jantur Odesláno Květen 21 Nahlásit Share Odesláno Květen 21 Ahojky holky a kluci, V tomto vlákně se budeme věnovat sci-fi a fantasy knihám. Za sebe mohu doporučit: Brian Wilson Aldiss - Nonstop Robert Anson Heinlein - Hvězdná pěchota, Cizinec v cizí zemi, Dveře do léta Harry Harrison - První planeta smrti Pierre Boulle - Planeta opic Nyní (na doporučení) čtu Malazskou knihu padlých - první díl: Měsíční zahrady. Doporučte aji vy sci-fi a fantasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 22 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22 Co si myslíte o G.R.R.Martinovi? Myslíte si, že stihne dopsat Píseň ledu a ohně, předtím než zemře? Já si myslím, že to nedopíše. Ale ne, že bych mu přál smrt, to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 22 Nahlásit Share Odesláno Květen 22 Rád bych přispěl do tématu, ale na čtení nemám vůbec čas. Zkombinovat toho málo času na hraní, nemám další prostor na literaturu. Podle mě se Martin na tu knihu už dávno vy sra l a píše cokoliv jiného a tuhle ságu nedokončí. Řekl bych, že to bude mít i dočinění s podělaným závěrem seriálu, díky čemuž sem na tuhle ságu úplně zanevřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 22 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22 Je to asi tak jak říkáš. A čte tu někdo Malazskou knihu padlých? Já začínám odznova Měsíční zahrady a těch postav je tam jak na 3 stránky formátu A4. Ale moc mě to baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 24 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24 Četl tu někdo Encyklopedii literatury science fiction? A co říkáte na pokračování fanfikce o Barbaru Conanovi jako psával svého času Richard Evans (Vlado Ríša)? Jo a ještě dotaz na novější knihy Stephena Kinga jako Ostrov Duma Key, Dallas 63, Růženky, Pod kupolí a Billy Summerse? Co vy a tyto knihy? Já si oblíbil rozečteného Billyho Summerse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 26 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26 Jantar, tak si tady s tebou nejvíc pokecá o literatuře bot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.