vonydj Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zdravim, mam připojený xbox na lcd. Když vypnu tv, tak se mi zničeho nic sjede xbox do dashbordu asi .. svítí zelené kolečko? Když zapnu tv, tak se mi zapne znovu xbox. Jde to nějak nastavit, aby xbox zůstával zapnutý?? Mam to propojený přes hdmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 a proc to chces mit zapnutej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Protože si chci odskočit a chci mezi tim vypnout tv, ale mit porad zaplou hru. Ale to uz odbocuju... nevis co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Protože si chci odskočit a chci mezi tim vypnout tv, ale mit porad zaplou hru. Ale to uz odbocuju... nevis co s tim? Jen tak pro zajimavost, co mas za TV? Nechapu jak se tohle muze stat, pochopil bych to treba s ps3 ktery by bylo synchri s braviou, ale tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 lg 32ld351 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Je to vazne zvlastni, nevim jak by mohlo vypnuti televize ovlivnit xbox, ten by mel bezet nezavisle na televizi... nejsem si jst ze se to dava nastavit v konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 xbox nemam ale pokud tuhle funkci ma mel by mit v nastaveni volbu k vypnuti... a pokud ne zkus to najit v nastaveni televize a vypnout. Ja mam Sony TV a tam je to pod nastavenim HDMI > ovladani HDMI > Zap/Vyp neco takoveho bude mit i ta LG LG tomu nadava Simplink tak to prehod na vyp. a snad to pomuze melo by top byt v Menu > Moznosti nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 trotlos: nic takového tam bohužel nemůžu najít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Z akeho dovodu musis mat zapnutu hru, ked si odskocis a vypnes pritom TV??? Hra sa uklada, tak nie je problem pokracovat aj ked bola konzola vypnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak treba ne vzdy se ti hra ulozi tam kde chces.....to zas chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak treba ne vzdy se ti hra ulozi tam kde chces.....to zas chapu Ale snad clovek aj vidi na ikonach, kde sa hra automaticky uklada, resp. pri niektorych je aj moznost ulozit manualne. Tak aj ja hram hry, viem o com pisem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Mě to celé také přijde zvláštní... Buď hraju hru, tak u toho sedím a hraju. Pokud si chci odskočit na WC nebo pro pití apod. mohu těch 10 min nechat zapnutou TV a hru pause... Pokud jdu pryč na 3 hodiny, nevidím zas důvod nechat běžet XBOX i TV... Možná tomu nerozumíme, ale myslím, že vonydj chce příliš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 trezzor,Zoombik: ty mě vůbec nechápeš a tvůj názor mě nezajímá ;-) Prostě si jdu zapařit na kompu xbox nechám zaplej, ale pouze vypnu tv, aby to zbytečně nežralo. A prosím už se nevyjadřuj, když nevíš co s tím. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ja ta naozaj nechapem :lol: ides hrat na PC a nechas zapnutu konzolu co zere 80W? A vraj vypnes TV aby to zbytocne nezralo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Jezis tak ho nechte, proste to tak chce mit a ja to chapu. Jediny reseni je najit to nikde v nastaveni televize, xbox za to podle me nemuzu. Druhym resenim je to samozrejme vypnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 tak lepší 80 než 160w ne?? díky, že mě sesmnod chápeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Mě to jede normálně. Vypnu telku a xbox jede dál. PS: trezzor a Zoombik a co je vám do toho proč to potřebuje. I kdyby šel na kompa honit šaška, tak tobě to může bejt úplně u ři*ě. On se ptal jak to zrušit a ne proč a ostatní kraviny okolo. OMG. A skus ten simplink na ovladači ne v menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Co nám je do toho? Možná jste to špatně pochopili, ale nikdo se do něj nenaváží, rozhodně můj příspěvek tak nemohl vyznít. Já pouze konstatoval, že si myslím, že jeho problém je zvláštní, jedinečný, možná vlastně i neřešitlený jak zde již bylo naznačeno a chtěl jsem pouze říci, že třeba není nutné se tím zabývat a situaci "vzít jako fakt" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Jezis tak ho nechte, proste to tak chce mit a ja to chapu. Jediny reseni je najit to nikde v nastaveni televize, xbox za to podle me nemuzu. Druhym resenim je to samozrejme vypnout :) To je v poriadku, ze to tak chce, ale ja by som chcel vediet, ze preco :D Ze preco taketo pohnutky, kde riesi usporu elektriny pri TV, neriesi aj pri konzole ked ju na dlhsi cas nehra :D Snazim sa dost casto vzivat sa do myslenia ludi, ale na toto neviem prist...pomoze mi uz iba priama odpoved od neho :D EDIT: moznoze riesi ochladzovanie Slimka po nejakej tej hodine hrania, ale Slimko je uz ina kava, ked uz aj Jasper bol lepsie na tom ako Falcon pred nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Mě se xbox restartoval po přepnutí tv taky, dělá to pokud je neoriginálně zapojený kabel, v mojem případě to bylo tou reduci na optický výstup,která byla neznačková a nekorektně zapojená (přehozené dva piny).HDMI kabel samotný by to dělat neměl, pouze kdybys měl ještě tu zvukovou redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 To je v poriadku, ze to tak chce, ale ja by som chcel vediet, ze preco :D ale pro tebe je absolutně nepodstatné proč to chce. Prostě hraje na xboxu, mezitím mu třeba já napíšu jestli nedá COD2 a on jde na kompa. Tak nechá hru na xboxu zapauzovanou a de na kompa. Co je na tom nepochopitelnýho. A aby ho neušilo světlo z telky tak jí vypne. Ale to mu vypne i konzoli. A tom to celé OMG je. Nechápu vás. Víte o jeho problému houno a musíte to taky spamovta. Fakt nechápu. Napište, až budete mít nějakou radu a nej hubu plnou keců. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibi Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ja mam xbox pripojenej zaroven k televizi i k PC monitoru (kdyz nekdo cuci na na televizi, tak at muzu v klidu hrat) a resim podobnej problem. Pokud jedu na monitoru (pripjeno D-SUB kabelem) a nekdo prepne televizi na AV (televize pripojena HDMI), tak mi na monitoru zmizi obraz a naskoci na televizi. Bohuzel ale zaroven s tim se zrusi hra a xbox se znovu nastartuje, takze jsem v dashboardu a hra se neulozi. Televize je panasonic. Ted to resim tak, ze pri hrani na monitoru vytahuju HDMI kabel z konzole. Opacne problem neni. Ale jestli to dela to stejny i pri vypnuti TV jsem nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 ale pro tebe je absolutně nepodstatné proč to chce. Prostě hraje na xboxu, mezitím mu třeba já napíšu jestli nedá COD2 a on jde na kompa. Tak nechá hru na xboxu zapauzovanou a de na kompa. Co je na tom nepochopitelnýho. A aby ho neušilo světlo z telky tak jí vypne. Ale to mu vypne i konzoli. A tom to celé OMG je. Nechápu vás. Víte o jeho problému houno a musíte to taky spamovta. Fakt nechápu. Napište, až budete mít nějakou radu a nej hubu plnou keců. Děkuji. Blbe je, ze se autor tematu porad nevyjadril k raam ktere mu byli dany....... xbox pripojen pres hdmi, predpokladam....(?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Nevyjadřuji se, protože stále nic nejde..ani jedna rada. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ted to resim tak, ze pri hrani na monitoru vytahuju HDMI kabel z konzole. Opacne problem neni. Ale jestli to dela to stejny i pri vypnuti TV jsem nezkousel. Dobře ty. Dobrej způsob jak si odpálit xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Dobře ty. Dobrej způsob jak si odpálit xbox :) Jaky vli konkretne to ma na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vonydj
Zdravim, mam připojený xbox na lcd. Když vypnu tv, tak se mi zničeho nic sjede xbox do dashbordu asi .. svítí zelené kolečko? Když zapnu tv, tak se mi zapne znovu xbox. Jde to nějak nastavit, aby xbox zůstával zapnutý?? Mam to propojený přes hdmi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.