Hojas86 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Díky tomuto návodu si můžete spouštět hemebrew aplikace/hry pres ikony v XMB. stáhni te si todle: http://dl.qj.net/PRX-Launcher-v0.4-for-all-3.XX-OE-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13720/catid/151 uvidite tam todle: to sou soubory ktery se nahrazuji ve flash0:/vsh/nodule ale nejprve si musite najit ikonu kterou chcete pouziz jsou to ikony ktere se moc nepouzivaji a tedka se daji dobre vyuzit jedna se o tyto: camera: camera_plugin.prx network update: update_plugin.prx Browser: htmlviewer_plugin.prx Remote play: premo_plugin.prx Game Sharing: netplay_client_plugin.prx A i dalsi ale nevim jaky nedoporucuju skouset..... Jdem na to: Takze vam popisu na malem příkladu dejme tomu že chcu misto remote play homebrew aplikaci NesterJ to je emulator nes.Takze půjdu do složky kterou sem stáhl hned na začátku návodu prejmenuju HB1.prx na premo_plugin.prx a nakopíruju do flash0:/vsh/nodule potom zapnu psp a pujdu normalne do karty pres usb conection pujdu do psp/system a tam vytvořím složku HB1 do ktere nakopíruju homebrew takhle to musi vypadat: a v podstatě je to hotovo pak už si jenom doděláte kosmetické úpravy jako je ikona a název. Takhle sem to splácal já :D Jak použít aplikaci která má dvě složky? Musíte to převest pomocí tohodle programu: http://www.freewebs.com/seipsptool/SeiPSPTool05c.zip normálně spustíte program a dáte convert 1.5 to 1.00 a konvertnete to Zjištěný bugy: 1.Hodně hombrew nefakčí ale časem to třeba nějak pude 2.Při opuštění usb conection a následně spuštění homebrew s xmb to může vytuhnout pomůže restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 nice ... urco zkusim ... a co ta CZ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 hehe ta cz se oddalila :D nejak se mi enchce dotoho ale uz toho moc neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tak tohle uz je zname hoooodne dlouhou dobu, ale nepodarilo se mi na tom - z nahodne vybranych HB - zprovoznit vubec nic, vzdy jen blackscreen a zatuhnuti nasledne vypnuti ci restart.. ..jinak nechapu proc nahrazovat internet, vzdyt je to jedna z nejpouzivanjsich polozek v PSP :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jj je to znami ale nikde to tu neni a neni to nahrazenej internet ale to nad tim internet nahrazovat nemusis ale muzes..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jj je to znami ale nikde to tu neni a neni to nahrazenej internet ale to nad tim internet nahrazovat nemusis ale muzes..... jasny, jinak s tim netem teda promin :D uz jsem se lekl.. byla by to pekna hovadina nahrazovat net :D ..jen me stve ta kompatibilita no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 no ja neviem ale vraj s tymto novym toho ide dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 krasne prelozeny z forum.qj.net :) jinak napis ze nektery homebrew nefachaj... treba Herectic a gpSP... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 tak tohle uz je zname hoooodne dlouhou dobu, ale nepodarilo se mi na tom - z nahodne vybranych HB - zprovoznit vubec nic, vzdy jen blackscreen a zatuhnuti nasledne vypnuti ci restart.. ..jinak nechapu proc nahrazovat internet, vzdyt je to jedna z nejpouzivanjsich polozek v PSP :P no tak muzes to treba nahradit links2 prohlizecem predelaneho z linuxu na psp... oproti ofic sony broweru nabizi treba podporu java scriptu, nebo stahovani souboru a take mi prislo ze o neco malo rychleji nacita stranky... ale zase neumi flash... zalezi na tom cemu davas prednost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 jasny, byl to jen navrh, cim by se dal nahradit sony browser, vic web prohlizecu na psp neni... btw ta klavesnice v linksu mi vyhovuje vic, kdyz si na ni zvyknes... je fakt cool :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 škoda, že tam na tom nefunguje ten eboot, co pouští recovery, pak tam nefunguje pmp player, starší verze Afkima - to jen co už jsem zkoušel jediný, co mi fungovalo - psptube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.