Jump to content
  • 0

DUALSHOCK 4 - Problém s ovládáním

DullyCz

Question

Zdravím

Mám PS4 Pro, limitku Star Wars. Ve Smarty.cz jsem koupil klasický originální použitý ovladač bílé barvy. Originální ovladač s designem SW funguje bez problémů, všechno s ním spustím, všechno se ovládá výborně. Když připojím bílý ovladač, tak mohu hru leda tak spustit a už ji nijak dále ovládat. Zkoušel jsem ho připojit na sebe, i jako hosta, oba ovl. zaplé/vyplé, postup resetování ovladače přímo ze stránek PlayStation, ovladač prostě nereaguje.

Když však spustím NHL 21, menu i samotná hra se dá ovládat a nastavovat. Když však spustím zápas, tak bílý ovladač nedokáže např. přepínat hráče, místo výstřelu čtverečkem mi to tam hází nastavení obrany, než aby dal hráč kolečkem bodyček, tak se tam hodí totožná tabulka, ale s nastavením útoku atd.

Bohužel oficiální podpora tenhle problém asi nezná, tak se ptám zde, zda-li někdo neví, čím to může být? Tlačítka by měly fungovat, ale nemám jak to otestovat. 

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nevim, jestli jsem spravne pochopil ten problem. Nicmene v NHL uz peknych par let neni takove ovladani co popisujes. Strili se pomoci analogu a ty akce co to dela pri zmacknuti ctverecku a kolecka jsou v poradku. Nekde v nastaveni je moznost dat tam to klasicke ovladani jak popisujes, ze bude strela ctvereckem atd.