Kuliss9 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tento problém jsem nakonec vyřešil sám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Mam to tam a vse ok :) JSEM stoho uplne cervenej.Musim stale pouzivat flashku a nebo uz nemusim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Co by se stalo kdybych stáhl patch který hra začne stahovat při spouštění půjde mi i potom? Jde mi momentálně o FIFA 11 a stále u CZ verze FIFA 11 nefungují skoro žádné módy. Jde snad pouze hrát exibiční zápas :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jak spouštíte hru? Na gohotoovi jsem nainstaloval pkg a pak překopíroval vše pomocí multimanu a hrál tady někdo říkal, že pkg už nejsou potřeba tak jsem celou staženou hru překopíroval do ps3 pomocí multimanu ale v menu se mi neobjevila žádná ikonka hry a když chci hru v multimanu pustit tak mě to vrátí do XMB Však ano. multiman tě vyhodí do XMB a pak hru spustíš. Buď s falešným diskem nebo bezněho. Stejně jak u jailbreak donglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jakou mate verzi multimana ? Me nejde nic na 3.55 instalovat ? Pise me to tu znamou ciselnou chybu. Nechapu to,kdyz jsem tam dal Ten 3.55 CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tak nevim kdybys náhodou instaloval rdr nebo to enslaved tak napiš jestli ti to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Mam to tam a vse ok :)JSEM stoho uplne cervenej.Musim stale pouzivat flashku a nebo uz nemusim ? zadnou fleshku uz nepouzivej jinak, nereste jestli Vam pojede hra nebo ne....pojede ! updatovat hry muzete pres PSN jako kdyz mate origo, hra Vam pojede. Uvedomte si,ze jde o stejnou zalohu jako origo, zadne upravy PKG nebo EBOOTu, takze se to chova jako origo disk, tedy uptade hry Vam to vezme. Prave jsem pres PSN uptadoval GT5 na 1.05 a v poho a jinak jsem ted hral Mass Efect 2, ale to sem nepatri.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Čau, chci se zeptat , když mám fw3.41 hraju hry přes teensy a když chci CFW3.55 waninkoko, co tedy musím udělat aby mě to jelo ok a nedostal brick , funguje to tedy upe stejně jako přes dongle ,hry mě tedy pořád zůstanou na interním i save?a hry na hdd normálně tedy spustím na cfw 3.55 , díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ja nemuzu nic spustit az na demo hry. Porad me to tam pise zmanou chybu s cislama ... 80010009 snazil jsem se nainstalovat Multiman a nebo jine aplikace a nejde. Pritom tam mam : ty dve slozky na instalovani her a zpusteni.V cem je chyba ??? Normal v popisu konsole mate 3.55 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Čau, chci se zeptat , když mám fw3.41 hraju hry přes teensy a když chci CFW3.55 waninkoko, co tedy musím udělat aby mě to jelo ok a nedostal brick , funguje to tedy upe stejně jako přes dongle ,hry mě tedy pořád zůstanou na interním i save?a hry na hdd normálně tedy spustím na cfw 3.55 , díky za odpověď hry co mas na disku pro 3.41 Jb, Ti nepojedou. Tento CFW pouziva original zalohy bez upravenych EBOOtu, nebo PKG ( Geohot ). Pokud mas zalohovany origo, nemas problem. Nebo si budes muset sehnat puvodni EBOOTy, pokud jsi si je prepsal a neuskladnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 takže normálně můžu nainstalovat ofw 3.55 a pak na to ten CFW 3.55 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ja mam slim : 120GB Cech-2104A a dal jsem : OFW a pak CFW a nainstalovalo to v pohode ,ale nemuzu zatim nic sputit ... nechapu to. Co delam spatne.Jestli ty soubory od Geohota funguji jen na neho FW ,ale stejne nemuzu zpustit zadnou plnou PSN hru ... mozna budu muset pak nainstalovat upravene hry na FW 3.55 co jsem videl jak vychazej ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Na všechno tu byli odpovědi, jenže moderator to tu zamkl a promazal. už to znova vysvetlovat nebudu. sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 presne tak, nejdriv prectite vlakno, pokud to tam nenajdete, ptejte se....nemuze se tu vsechno dokola opakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Uz to jede :D Musel jsem stahnout multiMAN ver 1.12.05 BASE [20110113_170000].pkg wou to je super pocit,ze uz nemusim pouzivat flasku ani jak blbec ruzne vypinat ps3. Takze na Slim 120GB Cech-2104A presflesovani funguje bez bricku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Teď jsem pročítal célé vlákno a je to tady všechno napsany celkem jasně, takže na stupidní otázky už nereaguju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Brick s největší pravděpodobností nastane u starších modelů s 20/60 Gb HDD a to proto, že mají 256 MB NAND FAT NAND SIZE CECHA = 256MB CECHB = 256MB CECHC = 256MB CECHE = 256MB CECHG = 256MB ostatní FAT a všechny SLIM (16 MB NAND) by mělý být v pohodě bez záruky !!!!!!!!!!!!!!! Já mám FAT CECHH a v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathmo Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Možná blbá otázka, ale jak zjistím jakou verzi PS3 mám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 CECH-2004A 120GB SLIM a funguje :) @sathmo ve spod konzole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathmo Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Díky.Mám CECHC 04.**** co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Nemate nekdo originalni soubor PARAM.SFO ke hre : Apache Air Assault ps3 ??? At muzu vyzkouset,jestli hry vubec jdou.Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Díky.Mám CECHC 04.**** co? Jsi na seznamu. NEDĚLEJ TO !!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathmo Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ach jo :( Přesto díky borci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ach jo :( Přesto díky borci! Neboj, Waninkoko pracuje na opravě, určitě to brzo půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathmo Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 se asi utěším k smrti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts