jantur Odesláno Duben 11 Nahlásit Share Odesláno Duben 11 Ahoj bando, jaké máte oblíbené podcasty/vidcasty? Já miluju Vortex, Fight Club a hPod. Ze Spotify mám oblíbenou Paranormální půlhodinku a Wolfcast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 15 Nahlásit Share Odesláno Duben 15 Na spotify teď jedu Toulky s Tolkienem, moc fajnové poslouchání, pro fanoušky Pána Prstenů :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 15 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15 Jo ještě můžu doporučit na Spotify Neplecha ukončena ze světa Harryho Pottera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 15 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15 před 10 hodinami, Kamel napsal: Na spotify teď jedu Toulky s Tolkienem, moc fajnové poslouchání, pro fanoušky Pána Prstenů :-). A vyplatí se to i pro neznalce knih? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 16 Nahlásit Share Odesláno Duben 16 Určitě, krásně do detailu vysvětluje příběh kapitolu po kapitole, takže pokud jsi nečetl knihy, dozvíš se detaily, které se třeba z filmu nedozvíš. Já jakožto fanoušek tak naopak oceňuju další různé detaily, které mi utekly nebo sem je za těch 10 let zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 16 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16 před 7 hodinami, Kamel napsal: Určitě, krásně do detailu vysvětluje příběh kapitolu po kapitole, takže pokud jsi nečetl knihy, dozvíš se detaily, které se třeba z filmu nedozvíš. Já jakožto fanoušek tak naopak oceňuju další různé detaily, které mi utekly nebo sem je za těch 10 let zapomněl. To mi zní jako ta Neplecha ukončena o Harry Potterovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.