olafcz Odesláno Prosinec 2, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2024 Ahoj, nikdy jsem neměl žádnou herní konzoli, vždy je klasické PC, takže nemám vůbec přehled. Sháním něco pro sebe a 8 letého kluka na hraní u TV. Cílem by měly být snadné hry, aby je zvládal i synek, pokud možno kooperační nebo proti sobě hrané na jedné obrazovce. Dále mě lákají hry, u kterých nebudeme jen sedět, ale ovládat je pohybem. Došel jsem tedy k Nintendu, ale nic o tom nevím. Nehoním se za nejlepší grafikou, jde o o hratelnost a zábavu. Dává Switch pro tento účel smysl? Starší Wii verze by neposloužila? Jiné možnosti od dalších značek předpokládám ani nejsou? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 3, 2024 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2024 Asi bych zkusil Switch, hry jako Mario Cart a podobné jsou super na vyblbnutí v rodině. Starší WII U nebo WII by taky stačilo pro nenáročné hry, ale už se na to budou hůře shánět hry, takže bych spíše sáhl po Switchi a mrknul třeba na YT na možnosti her v kooperaci na jedné TV při splitscreenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.