Quicksilver Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Lidi prosim kdo mate : Apache: Air Assault dali by jste ke stazeni soubor : PARAM.SFO ? Me se to bez toho hra nezpusti a celou dobu se na hru tesim.Prosim,prosim,prosim smutne koukam. Kvuli jednomu souboru by jsem musel hru stahovat znova a server kde jsem tahal uz druhy den nejede .... doufam,ze to Sony neblokuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Vlastním origo GT5, tak jsem si přes Rogero překopíroval obsah disku na HDD. Pak to spustím jako v pohodě. Dám asi v GT5 2x OK. A pak tam je loading GT5 a v tu chvíli jsem na bodu mrazu.Jinak, může mi někdo do PM poslat linky na nějakou hru, která mu šla? Díky. Zkus to s tím diskem. Mass Effect 2 jsem taky bez disku spustil a pak mi zamrzl. s diskem šlape jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdar,potvrzuji funkčnosti na PS3 SLIM 120GB(tovární FW pod 3.42...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Pro změnu jsem si udělal zálohu EA Sports MMA, mno a ta nejede vůbec.. Ani přes Rogero, ani přes Multiman. S diskem nebo bez.. Chjo už fakt nevím, jak bych to měl rozchodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 eboot + param http://www.megaupload.com/?d=XQ4RA786 Lidi prosim kdo mate : Apache: Air Assault dali by jste ke stazeni soubor : PARAM.SFO ? Me se to bez toho hra nezpusti a celou dobu se na hru tesim.Prosim,prosim,prosim smutne koukam.Kvuli jednomu souboru by jsem musel hru stahovat znova a server kde jsem tahal uz druhy den nejede .... doufam,ze to Sony neblokuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Dá se nějak updatovat GT5 bez připojení k netu? (Třeba někde stáhnout a nainstalovat?) Nechci hacknutou konzoli vůbec připojovat a GT5 bez updatů je dost jiná hra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 @ veks: tady stahnes updaty na vse http://www.psxstore.com/en/42.1/games-and-patches/ps3/patches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 @ veks:tady stahnes updaty na vse http://www.psxstore.com/en/42.1/games-and-patches/ps3/patches Super stránka, jen očekávám, že bude patch zvlášť k EU a US verzím, uvidíme, jeslti se tam dá najít obojí. A postup k opatchování někdo znáte? Nechcete nám sem napsat návod? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 // Uz to jde stacilo porad davat NE az jsem tam videl svoji slozku .-)A hry fungojou !! Huraa to jsem za vcerejsek rad.Mel jsem potom co me to neslo spartnou naladu tak jsem sel spat .-) [url]http://www.ps3hax.net/2011/01/signed-ps3-homebrew-list-and-download/#axzz1BNKbzrGs[/url] Tady mate ruzne programy co funguji dokonce FTP,kdyby nekdo schanel. open manager a homebrew hry mi nefungují. hlásí chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 open manager a homebrew hry mi nefungují. hlásí chybu. Samozřejmě, nejsou napsány pro tenhle firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ale i přes multimana ve složce GAMEZ to taky nejede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefan88 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mam verzi CECHG04 docetl jsme se zde na foru ze to je na BRICK muzete to nekdo potvrdit? NEbo je lepsi pockat? Odpovim si sam,radsi pockam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Cau chci si koupit externi HDD a ptam se jestli na nom pujdou v poho hrat zalohy her :http://www.electroworld.cz/product/pocitace-a-prislusenstvi/datove-nosice/pevne-disky/HDDIO351TB/externi-pevny-disk-iomega-1-0tb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xHofa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Uvažuju o přechod na CFW, teď používám USB Jailbreak. Budou mi fungovat hry, které mám teď na interním/externím disku, nebo se budou muset nějak upravit? A savy budou fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hombre Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tak teď budu za lamu, ale nedá mi to. Mám SLIM 320Gb ofw 3.55. Tzn., že můžu rovnou přes to z flashky nainstalovat tento CFW? (bez předchozího Geohot CFW???). Pak dohrát Multiman a stáhnout hry a hrát? PS. Kde je nějaký přehled her ke stažení? A jsou někde ověřené, že fungují? K banu. SONY psalo, že si vše ohlídá a v dohledné době bude za CFW rozdávat bany.... četli jste to ještě někde jinde než na eurogameru? Díky za odpovědi, ale chci si to ujasnit, než to zkusím. EDIT: Tyhle hry v tomto CFW fungují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tak já už na to vážně nemám, se*u se s tím celej den a ani za ho*no nejde. Měl jsem 3.55 geohot, nahodil jsem multimana a FTPbox, přes recovery z5 na ofic. 3.55 z toho pak přes rec. na 3.55 Waninkoko. Stažený hry kopíruju přes FTP do router hdd do složky GAMES, když to pustím přes MultiMana, bez výsledku. černá obrazovka.. spustím přes Rogero, vyberu hru.. Předtím mě to napíše něco o eboot.bin a jestli to chci fixnout, ať dám ano či ne.. tak na mě stejně bafne black screen. Mohl by mi někdo tedy nějak pomoc?? Případně zas půjdu z5 na geohot a tam už snad musím něco rozběhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 @ekra to kopirus na router(nas) tak to bude ten problém, pac přes lan hry nespustíš. musíš buď na hdd prím v ps3 nebo na externí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ja mam stejny problem jak ekra zda se mi ten CFW uplne nefunkcni blackscreen popř uplnej Freeze ted stahuju GT5 jestli nepujde to tak na tenhle cfw kašlu hry kopiruju tam kam mam interni hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Promiň, blbě jsem to napsal.. myslel jsem root a ne router.. V tom problém určitě není, prtže jinak by mě to back-up manager nenašel a neměl bych to ve výběru.. Tudíž je chyba někde jinde.. EDIT: A nechápu, proč ani nerozjedu vlastní zálohy. Taktéž black screen až na GT5, kde se mi to freezlo na loadingu.. Jedinej můj úspěch byl ten update NFS:HP jinak ani za boha.. A zas neznalej nejsem. Prolistoval jsem celej google i tady topicy, absolutně bez odezvy.. Asi moje PS3jka sdílí vůči mě rasismus, že nechovám její barvu nebo už opravdu nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 mam Jb 3.41 a chci jit na cfw zustanou tam hry a savy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 co to známená vůbec to s tím eboot.bin..? taky mě to hází a nevím co s tím ..::( ted skouším GT5 uvidíme jak to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Bože... Já mám smůlu.. Stahuju torrent kterej se v 91% Sekne Tak Koupim preium na loadfiles.... stahuju 74 Linků.. ale na jeden sem zapoměl... Hledám Ho.. ale link nefunguje... loadfiles má nějakej server error.. A ještě se z toho tak půlka stáhla blbě... Počkat... ono to má bejt v game ? nebio games? mam Cwf Geohot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ty to kopirujes do game/a ta slozka ktera se ti otevre PKG instalaci omg MILIONKRAT receno TOHLE JE TOPIC O jinym CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Panther, myslíš, že by pomohl reinstall ? jako zpět na 3.55 ofic. a pak zas na Waninkoko? Prtže tohle není možný, každýmu to jde a mě prostě ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mě to taky nejde zatim nic co jsem zkoušel :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts