Jenislav666 Odesláno Srpen 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2023 Zdravím všechny hráče konzolí! Mám poprvé v životě konzoli - PS5 (konečně!) a protože jsem hráč PC, s gamepadem neumím. Poradíte mi jaké hry na PS5 pořídit abych co nejvíc trénoval a zároveň mi to aspoň trochu šlo? Myslím to tak, že FPS hry hrát nebudu bo bych se naštval v první minutě a nehrál to :D. Díky Jenislav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 Ahoj určitě Astro Playroom je zdarma naprosto perfektní skákačka, která tě seznámí s ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Pokud si netroufneš na FPS tak je spousta third person her jako Assassins Creed, které jsou velice userfriendly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Určitě se vyhýbej (minimálně ze začátku) Souls hrám, tam by ten ps asi letěl oknem , jinak prostě hrát co tě baví, postupně se naučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.