Borbos Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Měl jsem x box one a tam zaplacený gane pass ultimate hrál jsem tam forzu motorsport bez stáhnutí na Claudu...vše šlo... koupil jsem si speciální volant a pedaly..volant nejde nainstalovat ..tam jsem usoudil že musím hru asi stáhnout .zaplatil jsem hru ...ale hra nejde stáhnout ...pal jsem zjistil že hraje jen na x box one X nebo S ...ok tak jsem si koupil x box one X přihlásil se svým profilem..a dál opět stáhnout jizvzaplacenou hru .. pořád to hlásí stejnou chybu ..už jsem opravdu bezradny ...nevíte co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 11 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 dej sem nejake fotky, co a jak hlasi. takze masngamepass a jeste si to koupil? a jak volant nejde nainstalovat? jaky volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Asi myslí novou forzu motorsport, ta se na starých konzolích ani stáhnout nedá, musí se hrát přes cloud. Aby jsi hru mohl stáhnout po tom sis ji zakoupil, potřebuješ konzoli xbox series s, nebo xbox series x, ale nikoli xbox one x, na té se hra stáhnout nedá, tím, že sis hru koupil se nic nemění. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.