NORRIS Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jasně no. Asi to hledám.. Není to pro každého :D a asi to k tomu hold patří.. Mě třeba hrozně štve ta omezená munice a slabá baterka. Jasně, musí to bejt, ale mě spíš než přidává na atmosfeře, tak mě to jenom vytáčí, nic víc :D. V Alanu Wakeovi to bylo vyřešený hezky celkově, tý munice třeba nebylo zas tak málo. Prostě taková snesitelná hranice strachu atd atd :) Dál už nejsem schopnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 No jednicka mozna byla temnejsi,ale tohle zase o kus brutalnejsi.Jen 8 a pul,snad to vyjde aspon na 12 hodin hraci doba.takze za chvilu me ceka disk 2 a ja nemam dvko.ajeee...Co je podle tebe vic survival horror nez dead space?resident evil pro teens?Mrtva serie silent hill?Alone in the dark?Pokemon-pikachu love story?Mozna jen fear-to ani ne. a že je DS survival jsi četl kde? já schválně Dead space nehraju přes den a terpve teď si to zapnu a stejně se nebojím. jo hned na začátku, bez obleku, beze zbraní. to se to dalo, ale stejně stačilo utíkat a bylo to. co se mi hodně líbilo, bylo chvíli po naučení stáze. zabíjet nepřátele jen házením předmětů. klidně bych tomu nechal ve hře víc prostoru. ono to jde dělat celou hru, ale až na získání archievmentů pro to není žádná motivace. prostě se ani nenaděju a za pár hodin jsem v polovině hry a to vše prohledávám a po nějaké lepší situaci si ten daný úsek schválně dám ještě jednou. ale kvůli pocitu strachu to není. hra je pro mě zkrátka moc lehká - na normální obtížnost je tam hodně nábojů, hodně lékáren, už v základu velmi silné zbraně + možnost nepřátele zpomalovat. a ano Resident evil se mi zdá být oproti Dead space o dost strašidelnější. v DS mi taky chybí nějaká složitější hádanka a celé je to vemi lineární. a ten ukazatel postupu, ten se mi už v prvním díle nelíbil. je to prostě málo HC hra:P přitom já se rád bojím u her. pár kousků najdu: Nocturne Blair witch http://www.youtube.com/watch?v=PAT1qcM07pI Silent hill I Necrovision The thing Devil inside Cryostasis Call of cthulhu - z hraní této hry mám nezapomenutelné zážitky Shadow man http://www.youtube.com/watch?v=bSXwj4gX8pw Suffering http://www.youtube.com/watch?v=6_OxUkA5OqE Condemned Theresia na DS Vampire: Bloodlines a mnoho dalších, třeba Metro 2033 série Tomb raider I-V díl - některé lokace, série Gothic - pouze když je ve hře noc. ty hry co sem psal, hodně je jich starých, některé i více než 10 let, ale i bez nejlepší grafiky umí udělat atmosféru strachu. Možná proto se některé prodávaly málo a zůstaly zapomenuty. nebo hrál jsi aspoň polovinu z těch her?:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdá se mi to nebo první oblek co dostanete je takový s jakým jste skončili první díl? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 a ze ds neni survival horror si cetl zas ty kde?Survival horror=boj o prezitit vis a to se deje v DS.Pokud ti vadi malo munice tak si dej nizsi obtiznost,pokud hodne munice dej si vyssi obtiznost ,pak to ztezi zvladnes ,zda vubec.Resident evil sorry ale to byl hnuj ,spis mi to pripominalo japonsky pecko,nez horror,to nemuzes myslet vazne ze dead space je min strasidelnejsi.To fakt nemuzes.Muzu ti rict ze hry cos vypsal jsem vic jak polovinu hral,konzole jedu od pradavna.Ty hry cos vypsal ,to nemuzes taky myslet vazne ze je pro tebe strasidelnejsi nez dead space,mozna jen suffering nebo psycho condemned,jediny co se muze rovnat je hra Jericho s dead space se strachem.Metro,tomb raider,jak tohle muzes srovnavat s dead space.I kdyz sis dal praci vypsat tolko hororovych dilu ale tahat old skul psycharny(nerikam ze to jsou spatny dila) a srovnavat s ds,to je jako bych kazdou strilecku srovnaval s metal gear solid na ps1.Proste dead space je kvalitni hra ,vyvazena,pribeh,horror,nic lepsiho v hororu neni.Tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Konečně pro mě nejočekávanější titul.Osobně se mi to hodně líbí.Mám dohranou 1. hodinu a můžu potvrdit že je hra strašidelná(hlavně v noci pi zhasnutých světlech a s 5.1 sestavou:cheesygrin:).Zdá se mi že tam také přibyla akce.Jen škoda že zde už nejsou CZ titulky, ale pokud se 1. díl u nás tolik neprodával tak je to celkem jasné.Za mě má hra zatím 9/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Jericho lol. a co teda bylo strašidelné tam? mě to připadá, že pro tebe je nejlepší hra ta, kterou aktuálně hraješ, nebo ne?:P ve mě pocit strachu u hry nevyvolá její brutalita a množství krve. ale strach z toho co nejde ze začátku vidět, jen slyšet a pak se to ukáže, nebo příšera, kterou nezabiješ - můžeš před ní jen utíkat, ono samo o sobě je utíkání před zlem více napínavější, než se mu postavit s vytuněnou pulse rifle čelem.. někdy stačí jen "divná" hudba, 1 hnusná mrtvola na zemi, prostě určité náznaky, zbytek už si domyslí tvoje vlastní představivost. v DS tohle je, ale hra je tím přeplácaná, 3 mrtvoly na každém rohu mě neděsí. a co nevyužité šachty? samozřejmě hru nechci hanit, je to skvělá hra na vyblbnutí, ale tím, že je dělaná pro masy má nevyužitý potenciál. stejně jako Dantes inferno. a zajímá mě u jakých her se teda bojíš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Tak pravý nefalšovaný strach jsem cítil pouze u prvních dílu Residenta a Silent Hillu. Nově teď u hry Amnesia: The Dark Descent. Ono největší strach je podle mě z neznáma kdy nevíš co to je. Ale v Dead Space víš, že je to nějaká potvora, která na tebe za chvíli vybafne. Ta hra je spíš o lekání než o strachu takovém. Zatím jsem pouze v 3 kapitole tak se uvidí :-) Třeba v Silent Hillu zvonil telefon ja jsem ho zvednul a tam jen hnusné šumění to ve mě vyvolalo strach a podobné jiné vychytávky. Něco co buduje strach pozvolna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 prosím o radu. asi 8 part,jsou tam obří vrata,jak je mám otevřít?U rampy je zásobník na rakety.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 prosím o radu. asi 8 part,jsou tam obří vrata,jak je mám otevřít?U rampy je zásobník na rakety.Děkuji. To su tie kruhove vrata? tak tu raketku "prilep" na okraj vrat a strel do raketky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ano,jsou.Jak ji mám přilepit?Zkoušel jsem ty raketky odpalovat z té rampy do vrat a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zober raketku (LT+B), chod k vratam a tam na spodny okraj ked ti ukaze modry kruh na prisatie "prilepis" raketku a strelis do nej. Ta ti tie vrata otvori... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 děkuji moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Tak 7 kapitola a nepekne jsem se lekl jen jednou (*MOZNY SPOILER* Z tech jeho vidin v mrazaku nebo co to bylo..) ...cekal jsem to horsi, ale i tak me to bavi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ta frustrace ve hre me nuti dal ji hrat.Na ds jsem proste cekal,nezklamala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Lidi mam problem jak spustím DS 2 tak zustane černa obrazovka a nic nereaguje nevite co s tim ??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Lidi mam problem jak spustím DS 2 tak zustane černa obrazovka a nic nereaguje nevite co s tim ??? diky Zkus znovu vypalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 vypaleno po druhe stejny vysledek ale sruhe dvd se normalně pusti napiše že chce dvd 1 dam ho tam a tim to konči :( tak už nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 vypaleno po druhe a stejny vysledek ale druhe dvd se normalně pusti a jak to ma jit do hry chce to dvd1 dam ho tam a tim to konči :( tak už nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 vypaleno po druhe a stejny vysledek ale druhe dvd se normalně pusti a jak to ma jit do hry chce to dvd1 dam ho tam a tim to konči :( tak už nevim Zkus znovu stáhnou jiný download ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 *Spoiler* Daji se nejak zabit ke konci hry ti typci, kteri se regeneruji? Ustrilim tomu vsechno a ten nerad stejne doroste..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ten byl aj v jednicce DS sou nesmrtelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Aha, super...to bude zitra jeste prdel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Recenze a videorecenze: http://xbox.hrej.cz/recenze/dead-space-2-3438/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnthonFX Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Download od PC maker, Iso projeď abqx a neměl by být problém. Pokud to nepujde, zkus to znovu rozbalit a vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 vyřešeno od pcmakera mi to nešlo nevim proč ale stahl sem to od nekoho z share-rapidu a ok super hra ale jednička byla lepši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.