Koubis Odesláno Leden 15, 2024 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2024 Zdravím všechny lidi co vlastní herní konzole. Chtěl bych Vás požádat o nezaujaté vyjádření či poradit z vlastních zkušeností, do jaké konzole se vyplatí investovat či počkat na nové konzole, které mají údajně dorazit na konci roku 2024. Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 15, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2024 Tak záleží, zda chceš cca rok čekat nebo hrát teď. budou vykonnejsi a tedy cekam u vicero her podporu 4k/60 jinak zadna zmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koubis Odesláno Leden 15, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2024 To je otázka jestli se vyplatí čekat rok na něco, co ve výsledku bude výkonově jen o pár procent lepší a ve finále podobný výkon nabídne aktuální konzole a nebo razantní výkon od předešlé. Každopádně dlouho jsem odkládal koupi nové konzole a tento rok bude pro mě klíčovým při výběru mezi PS a X. Někde se píše o novém nástupci Xbox X, že HW zůstane stejný a projde jen lehkou úpravou. Zatím co údajně Sony má ke konci roku zveřejnit nově vylepšenou verzi Pro ne-li rovnou PS6 a jestli vůbec něco vydají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 15, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2024 Pocitej, ze pritlaci na cenu a rozdil bych cekal stejnej jako ps4->ps4pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10, 2024 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2024 Já jsem PC master race takže si raději koupím nabušený compl. V 15. 1. 2024 at 21:41, Koubis napsal: To je otázka jestli se vyplatí čekat rok na něco, co ve výsledku bude výkonově jen o pár procent lepší a ve finále podobný výkon nabídne aktuální konzole a nebo razantní výkon od předešlé. Každopádně dlouho jsem odkládal koupi nové konzole a tento rok bude pro mě klíčovým při výběru mezi PS a X. Někde se píše o novém nástupci Xbox X, že HW zůstane stejný a projde jen lehkou úpravou. Zatím co údajně Sony má ke konci roku zveřejnit nově vylepšenou verzi Pro ne-li rovnou PS6 a jestli vůbec něco vydají. PS 6 tipuju na rok 2026. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Květen 16, 2024 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2024 V 15. 1. 2024 at 19:56, Koubis napsal: Zdravím všechny lidi co vlastní herní konzole. Chtěl bych Vás požádat o nezaujaté vyjádření či poradit z vlastních zkušeností, do jaké konzole se vyplatí investovat či počkat na nové konzole, které mají údajně dorazit na konci roku 2024. Děkuji za odpovědi Určitě jdi do PlayStation 5 Nedávno jsem pořídil a jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.