lomax Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 README FIRST ;o) Děti děti, kdyby jste aspoň četly co se tu napsalo.... no každopádně je zbytečné plakat nad rozlitým mlékem...Waninkoko už pracuje na cfw aby šel na všech konzolích. Waninkoko JE první vlaštovka na poli cfw, nyní se začnou objevovat další a další...třebas před chvílou vyšel další CFW od Wutangrza a ten je hmohem bezpečnější než Waninkoka...je samozřejmě nový, takže se čeká na různá ověření, ale už jsou potvrzený první hacky bez bricku...snad tam funguje i multiman...wutang se nainstaluje na ofw, pak se nainstaluje geohot a už to letí... Co wutangRZA CFW umožňuje? po jeho instalaci získate komplet přístup do lv1/lv2 peek and poke (stjeně jako JB na 3.41) Vydržte chvíli a zbytečně neriskujte brick konzole EDIT: na netu vzniká seznam konzolí jenž jdou či ne >>>ZDE<<< zajímavé a místy překvapivé výsledky EDIT2: takže to co byl brick od waninkoka, tak u wu-tanga to je v poho...zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Teda jdu spat jsem tu ted a co ste za vecer naspamovaly :roll: čtete si to sakra vzdyt vsechno je tady Xkrát jinak dekuju ostatnim kteri tu pisi veci co maji smysl za informace :angle: //zatim jsem zkusil 3 hry a ani jedna nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Skate 3 taky nefunguje..:( když to spustím tak nic jen černá obrazovka a kontrolka HDD taky nebliká že načítá mám to ve složce GAMES nevíte někdo co s tím..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Skate 3 taky nefunguje..:( když to spustím tak nic jen černá obrazovka a kontrolka HDD taky nebliká že načítá mám to ve složce GAMES nevíte někdo co s tím..? sakra, ste japonci?! Ja to uz psal, kdyz Ti nejede hra, dej ji do adresare GAMEZ.....to je jistota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tady mate Rogero Managera na spousteni zaloh, je to primo pro Waninkoko CFW http://www.ps3news.com/forums/attachment.php?attachmentid=27710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tady mate Rogero Managera na spousteni zaloh, je to primo pro Waninkoko CFWhttp://www.ps3news.com/forums/attachment.php?attachmentid=27710 paráda. stáhl jsem hru UP a v multimanu mě hra zamrzla. použil jsem rogero manager, fixnul mě boot a hra jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Je potvrzené, že problem s brickem je opravdu v NAND u FAT. Jestli jste na seznamu, NEPOUŽÍVEJTE !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jinak potvrzuju,že co mi v multiMANu nefungovalo tak v Rogero JEDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Já mám 40GB CECHJ - něco blabla... ale moc se mi do toho nechce. Radši počkám, dokud to fakt nebude odladěné. Nechci být procento ve statistice. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Je to tvoje volba :) Ten brick jde údajně s jailbreak donglem opravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Nechápu, jak to, že vám to šlape a mě ne. Před týdnem jsem stáhnul 3D Dot game, nejde.. Jak na geohotu, tak i na Waninkoku přes ultimana nebo rogero. Včera jsem stáhnul NFS:HP, zdá-lo se, že to rozjedu.. Chtělo to update, stáhnul, nainstaloval a od tý doby přes nic nerozjedu.. Začíná mě chytat rapl, trávím u toho hodiny a bez výsledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Chápu dobře, že když má kamarád GT5 a FIFU11, že si tyto originálky od něj mohu půjčit a poté přes multimana udělat zálohu a hry mu vrátit? Popřípadně jak to udělám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jinak potvrzuju,že co mi v multiMANu nefungovalo tak v Rogero JEDE takže odpadl problem že když byly upravene hry na 3.41jb a nejely ted jedou nebo se na tomhle nic nezmenilo jesti sem to dobre pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Hry upravené na 3.41 ti nepojedou. tady se bavíme o kompatibilitě managerů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Nechápu, jak to, že vám to šlape a mě ne.Před týdnem jsem stáhnul 3D Dot game, nejde.. Jak na geohotu, tak i na Waninkoku přes ultimana nebo rogero. Včera jsem stáhnul NFS:HP, zdá-lo se, že to rozjedu.. Chtělo to update, stáhnul, nainstaloval a od tý doby přes nic nerozjedu.. Začíná mě chytat rapl, trávím u toho hodiny a bez výsledku. Nic nechápeš, prvně si ještě hodně zagůgli a pročti si vše jako jsme to museli udělat my. Ty jsi udělal to, že jsi stáhnul upravený pkg, nahradil ten původní, spustil hru a dal update, který ti ten upravený pkg přepsal zpět na origo, se kterým to nespustíš. Musel by jsi prvně stáhnout update a potom najít pkg přímo pro ten a až pak nahradit a spouštět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Rogero me nenacte zadnou hru ze seznamu pritom to mam dev_hdd0/GAMEZ tak jestli jsem to nemel dane blbe,ale pritom by to melo samo najit aspon multiman hry najde v pohode,ale zadna hra me nejde.Cerna obrazovka. Jak se dostanu na FTP ? Potreboval by jsem se podivat kde presne mam hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Je tu vubec nekdo kdo si to zcihlil (aka bricknul)? Nevim co s tim ty sileny amici delaj ze ma kazdej druhej tvarnici...dokonce sem cet ze nekomu prestala fungovat wifi, nebo usb. To sou asi blaboly ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mluvím o Waninkoku, nikoliv geohotu. Stáhnu hru, přes FTP hodím do složky GAMES (rogero) nebo do GAMEZ (ultiman) a pak spustím back-up manager a v seznamu najdu a spustím. Ty pkg se dělali snad jen u geohotu, nebo jsem na omylu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Rogero me nenacte zadnou hru ze seznamu pritom to mam dev_hdd0/GAMEZ tak jestli jsem to nemel dane blbe,ale pritom by to melo samo najit aspon multiman hry najde v pohode,ale zadna hra me nejde.Cerna obrazovka.Jak se dostanu na FTP ? Potreboval by jsem se podivat kde presne mam hry. Jo kamarade, to bys musel nejdriv v Rogeru projit ,,setup,, a pak by jsi zjistil, ze u Rogera se hry ukladaji do hdd0/GAMES, proto Ti to nic nenacte. To ze se hry pretahovaly do hdd0/GAMEZ, tak to se tykalo ,,Multimana,, kapišto?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 // Uz to jde stacilo porad davat NE az jsem tam videl svoji slozku .-) A hry fungojou !! Huraa to jsem za vcerejsek rad.Mel jsem potom co me to neslo spartnou naladu tak jsem sel spat .-) [url="http://www.ps3hax.net/2011/01/signed-ps3-homebrew-list-and-download/#axzz1BNKbzrGs"]http://www.ps3hax.net/2011/01/signed-ps3-homebrew-list-and-download/#axzz1BNKbzrGs[/url] Tady mate ruzne programy co funguji dokonce FTP,kdyby nekdo schanel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tak mě nejde ani vlastní záloha GT5, sekne se to na loadingu.. Takže ve všech směrech daleko nedojdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 U rogera jsou hry na interním disku ve složce GAMES !!! na externím hru musíte dát do složky GAMEZ !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tak mě nejde ani vlastní záloha GT5, sekne se to na loadingu.. Takže ve všech směrech daleko nedojdu. neco delas spatne, pod Multimanem ve slozce GAMEZ hra jede a dokonce updatovana pre PSN na 1.05 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Pokud vám v rogeru hra nejde spustit, dejte čtverečkem BR-Required na ON,vložte nějakej disk a zkuste to znova z disku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Vlastním origo GT5, tak jsem si přes Rogero překopíroval obsah disku na HDD. Pak to spustím jako v pohodě. Dám asi v GT5 2x OK. A pak tam je loading GT5 a v tu chvíli jsem na bodu mrazu. Jinak, může mi někdo do PM poslat linky na nějakou hru, která mu šla? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts