Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Space 2

Salazar

Recommended Posts

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak mám celkem smíšené pocity, trochu mě s.re, že meelee útok zbraní je kombinací 2 tlačítek a né jako u 1, trochu zmatené a chvíli mi trvalo, než jsem pochopil a zjistil, že stojícího nepřítele neušlapu :D ačkoliv jsem ho měl mydlit pažbou, na druhou stranu oceňuju vymoženost vstřelit protivníkovi jakýkoliv tyčovitý ostrý předmět do jeho těla a tím ho přišpendlit, kterou jsem používal hlavně na začátku, kdy jsem ještě neměl zbraň.. grafika určitě super, ale útoky opět předvídatelné, to v 1 jsem se bál teda daleko víc, možná i proto, že tam to prostě vypadalo tak nějak "vesmírněji" ty industriální lokace, pocit, že jste hluboko ve vesmíru a těžko potkáte nějaké lidi, působilo to na mě mnohem více tísnivě. chybí mi ten pocit: kde to sakra jsem a co se tady k.rva stalo!!! 2 není špatný díl, jen nenabídla nic překvapivě nového a v 80 procentech případů si lze jednoduše spočítat, kdy na vás něco bafne, ale to šlo i u 1 postupem času. vesměs jsem spíše zklamaný, než nadšený

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mám celkem smíšené pocity, trochu mě s.re, že meelee útok zbraní je kombinací 2 tlačítek a né jako u 1, trochu zmatené a chvíli mi trvalo, než jsem pochopil a zjistil, že stojícího nepřítele neušlapu :D ačkoliv jsem ho měl mydlit pažbou, na druhou stranu oceňuju vymoženost vstřelit protivníkovi jakýkoliv tyčovitý ostrý předmět do jeho těla a tím ho přišpendlit, kterou jsem používal hlavně na začátku, kdy jsem ještě neměl zbraň.. grafika určitě super, ale útoky opět předvídatelné, to v 1 jsem se bál teda daleko víc, možná i proto, že tam to prostě vypadalo tak nějak "vesmírněji" ty industriální lokace, pocit, že jste hluboko ve vesmíru a těžko potkáte nějaké lidi, působilo to na mě mnohem více tísnivě. chybí mi ten pocit: kde to sakra jsem a co se tady k.rva stalo!!! 2 není špatný díl, jen nenabídla nic překvapivě nového a v 80 procentech případů si lze jednoduše spočítat, kdy na vás něco bafne, ale to šlo i u 1 postupem času. vesměs jsem spíše zklamaný, než nadšený

To s tebou souhlasim,hlavně mi chybí ty velký mechanismy...Jako odstředivka,nebo když jsi spustil motory na Ishimuře,jak se zacal tocit celej strop...střílení na asteroidy atd..je vidět že hl.mozek Dead Space odešel,...Zklamaný nemusíš být,ja si objednal Collectors edici a to je teprve zklamání...

Odkaz ke komentáři

Psali to v recenzi ze EA musi povolit uzdu jelikoz jim kuli ,,strasidelnosti,, jednicky utikali hraci atd... me treba chybi pohled z okna do vesmiru... proste sem tam to videt bylo pekny, clovek si rek parada no a po 3 minutach baf... sakra dyt ja mam zabijet mutanty! :D

Odkaz ke komentáři

jo to souhlasim,v jedničce byla víc ponurá atmosféra,jak z vetřelce...tady ja nevim no...je to pěkny to jo,ale mohlo bejt lepší..pro lidi co nehrali jedničku to je urcite super..hraci doba je bída,a hlavně že na eurogameru psali ze hra dostala takhle vysoky hodnoceni hl.kvůli delce singlu,to je blbost,je to dalsi hra kde je multak na úkor singlu...ono je to ale stejne jedno,oni z toho udelaj serial jak z cod a navic ze nejsou titulky,tady ea vsadili na značku a nazdar...je zvlastní ze se to odehrava ve vesmiru,mas trysky pro pohyb ve vesmiru ale ja vůbec nemam pocit,že by se to ve vesmiru odehravalo...proste ta atmosfera jedničky tam chybi..

Odkaz ke komentáři

přesně jste na to kápli, prostě není to tak tísnivé, když se to odehrává, dobře, na nějakém měsíci, ale obydleném.. v 1 jsem byl zes.aný jen z toho, když jsem šel po nějaké místnosti a z podpatra slyším cinkání padajícího kovu, všude plno krve, kde mi naplno jela fantazie, tam cára krve, jak někoho něco táhlo po zemi, tam díra ve zdi, pak červené světlo a karanténa a málem jsem si ukápl :D a ve dvojce? tma! to má být jako všechno? chápu, že tma dává tísnivý pocit, ale pro mě je mnohem větší stimul, když jdu po nějaké laboratoři a vidím ty "stopy krve" a přestavuju si, co se tam asi tak odehrávalo a že mě to třebas taky čeká. to mi ve dvojce úplně chybí, to stotožnění se a ten nádech minulosti. všude jen mrtvoly a tma. prostě bída, baví mě to hrát, ale to že se občas leknu, je na hru formátu DC žalostně málo, hold je to škoda.

Odkaz ke komentáři

zdar mam problem pri vymene disku, kdyz to po me chce disk 2, a dam aktivacni disk tak to hru vypne a nejde nacist ulezena pozice este z disku 1 bez aktivacniho dvd to nic nenajde nevie co s tim ? :/

Až to po tobě bude chtit disk 2, tak normalne vloz active iso, chvili nechej, vymen za disk 2 a chvili pockej, mně to tak teda šlo a nemusela jsem to poatchovat:D

Odkaz ke komentáři

Upravdu parádní hra, sice to není tak strašidelné jak 1 ale zas je tam více akce, takže to nevím jestli to mám brát kao mínus nebo plus.....

Ty malí nekromorfové ( zombie děti ) jsou fakt luxusní ! :D

Jen škoda těch zdlouhávých smrtí ...

9/10

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu