DJvid VLTR Odesláno Červenec 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2023 Zdravím, mám otázku. Když mám PS4 a chci mít PS5, ale bez grafiky. A budu chtít si zahrát nějaký hry co mám na disku, můžu si ty hry na disku nějak stáhnout do PS5? Prý to má jít přes nějaký kód nebo tak nějak. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2023 když budeš mít ps5 bez grafiky tak je to jedno. pokud si myslel bez mechaniky tak ne, žádnej kód nejde. Aktuelne nema cenu kupovat ps5 bez mechaniky, ceny jsou privetive dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DJvid VLTR
Zdravím, mám otázku.
Když mám PS4 a chci mít PS5, ale bez grafiky. A budu chtít si zahrát nějaký hry co mám na disku, můžu si ty hry na disku nějak stáhnout do PS5? Prý to má jít přes nějaký kód nebo tak nějak.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.