizujou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Odkazy na hry patří do Download sekcí, zde žádný nebudou! Takže requesty tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Odkazy na hry patří do Download sekcí, zde žádný nebudou! Takže requesty tam. OK, přesunuto: http://console-forum.net/tema/112210-odzkousene-hry-pro-cfw-3-55-bez-jb-vcetne-pkg?p=1017459#post1017459 Trofeje? Myslím, že není problém, ale osobně bych s tím vůbec nelezl na net! A už vůbec ne s účtem, na kterém mi záleží. Odpojil jsem kabel dřív než jsem začal CFW instalovat. Bany přijdou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hydrant Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 zdravim stiahlo som si gt 5 z lamky.net ale nebolo tam napisane jaka je to verzia a este som stiahol nejaky ebot.pbp to len prekopirujem v tom gt5? a dam to do pricinku GAMES? inac skusal som na svojom GOW3 spravil som zalohu ale ked om chcel nainstalovat ten pkg napisalo ze taky balicek uz mam ninstalovany a nedalo sa to preinstalovat a instaloval som 1x nejake pkg moze byt ze sa do toho drbe nejaky patch ktory je ku gow3 na disku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jak je velke riziko bricku??? nerad bych mel doma bezcenou krabici s logem PS3... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jak je velke riziko bricku??? nerad bych mel doma bezcenou krabici s logem PS3... Uplně stejny, jak když instaluješ OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Uplně stejny, jak když instaluješ OFW Ehm, to bych tak jistě netvrdil. O žádném případu zatím nevím, ale napříkladu u toho peek/poke patche na to upozorňují. Stejné riziko to rozhodně není, pokud ti brickne kvůli OFW, tak se to dá reklamovat. S CFW asi moc ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts