Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 486
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Lazyman napsal:
Jak spouštíte hru? Na gohotoovi jsem nainstaloval pkg a pak překopíroval vše pomocí multimanu a hrál tady někdo říkal, že pkg už nejsou potřeba tak jsem celou staženou hru překopíroval do ps3 pomocí multimanu ale v menu se mi neobjevila žádná ikonka hry a když chci hru v multimanu pustit tak mě to vrátí do XMB

Však ano. multiman tě vyhodí do XMB a pak hru spustíš. Buď s falešným diskem nebo bezněho. Stejně jak u jailbreak donglu

Odesláno
  Quicksilver napsal:
Mam to tam a vse ok :)

JSEM stoho uplne cervenej.Musim stale pouzivat flashku a nebo uz nemusim ?

zadnou fleshku uz nepouzivej

jinak, nereste jestli Vam pojede hra nebo ne....pojede !

updatovat hry muzete pres PSN jako kdyz mate origo, hra Vam pojede. Uvedomte si,ze jde o stejnou zalohu jako origo, zadne upravy PKG nebo EBOOTu, takze se to chova jako origo disk, tedy uptade hry Vam to vezme. Prave jsem pres PSN uptadoval GT5 na 1.05 a v poho a jinak jsem ted hral Mass Efect 2, ale to sem nepatri.:ziped:

Odesláno
  toshiba25 napsal:
Čau, chci se zeptat , když mám fw3.41 hraju hry přes teensy a když chci CFW3.55 waninkoko, co tedy musím udělat aby mě to jelo ok a nedostal brick , funguje to tedy upe stejně jako přes dongle ,hry mě tedy pořád zůstanou na interním i save?a hry na hdd normálně tedy spustím na cfw 3.55 , díky za odpověď

hry co mas na disku pro 3.41 Jb, Ti nepojedou. Tento CFW pouziva original zalohy bez upravenych EBOOtu, nebo PKG ( Geohot ). Pokud mas zalohovany origo, nemas problem. Nebo si budes muset sehnat puvodni EBOOTy, pokud jsi si je prepsal a neuskladnil.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu