Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

DUALSHOCK 4 - Problém s ovládáním

DullyCz

Otázka

Zdravím

Mám PS4 Pro, limitku Star Wars. Ve Smarty.cz jsem koupil klasický originální použitý ovladač bílé barvy. Originální ovladač s designem SW funguje bez problémů, všechno s ním spustím, všechno se ovládá výborně. Když připojím bílý ovladač, tak mohu hru leda tak spustit a už ji nijak dále ovládat. Zkoušel jsem ho připojit na sebe, i jako hosta, oba ovl. zaplé/vyplé, postup resetování ovladače přímo ze stránek PlayStation, ovladač prostě nereaguje.

Když však spustím NHL 21, menu i samotná hra se dá ovládat a nastavovat. Když však spustím zápas, tak bílý ovladač nedokáže např. přepínat hráče, místo výstřelu čtverečkem mi to tam hází nastavení obrany, než aby dal hráč kolečkem bodyček, tak se tam hodí totožná tabulka, ale s nastavením útoku atd.

Bohužel oficiální podpora tenhle problém asi nezná, tak se ptám zde, zda-li někdo neví, čím to může být? Tlačítka by měly fungovat, ale nemám jak to otestovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevim, jestli jsem spravne pochopil ten problem. Nicmene v NHL uz peknych par let neni takove ovladani co popisujes. Strili se pomoci analogu a ty akce co to dela pri zmacknuti ctverecku a kolecka jsou v poradku. Nekde v nastaveni je moznost dat tam to klasicke ovladani jak popisujes, ze bude strela ctvereckem atd.

Odkaz ke komentáři

• 0
V 31. 10. 2024 at 5:48, Manoust napsal:

Nevim, jestli jsem spravne pochopil ten problem. Nicmene v NHL uz peknych par let neni takove ovladani co popisujes. Strili se pomoci analogu a ty akce co to dela pri zmacknuti ctverecku a kolecka jsou v poradku. Nekde v nastaveni je moznost dat tam to klasicke ovladani jak popisujes, ze bude strela ctvereckem atd.

mam tam nastavene hybridni ovladani...da se naprahnout a vystrelit pomoci pravyho analogu, nebo ctvrereckem ,,strelu zapestim", ze da malou ranu, ale lehce ji zvedne, idealni na goly, pak koleckem regulerni strela s naprahem nebo bez...takze na origo ovladaci strilim na branu vetsinou ctvereckem a krizkem prihravam nebo menim hrace...vemu druhej ovladac, strilet se da jen analogem a ctverecek s koleckem prepinaj rezimy utoku/obrany...pritom nastaveni je uplne stejny...a to same kdyz chci zmenit hrace, abych zastavil soupere, tak hrac na druhym ovladaci zmenit nejde

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu