JPPS88 Odesláno Listopad 23 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23 Delal jsem update na novej fw a takhle to dopadlo... umite nekdo pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPPS88 Odesláno Listopad 24 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24 tak i podle videa vse jsem udelal a stejne to nefrci...... dokaze mi nekdo pomoct nebo to udelat? opravit vse rad zaplatim uz mi z tohodle jebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 30 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30 atmosphere jste updatoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 30 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30 Musí se aktualizovat nejdřív Atmosphere + Hekate + sigpatche (všechno musí podporovat ten firmware co v dalším kroku instaluješ) A až nakonec přes Daybreak dát poslední OFW poté co normálně naběhneš do aktualizovaného Atmosphere z prvního kroku. Tohle se stane když uděláš nejdřív aktualizaci přes Daybreak, ale na starém Atmosphere, který už tuhle nepodporuje. Počítám teda, že aktualizuješ Emunand Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPPS88 Odesláno Pondělí ve 18:11 Autor Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 18:11 aha super diky tza tip a je naky vlakno jak to udelat? postup treba?? nebo neudelal by to nekdo zaplatim zato.. nebo respektive dekuju za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.