hydrant Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 mozete mi napisat kam kopirujete hru a kam eboot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Prolezes disk hry a najdes slozku USRDIR,kterou nakopirujes do stejne nazvane slozky v PS3(ciselny kod - napr. dev_hdd0/game/BLES000949/ ) a proste ty slozky sloucis...pouze soubor EBOOT z disku hry do PS3 nekopiruj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 mne to tiez slo pomaly a siel som cez wifi dal som to cez kabel a pohoda 15 min skopirovana hra akuat ze mi neide skopcil som eboot namiesto stareho zapol a nic dobre som spravil pkg na gt5 asik neni ze // jo a tos dal do routeru jak PC tak ps3 nebo jak? // Jinak stahuji NFS HP zkousel uz nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hydrant Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=43953 je to funkcne ma to niekto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 funguje vam PS3iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hydrant Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 funguje vam PS3iso? mne ta stranka ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Chci se zeptat (pokus mozno odpoved do PM) pujdou mi stazene hry ktere sem treba pridaval QuikSilver? protoze jinak je to zbytecny ne to delat jenom kvuli nejakymu blbymu emulatoru,.,,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jdou ty co maj .pkg instalacku ;) koukni se tu mas tu odkazy na takovy hry (.pkg) jinak se musi jen shodovat BLES atp. //pokud maj .pkg instalaci tak fungujou jakykoliv relase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Aplikace pro vytváření vlastních upravených PKG http://psx-scene.com/forums/f6/ps3foxx-gui-easily-create-pkg-files-75350/ Téma pročištěno, cokoliv co se týká záloh her směřuje sem http://console-forum.net/tema/112210-odzkousene-hry-pro-cfw-3-55-bez-jb-vcetne-pkg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 to Tekken90: prosim Te, znas postup jak vytvorit PKG v ps3foxx gui ? Tem navodum v anglictine po netu vubec nerozumim. Vzdy to vytvori jen PKG o velikosti 1kb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 zdravim.. nenapadlo me udelat si zvlast ucet jenom pro JB a uz jsem ziskal nejake trofeje.. nevite nekdo co vsechno je v tech souborech trofeji za informace? nebo jak se daji ty trofeje smazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 nevite jak je to s ADDonama do her... daji se taky sehnat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Par otazek odpovezte co nejrychleji prosim... díky 1)http://geohot.com/jailbreak.zip stahnu a nainstaluju i na 3,55 ? 2)http://geohot.com/test.pkg tohle stahnout nejde...je potreba? 3) co mam stahnout abych si mohl davat hry do ps3? 4) Kam mam davat ty tazene hry...díky moc a nemazte to ... v tom prvnim sem to nevycet díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 1) Přečti si FAQ. 2) Samozřejmě že ne. 3) CFW?... 4) Stáhneš upravený PKG ke hře, nainstaluješ a tm se ti vytvoří složka na hdd0/game/HRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 1) Přečti si FAQ.2) Samozřejmě že ne. 3) CFW?... 4) Stáhneš upravený PKG ke hře, nainstaluješ a tm se ti vytvoří složka na hdd0/game/HRA Doufám ez ta dvojka nebyla ironie... Jeste: Nemuzu dostat online ban?(jinej nejde ne?)jiank dkyz budu hrat originalky tak uz to vubec nejde nebo proste ze uz to tam vubec mam tak je to mozny... Co brick...mam ps3 od vanoc a nechci jen tak brick 4) stahnu si pkg (asi 20mb..) a celou hruz...to pkg dam do hry a pak to cely zkupiruju prez FTP do Game/Nfs treba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hydrant Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 stiahol som si nfs hp + pkg ale ten nainstalovat neide co teraz? asik sa na cely cfw vyserem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ne, PKG nejdřív nainstaluješ, to ti vytvoří složku a až tam pak nakopíruješ hru! Diskuze k zálohám tady http://console-forum.net/tema/112210-odzkousene-hry-pro-cfw-3-55-bez-jb-vcetne-pkg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Pormin nedavej mi ban posledni otazka: Takze mam stanutej pkg soubor skate 3(20mb...) dam to do hdd0/game/ v PS3 na to kliknu...pak v PC nakopirju celou hru do toho hdd0/game/+co mi vytvoril ten PKG ... chapu to dobre? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ne, PKG nainstaluješ dle návodu na první stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Já tam teda zadnej navod nevidim jenom na FTP...a tam nic o PKG kam ho mam davat neni...jienk ten geohot.test.pkg nejde....Fakt sry :D proste mi napis 1) ,2) atd...co kdy kam mam dat dík moc :) nezlob se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jede někomu GOD OF WAR3? pkg přesunul jsem souboru přes FTP ,ale píše mi to ERROR nevíte někdo jak ho zprovoznit případně odkaz na funkční pkg. nebo máte to odkzkoušeno díky moc všem za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Co třeba bod "Instalace HB (PKG)"? Hm ;) Sakra lidi, vy chcete krást hry a ani nedokážete přečíst pár písmenek... trošku se snažte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Co třeba bod "Instalace HB (PKG)"? Hm ;) Sakra lidi, vy chcete krást hry a ani nedokážete přečíst pár písmenek... trošku se snažte. Jaj ale mi nerikej ze cela hra bude mit jen 20 mb...i kdyz ono to udela ten blesxxxx? a pak do toho?A uz rikam asi po3 ze ten TEST.pkg nejde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Novinka: GeoHot stim zkoncil...prisli mu papiry od Sony ... (neber to jako DP ... prece nemuzu to dat do editu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 1) TEST.pkg je jen testovací aplikace, kterou můžeš vyzkoušet, nic víc. 2) Nainstaluejš PKG, to ti vytvoří složku. Do tý pak nakopíruješ obsah zálohy.. ale to už jsem ti psal... 3) Problematika záloh se probírá zde http://console-forum.net/tema/112210-odzkousene-hry-pro-cfw-3-55-bez-jb-vcetne-pkg KONEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts