Standa23 Posted September 7 Report Share Posted September 7 Ahoj, mám tady problém se svým PS2 Slim SCPH-70004. Když je studený ( vychladnutý, bez problému přečte jakoukoliv PS2 ( DVD ROM hru), ale jakmile se zahřeje, tak najednou čte jen některé hry. Například GTA Více city poškrábaný disk přečte zahřátý bez problému a ta samá hra s krásným diskem, bez šance, nepřečte. Nechápu to a nevidím v tom logiku. Setkal se s tím někdo ? Někdo nějaká rada jak to vyřešit ? V tu chvíli kdy se jedná o hru kterou nepřečte tak ani netočí CD, ale jakmile tam dáte jinou, kterou víte, že čte i za tepla, tak není problém, normálně točí a normálně přečte. Čím by to mohlo být? Setkal se s tím někdo ?. Díky Standa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okajos Posted September 7 Report Share Posted September 7 no si tak matně vzpomínám jak mi čipoval maník ps2 tak točil seřizovacím šroubkem u laseru-musel to jinak nastavit... no a řekl mi že pokud by to načítání nějak blblo tak si to mám vyladit sám-takže odjel a já pak za několik dnů jsem pak ladil...poznačil si původní nastavení fixem a pak zkoušel samozřejmě po čtvrt otáčky doleva-doprava a načítal...až to bylo v pořádku...předpokládám že čočku máš čistou....takže zkusit třeba to pomůže... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Posted September 7 Junior Moderators Report Share Posted September 7 nebo nechat 20let starou konzolu jiz spát na výstavce..:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miz012 Posted September 9 Report Share Posted September 9 Ja bych pouzil FMCB a je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovacov Posted September 30 Report Share Posted September 30 hrát přes Free mc Boot _ Open PS2 Loader 1.2.0 beta 2125 Fat 32/ Exfat/MX4SIO aktualizace je venku 5 dní podpora všech tří najednou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts