VVenca8 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zdravim, uvazuju o koupi ext. hdd mam vyhlidlej tento http://www.alza.cz/pevne-disky/externi/western-digital-2-5-my-passport-essential-500gb-cerny-d192808.htm tak se chci zeptat jestli s nim ma nekdo zkusenosti nebo by poradil, ktery koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 chceš jen 2,5 palce? nebo muze byt i 3,5 palce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 No nejaky mensi takze nejspis 2,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 nejlepší HDD,který jsem měl v ruce,malý,lehký,od WD,takže taky dobré,jde k němu koupit dock,za tu cenu bych ho hned bral,ale už mám jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Velkej rozdíl mezi 2,5 a 3,5 je v tom, že 3,5 musí mít externí napájení => ještě jeden kabel do zásuvky a 3,5 je výrazně levnější oproti 2,5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mám doma taky WDčko sice jinačí model, ale zatím jeden bezproblému. Já bych ti ho doporučila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Design pekny, cena odpovidajici tomu, co dostanes. Takze pokud potrebujes 500 GB mista a chces to na necem malem a prenosnem, tak s timhle rozhodne chybu neudelas :) A zhlediska kvality - WD je to nejlepsi, co na trhu s HDD muzes dostat, takze.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Dobré zkušenosti máme hlášené se značkou Samsung, a to i v portfóliu externích 2.5" HDD. Dovolím si nesouhlasit s tím, že WD (Western Digital) je to nejlepší, co se na trhu s HDD dá získat. Značka WD už zdaleka není to, co bývala (ostatně čínská produkce se podepisuje čím dál více i v jiných odvětvích) a OSOBNĚ mám s touto značkou zkušenost, že od 1.12.2010 doteď jsem reklamoval 6 (slovy šest) pevných disků této značky (a je úplně jedno, že se jednalo o 3.5" SATA modely). Ostatně, o srovnání prodeje a kvality na poli HDD si sami můžete počíst zde: http://extrahardware.cnews.cz/prodeje-reklamovanost-pc-hardwaru-v-roce-2010?page=0,3 ////EDIT: Až teď jsem si všiml, že reagujeme na 2 měsíce starý příspěvek :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.