RacochCZ Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím Vás a prosím o radu.Potřeboval bych poradit jak dostat obraz z ps3 přes Hdmi kabel do notebooku?Nevím jestli to záleží na tom jaký mám noťas a nebo jestli je to nastavování u všech pc stejné.Každopádně díky za všechny zodpovězené otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Nijak, ntb má HDMI výstup, ne vstup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Tekk:Už jsi mě předbehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Já se zeptám také - mám VAIO, a co jsem zahlédl na webu Sony tak lze propojit Vaio a PS3 a používat notebook jako monitor - i když je notebook vypnutý - co je na tom pravdy, neíte? Zkoušel jsem to různě, ale nějak mi to nejde :D Zahlédl jsem to už i u více notebooků, neví někdo, jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 http://www.sonyinsider.com/2010/10/18/how-to-set-up-sony-vaio-remote-play-for-ps3/ .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tyfelek Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 funguje to na pricipu remote play jako u psp+ ps3 to znamena ze hrajes na ps3 a obraz se ti streamuje do notebooku pres wifi... pry to nefunguje na vsechny hry a jde to nasypat i do jinych notebooku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RacochCZ
Zdravím Vás a prosím o radu.Potřeboval bych poradit jak dostat obraz z ps3 přes Hdmi kabel do notebooku?Nevím jestli to záleží na tom jaký mám noťas a nebo jestli je to nastavování u všech pc stejné.Každopádně díky za všechny zodpovězené otázky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.