myschoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 a preco by sa nemohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Neznas pravidla aim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 26, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Neznas pravidla aim? zadne pravidla nejsou, pokud by tvurci mapy nechteli, aby se dalo prebihalo tak to bloknou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Tak sry,ale hral sem aim ligu a tam bylo zakázaný přebíhání jinak okamžítá diskvalifikace :roll: A hraje se lip kdyz se strili jenom za bednama a ne kdyz je tam sest lidi a vsichni tam bezi jak d*nti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 to boli nejake speacialne pravidla tej ligy. inak mapy nemaju ziadne pravidlo. a samozrejme, len lamy behaju napriec :D bezi sa iba ak sa ide 1vs1 knife alebo je druhy afk... vacsinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 No to vim taky ;) Ale oni furt prebihali :) Já tam jdu už teĎ :D Nudim se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 super skoncil som na dnes mal som skore okolo 150 a dost som sa nasral na minikinga ja neviem ci pouziva cheaty ale najemenej 10hlav za sebou a to s kalachom neni myslim normalne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 malé oznámení nechť všichni vědí že miniKing dostal nášup od Runeho tedy mě 4x za sebou :P kdo me překoná dostane přezdívku miniKing hunter :D všem zůčastněným blahopřeji šťastný lov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 omg, proc rikate ze miniKing ma cheaty... bracha hraje AMD ligu a to byste neverili co dela... ;) malé oznámenínechť všichni vědí že miniKing dostal nášup od Runeho tedy mě 4x za sebou :P kdo me překoná dostane přezdívku miniKing hunter :D všem zůčastněným blahopřeji šťastný lov :D tohle me pride trapny... beres to jako kdyby byl mK' nejakej buh.. super skoncil som na dnes mal som skore okolo 150 a dost som sa nasral na minikinga ja neviem ci pouziva cheaty ale najemenej 10hlav za sebou a to s kalachom neni myslim normalne ;) co mas proti kalachovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 26, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 tak jsem po dlouho dobe zkusil CS 1.6 a pripomenul jsem si proc je CSS o tolik lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 nic nemam prosti kalachovz ja som to dal len ako priklad neviem presne s cim hral v tu dobu islo mi o to ye tolko headshotov sa mozno ani neda dat jedine keby mal uplne haluze co pochybujem haluz=stastie jak hovado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 tohle me pride trapny... beres to jako kdyby byl mK' nejakej buh.. protože tebe zabiju se zavřenýma očima a rukama mastnýma od popcornu ale minikinga ne v tom je ten důvod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 nic nemam prosti kalachovz ja som to dal len ako priklad neviem presne s cim hral v tu dobu islo mi o to ye tolko headshotov sa mozno ani neda dat jedine keby mal uplne haluze co pochybujem haluz=stastie jak hovado skus zkouknout nejaky CS MOVIECKA.. protože tebe zabiju se zavřenýma očima a rukama mastnýma od popcornu ale minikinga ne v tom je ten důvod ;) bez urazky, ale myslim ze ne... nekdy dame 1on1.. ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 ludia podte TAAAM!!!! rychleee edit. 65 - 24 lol - koncim. cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 super skoncil som na dnes mal som skore okolo 150 a dost som sa nasral na minikinga ja neviem ci pouziva cheaty ale najemenej 10hlav za sebou a to s kalachom neni myslim normalne ;) Hh nekdy na tebe poslu $ekse , ja hraju snad vcelku dobre , ale obcas si rikam ze tenhle clovek musi cheatovat :)) poslu ti videjko kdyz sme s nima hrali TG :) kdyby byl zajem tak sem dam odkaz Tady je Hltv zaznam , ja zrovna nehral : http://leteckaposta.cz/846761103 spousti se to tak ze soubor z raru date do slozky hl/cstrike a v ceku napisete do konzole playdemo TG ,kdyby nekdo nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 kdo ma cas? zahral bych ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ja bych si ted zahral. vcera me odtamtud vykopli.nevim proc???) uz hraju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ja bych si ted zahral. vcera me odtamtud vykopli.nevim proc???)uz hraju!! asi protoze jim zacalo TG / CW nebo meli rozehtu na zapas atd... proc si odesel? BTW: Bylo by fajn kdyby narliza nekomu dal rcon password aby mohl menit mapy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 asi protoze jim zacalo TG / CW nebo meli rozehtu na zapas atd... proc si odesel? hele , chtel sem hrat ale ja mam tak blbou matku ze me volala ze je tam prej duch(pritom jen chtela abych bratrovi umyl ruce, pritom ona mu je mohla umejt taky, ze prej dela neco "dulezityho" s mobilem. a ted me vola ze tam mam povysavat, vysaval sem vcera, predevcirem. nojo, kdyz ma nekdo blby rodice..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Pojďte zahrát ;) Budu tzam čekat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Narliza nam nemuze dat rcon heslo protoze uz v tom clanu prej neni :lol: prisel tam jeden z sos a divil se co tam delame :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Aha :D A já mu psal ať nám dá aspoň povolení admina v AMX.. tak to asi taky nepude :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 skus zkouknout nejaky CS MOVIECKA..bez urazky, ale myslim ze ne... nekdy dame 1on1.. ok? když jsem tady řekl ve srandě že porazím termixe s rukama od popcornu tak to vzal asi dost vážně zřejmě ho urazilo jeho nebývalé ego že miniKing je 20x lepší než on sám takže dneska jsem hrál s tím obávaným termixem který se mi vysmál že nemám steam ani klan:D sice to nebylo 1on1 ale 1on2 ja jsem byl sám :D když jsem ho zabil tak držel hubu když mě zranil LukDM mě zbylo 13hp a on mě dorazil tak následně řekl že to byl můj problém :D většího lolka jsem snad neviděl verdikt seš daleko horší než mK a to s tím popcornem co jsem předtím myslel ve srandě tak to platí :P seš prostě lama a nemáš ani na mě na někoho kdo nemá steam !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 LoL.. Nekecejte a pojďte si zahrát :D PS Pro mě největší lama je Vlado DK kterej tam měl cheaty a taky rozkřikuje že je někdo má.. a fort přebíhá u aim mapy.. Prostě lamka kterou sem furt dával :D De někdo pařit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 No nejlepsi je kdyz nekdo nadava do lam a hraje 2v1 za Tcka v infernu :lol: to si pak clovek sam zahraje :D narliza ale jeste mozna ma to rcon heslo , chtelo by ho to sehnat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.