hanys7914 Odesláno Červenec 13 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13 Zdravím lidi.Mám dotaz.Jde o Ps portal a zajímalo by mě,jak je to s tím hraním her na dálku.Uvažoval jsem o koupi,protože psali,že lze hrát kdekoliv po připojení ke kvalitní wifi či datech.Samozřejmně musím mít doma konzoli ps5.Jedna věc mě ale zajímá,kterou jsem se neročetl.Psali,že lze hrát nainstalované hry z konzole Ps5..Ale nikde nepsali,že ty hry bez disku,ikdyž je hra nainstalovana asi hrát nepůjdou,že.?Mysleli tím určitě,že lze hrát hry nainstalované pouze (digitalně)ale hry nainstalované z fyzických disku určitě hrát nelze.Je to tak,nebo se mýlím a nějakým zázrakem lze hrát veškeré nainstalované hry i bez disku.?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13 No, je to stejne jako kdyz to hrajes na ps5ce, tedy musis mit CD v mechanice, todle je proste vzdalrna plocha. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanys7914 Odesláno Červenec 23 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23 Čekal jsem to no.Takže prostě jen CD,které je v mechanice a nebo nainstalované hry z Ps store..Takže musim dát klíč sousedce,aby to přehazovala Díky za odpověď Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.