xmen2 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Slim 320GB GOW edition uspesne flashnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messi10 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 TAkze kdyz mam hru s upravenym ebootem na CFW 3.55 geohot tak nepojede na tom novym ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Bože... jak to děláte? Mužete mi říct vaší rychlost netu? asi 100mb/s ne? ... Tcmd mi ani soubor typu ,,...zombietron.pak Do 10 min nezkopiruje... ,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Playstation 3 250gb Funguje..!!! díky....;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 TAkze kdyz mam hru s upravenym ebootem na CFW 3.55 geohot tak nepojede na tom novym ? Ne, protože ten upravenej eboot odkazuje na jinou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Musíš si zjistit id hry, např. BLESXXXXX,vytvoříš tuhle složku a do ní daš ty tvoje soubory. id zjistíš např. z PARAM.SFO všechny hry se musi přejmenovat na ID ?? ja doted mel všechny ve složkach nazvu her a bežely normalne (3.41 JB) takže zase prace navic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 stáhl jsem dvě hry. v obou je i složka PS3_UPDATE a v ní PS3UPDAT.PUP. mám ji smazat, nebo ji tam nechat? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nech to a uvidis ;) // ja to tam teda nechavam nic nemazu proste puvodni co sem stahl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Cau nemel by nekdo original eboot do F1 2010 asi jsem ho smazal :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 všechny hry se musi přejmenovat na ID ?? ja doted mel všechny ve složkach nazvu her a bežely normalne (3.41 JB) takže zase prace navic? Ne,můžeš to nechat tak. je to jen pro orientaci ve složkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Sice to sem nepatří, ale je venku Mass Effect 2. Sosnu a testnu muzes hodit sem link? popr. mi poslat pm s linkem na ME2? Diky :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 a mám to teda v psku nakopírovat přes ten tcmd do složky kde mám uložená i stáhnutá dema do složky "game"...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Uložení hry ;) HLAVNE PRO BLOOMANA xD http://www.psney.4fan.cz/wp-content/uploads/2011/01/Screenshot-2011-01-17_19-50-41.jpg http://www.psney.4fan.cz/wp-content/uploads/2011/01/Screenshot-2011-01-17_19-50-36.jpg http://www.psney.4fan.cz/wp-content/uploads/2011/01/Screenshot-2011-01-17_19-50-31.jpg // pro vsechny aby vedeli kam to kopirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Mě tam fungujou i hry z 3.55 geohot (Naruto Shippuden Ultimte Ninja Storm 2). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ok takže do složky "GAMES" dík..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Mě tam fungujou i hry z 3.55 geohot (Naruto Shippuden Ultimte Ninja Storm 2). Tak buď rád :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ale to chápu.. :D Nechápu tcmd... proč ho maj všichni rychlej a já pomalej a to mam i lepší rychlost připojení.. -___- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 1) Všechny CFW se instalují stejně! 2) Tento CFW opravuje lv1 a lv2 kernel = hrozí brick! (stejně jako u peek/poke pro Geohotův CFW) 3) Hry buď na interní disk, nebo externí disk... 4) LOCK! :blink: Blooman Kopírování přes FTP nemá s připojením k netu nic společnýho... vše jde přímo z PC do PS3... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ale to chápu.. :DNechápu tcmd... proč ho maj všichni rychlej a já pomalej a to mam i lepší rychlost připojení.. -___- Ještě to s tebou zkusím. Máš ext hdd nebo velkou flashku? a co máš za firmware? a multimana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 rozhodně bych to nedělal já si takhle bricknul PS3 :/ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nj, ale to jsem vycet i ja, ze to 60GB FATy brickuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tak snad bude nějakej unbrick :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Vim,ze to ted asi neni vhodne,kdyz se tu řeší bricky,ale když se to nakonec někomu povede,tak jdou mu pustit zalohy z HDD..Pokud jsem pochopil Multimana spravne,tak pres nej nakopiruji disk na HDD nebo si do jeho vytvorene slozky (GAMES) nakopiruji cely disk hry i s nazvem souboru BLES00949. Pak dam Multimana,vyberu hru v uvodu,restartuje se a bude se tvarit jako DVD v mechanice nebo slozka na spusteni hry... Ted by me spise zajimalo jestli toto funguje i u her kde to neslo...nez se pustim do bricku..Diky za poznatky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 multiman ani open manager nefungují hry spustí ale když chtějí na disk ukládat data uloží se jenom 1kb to je vše buď se ps3 sekne nebo hra beží ale jenom černá obrazovka vyzkoušel jsem red dead redemption a enslaved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Vim,ze to ted asi neni vhodne,kdyz se tu řeší bricky,ale když se to nakonec někomu povede,tak jdou mu pustit zalohy z HDD..Pokud jsem pochopil Multimana spravne,tak pres nej nakopiruji disk na HDD nebo si do jeho vytvorene slozky (GAMES) nakopiruji cely disk hry i s nazvem souboru BLES00949. Pak dam Multimana,vyberu hru v uvodu,restartuje se a bude se tvarit jako DVD v mechanice nebo slozka na spusteni hry... Ted by me spise zajimalo jestli toto funguje i u her kde to neslo...nez se pustim do bricku..Diky za poznatky :-) presne tak jak pises, ... zalohy se pak kopiruji do slozek hdd0/GAMES nebo GAMEZ....stalo se mi,ze GT5 pod slozkou GAMES nejelo, pod slozkou GAMEZ se hra rozjela. Samozrejmne, hry funguji vsechny i nove ! Ma to jednu vadu, nefunguje PSN, tedy me se nepodarilo napichnout, pri napojovani na PSN to zamrzne. Jinak vse se spousti z multimana a funguje 100%, ale na tomto CFW ho nenainstalujes, musis ho mit nainstalovat pres CFW Geohot. Tedy, pokud mate CFW Geohot, nainstalovat posledniho multimana, pak pres recovery nahrat OFW 3.55....potom muzete nahrat v XMB / update....tento CFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts