KASUGI Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Ahoj, mám ten samý problém již několikrát zmiňovaný: Mačkám HOME na XMB, ale nic. Zkoušel jsem znovu nainstalovat verzi 3.52 m33 a následně 4 update, ale nepomohlo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 jj ja to skoušel kamošovy na psp ale nepovedlo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 musíte mít v Recovery Menu povoleno VSH menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KASUGI Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 musíte mít v Recovery Menu povoleno VSH menu Aha, už to funguje. Já blbec mačkal HOME v recorvery menu na položce XMB, trapas... Na druhou stranu, nestačilo napsat "v menu zmáčknete HOME"? Ono totiž ten název XMB menu je zbytečně zavádějící pro nováčky.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multi.flexi Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Zdarek nemam vubec zadny umd...neslo by to nak bez nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Aha, už to funguje. Já blbec mačkal HOME v recorvery menu na položce XMB, trapas... Na druhou stranu, nestačilo napsat "v menu zmáčknete HOME"? Ono totiž ten název XMB menu je zbytečně zavádějící pro nováčky.8) staci si precist topic pro zacatecniky, ktery si ostatne mas precist nez zacnes psat jakekoliv dotazy... .. nebo si staci precist i obycejny navod od sony k psp (ano, tam XMB menu je opravdu napsane..) .. pro novacky co jsou lini cokoliv cist je to pak tezke.. Zdarek nemam vubec zadny umd...neslo by to nak bez nej? ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 mam otázku,stáhl jsem video v isu,nejde to nějak konvertovat abych na to mohl kouknout na kompu,převést normál do avicka nebo mp4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Njn, něco je jednoduchý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabuchadnezar Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Chci se zeptat jestli musím mít i v nejnovějších CF umd v mechanice pro iso filmy. Nedá se to nějak obejít ? Není nějaká finta fint? Přec kdysi u her taky muselo být umdčko v mechanice a dneska není zapotřebí. (Je to docela otravné to načítání úvodní obrazovky a bzučení) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 jestli psp staci, ze je umd(neco) v mechanice a neprovadi pri tom zadnej pristup na disk apd tak teoreticky by mohlo stacit zacvaknout(zalepit paskou) takovou pacicku co je na prave strane kdyz se do mechaniky divate zezadu. kdyz je uvnitr umd disk tak ji urcite zamackne a tim jakoby psp detekuje vlozeni disku. teda aspon u slimu. jen teorie - nemam vyzkouseno. navic mam psp jen chvili. mozna nejakej zkusenejsi majitel na to odpovi. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 mám 3.71 m33-4 a VSH se mi aktivuje SELECTEM a ne HOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 jestli psp staci, ze je umd(neco) v mechanice a neprovadi pri tom zadnej pristup na disk apd tak teoreticky by mohlo stacit zacvaknout(zalepit paskou) takovou pacicku co je na prave strane kdyz se do mechaniky divate zezadu. kdyz je uvnitr umd disk tak ji urcite zamackne a tim jakoby psp detekuje vlozeni disku. teda aspon u slimu. jen teorie - nemam vyzkouseno. navic mam psp jen chvili. mozna nejakej zkusenejsi majitel na to odpovi. ^^ no tak zaklapnuti nepomohlo...:( takze neprodate mi nekdo levne zbytecny UMD?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Juu to sem zmaknul i ja, diky. A ta kvalita je teda perfektni! Jdu koukat na Riddicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.