navratil Odesláno Srpen 2 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2 Ahoj do nedávna jsem na hraní her používal PC ale novější hry už musím snižovat kvalitu a nechce se mi vylepšovat pc za tisíce . Přemýšlím o Ps5 slim ale nevím jestli to není hloupé a počkat si na Ps5 pro děkuji za názory Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 2 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2 hlavni nevyhoda ps5 pro bude, ze vyrobce hry bude muset udelat optimalizaci pro pro hardware jinak to pojede stejne jako na bejzik slimce. dale zalezi co ocekavas, playstation je konzole v cene herniho lowendu z pohledu gpu, dneska jiz 4 roky stare zarizeni, tedy zadne zazraky bych necekal. pokud mas rozumne PC, vymenil bych grafiku za nejakou s podporou dlss nebo fsr a pouzival to jejich AI a hral na 60fps vpodstate cokoliv. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 10 Nahlásit Share Odesláno Září 10 800EUR - 20000Kc v digital verzi a bez stojanu to je silena palka mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Září 13 Nahlásit Share Odesláno Září 13 A ještě bez mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13 https://www.vortex.cz/digital-foundry-chvali-ff-vii-rebirth-na-ps5-pro/ todle mi to prodalo day1:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Září 14 Nahlásit Share Odesláno Září 14 Já do PSpro nejdu. Nejsou na to pořádné hry a stejně Tv kde to pouštím je stará tak jakákoliv změna u mě nepůjde moc vidět. A kupovat hned novou kvůli tomu nebudu. A cena PS 5 pro mi nepřipadá adekvátní. Přechod plánuji až na PS6 a do té doby mi ta tv už na 100% doslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Září 14 Nahlásit Share Odesláno Září 14 Do PS5 Pro nemám důvod jít. Stačí mi původní PS5 s mechanikou. Protože za : 1. Cena 2. Bez mechaniky 3. Bez stojánku mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 14 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14 ja odmítám hrát hry v 720p/1080p v 60fps bullshitu a tedy doufám v ps5pro nirvánu. ale uvidime, jak to nakonec bude. Tango23 a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Září 20 Nahlásit Share Odesláno Září 20 Snáď tam pôjdu všetky hry už na 60FPS. Údajne kvôli rovnakému procesoru to nebude možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 26 Nahlásit Share Odesláno Září 26 PS5 Pro se uz da predobjednat na Datartu https://www.datart.cz/herni-konzole-sony-playstation-5-pro-ps711000046527-bila.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 27 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27 https://zing.cz/article/vylepsenych-her-pro-ps5-pro-je-uz-pres-50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.