hanys7914 Odesláno Červenec 13, 2024 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2024 Zdravím lidi.Mám dotaz.Jde o Ps portal a zajímalo by mě,jak je to s tím hraním her na dálku.Uvažoval jsem o koupi,protože psali,že lze hrát kdekoliv po připojení ke kvalitní wifi či datech.Samozřejmně musím mít doma konzoli ps5.Jedna věc mě ale zajímá,kterou jsem se neročetl.Psali,že lze hrát nainstalované hry z konzole Ps5..Ale nikde nepsali,že ty hry bez disku,ikdyž je hra nainstalovana asi hrát nepůjdou,že.?Mysleli tím určitě,že lze hrát hry nainstalované pouze (digitalně)ale hry nainstalované z fyzických disku určitě hrát nelze.Je to tak,nebo se mýlím a nějakým zázrakem lze hrát veškeré nainstalované hry i bez disku.?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 13, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2024 No, je to stejne jako kdyz to hrajes na ps5ce, tedy musis mit CD v mechanice, todle je proste vzdalrna plocha. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanys7914 Odesláno Červenec 23, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2024 Čekal jsem to no.Takže prostě jen CD,které je v mechanice a nebo nainstalované hry z Ps store..Takže musim dát klíč sousedce,aby to přehazovala Díky za odpověď Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.